Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonsporun bana kalirsa asil ihtiyaci olan fenerbahcedeki gibi comolli besiktastaki onder ozen benzeri bir yabanci yada yerli, kadro planlamasi icin ugrasacak tum planlamayi mac programlarini, antrenor secimlerini, kondisyonerleri sececek mumkinse yuzde yuz yabanci bir profesyonel...unal hoca ile basari boyle saglanir...

yonetim teknik adam ismi konusunda isim anlaminda yanlis yapmadi ama yapilanmayi eksik birakti, kisa vadede yabanci sportif direktor uzun vadede unal karamanin egitici karakterde olup mukemmel bir kurgu ile yol almak, 10-15 sene de bu sekilde devam etmek....
    En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 16.09.2019, 09:14.
    ıslak imza....

Yorum

• Takım bitik. Bütün yaz yattığımız yetmemiş olacak ki arada da yatmışız. Bravo.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Avrupa maçları da dahil tüm kötü oyunlar bu sezon sana yazar hoca...

Hala rakibi izliyoruz ısrarla...

Ne zaman topla oynamaya başlayacağız bu sezon biz?

Gençlerbirliği gibi bir takımın, evimizde bizi böyle ezip geçmesinin izahı yokoğlu yok...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• dün resmen uyudu inan taraftarin elinde olsa degisikleri daha önce yapardi. Artik hatalarindan ders cikarmali maci seyretmemeli daha önce önlem almali oyuncu degistiremiyorsa sistem degistirmeli oyun icinde
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Anlamadığım, öndeyken neden defansa çekilip alan savunması yapıyoruz. Her maç rakipten baskı yiyoruz. Bizim futbolcularda rakibe dalmak pres yapmak yok neden?

Yorum

• Unal hoca bu is olmaz
              fakat kiminle olur supheliyim
              sadece unal degil butun teknip ekip de problem eksiklik var
              doktorlar degil
              kokunden degismesi lazim bizim
              baskan
              profesyonel ekip gerek

Yorum

• dün ben tv başında isyan ediyorum. sosa ile pariera sahada isyan ediyor.
                orta saha yolgeçen hanı olmuş. obi mikel 2. yarı gelen geçene eskortluk ediyor.
                hadi hocam hadi hocam derken golü yedik.
                ünal hocayı severim ama dün krizi iyi yönetemedi. golden sonra mutlaka mikel-doğan değişikliği gelmeliydi.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• ayrıca takımda net kondisyon sıkıntısı var. milli aradan sonra bu kadar dökülme hayrı alamet değil.
                  birde yoğun maç trafiği varken nasıl olur düşünmek bile istemez kimse
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Radikal kararlar almak için 5 yememiz gerekmiyor.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antreman metodları vs hakkında al karşına liverpool chelsea atletico falan görmüş adamlar var kadronda. Sor kardeşim biz nerde yanlış yapıyoruz diye. Sizin programınız nasıldı diye. Ekip nerde eksik diye . İncilerin dökülmez herhalde
                      Ünal hoca gitmeden takımı düzeltmenin en kısa yolu bu. Fakat yerli ve milli hocamız bunu yapmaz.

Yorum

• Bende yetersiz buluyorum ancak başkanın teknik adam portföyü Sadit Tekelioğlu, Giray Bulak falan o yuzden gitmesine mantığım razı gelmiyor

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadar futbol bilgisi zayıf bir teknik direktör görmedim.Advijajın çıkmasına gerek yoktu.Doğan takviyesi gerekliydi.Sorloth çıkmalıydı.Çok basit şeyler yapacaktı ama hiçbirini yapmadı.Takımın içine etti.Rezalet bir teknik direktör.Tek bildiği şey motive edici konuşmalar yapmak.Bireysel kalite olmasaydı Ünaldan bir bok olacağı yoktu.Şimdi bireysel kalite sakatlıklardan ötürü gitti artık maç kazanabilmek için hocaya ihtiyaç var ama adam o kadar kötü bir hoca ki bundan sonra ki maçlarda felaket olabilir bununla.
                          Aynen katiliyorum, umarim korktugumuz basimiza gelmez
                          İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalnız bu kaçıncı geçen seneden beri bariz şekilde oyuna yanlış müdahaler ile nice galibiyetler gitti şampiyonluk sadece derbilerde kaybetmemek ile gelmiyor bu maçlar derbilerden daha önemli bu küçük nüanslar şampiyon takımı belirliyor..
                          Sörloth 90 dakika oyunda kalmasını hiç bir şekilde izah edemez Ünal Karaman.
                          Orta saha oyuncuları yaşlı demiş bizi hallaç pamuğuna çeviren Sessenyong 35 yaşındaydı ki 15 günlük ara verildi lige takım hala bitik mazereti daha da beter .
                          Advijaj takımda hızlı oyunculardan biri tam onun istediği tarzda maça döndü oyundan alıp yerine sağ açığa Sörloht koyuyor bunun açıklayamaz gol nereden geldi gördün mü Pereria'nın son iki pozisyonda bağırmasını duydun mu gol yedikten sonra hal ve hareketleri gördün mü yazıktır günahtır kendi egosunu tatmin etmek için bir şehrin psikolojisi ile oynamasın .Şu Fatih terim vari hareketlerinden konuşmalarından nefret ediyorum .Yusuf Sarı için oyuncunun psikolojisi bozulacak diye şehrin psikolojisini bozamam diyorsun hadi Sosa çıkarsana hoca Sörloht çıkarsana genç çocuğa ver ayarı büyük başlara gelince şehrin psikolojisini düşünmüyorsun öyle mi vallahi bu maçta baya bir kredisini yedi benim nazarımda hata olur olacakta ama bu maçta yapılanlar hata ile geçiştirme yapılacak şeyler değil göz göre göre oldu herşey
                          Bir taktik dener Ahmet Cambaz alır tutmaz deriz hoca denedi tutmadı alt yapıdan oyuncu getirir oynatır tutmaz hata yapar yine eyvallah ama yürüyecek hali olmayan oyuncuları 90 dakika oyunda tutmak birde sağ açık gibi önemli bir pozisyona koymak akıl ile izah edilecek bir durum değil
                          Harfine katiliyorum,,, Avdijaj degisikligine aslinda çok bir sey demedim basta ama gerçekten gördük ki fiyasko,,, en azindan tehdit olusturuyor, ve dün de fenâ bulmadim onu en azindan top kendisindeyken,, rakibin üzerine üzerine giden tek futbolcuydu belki de...
                          Nwakaeme de 3 kere Sorlot'a akil dolu paslar verdi, gitti Sturridge kendisine pas verip bosa kaçarken kaleye vurdu üstten disari,,, mr brain oldu mr brainsiz yaa...
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezonu erken açan bir takımın ligin 4. haftasında fizik olarak bu kadar kötü olması kabul edilemez. Bu takım bütün yaz boyunca ne çalıştı?

Eşek gibi bağırdık burada şu takıma gereksiz oyuncular alacağınıza atletik bir orta saha alın diye.
                          Sus kondisyonerimiz çok iyi !! =)
                          Yüklemenin etkileriymis kimilerine göre, ha ha ha
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şota’nın durumu nedir acaba? En azından futbolun teknik yönünü bilen, öz evlat gibi olan, oyuncularla iletişimi iyi olan birisi. Maalesef cahil bir başkan ve kabadayı onurla aynı zamana denk gelmişti.

Yorum

• Ünal hocam kusura bakma bu puan kaybı da sana yazar. Kim olsa o kadar gömülmeye baskı kurup gölü atar, arada kalecinin kurtardığı maçlar olur ( fener maçı gibi ) bu bir taktik olmamalı. Bence sen dün sörlöt ıslıklanmasın diye onun yerine donisi çıkardın ilk hatan oydu ikinci hatan ise parmak doğan değişikliliğini yapmamaktı. Ligin son sırasında iki takım var ikisi de tek puanını bizden aldı eminim görüyorsundur çareyi de üretmelisin.

Yorum

• Eğer aklını işine veremiyorsan, elindeki oyuncu grubunu "takım" haline getiremeyeceğini düşünüyorsan zamanımızı çalma Hocam.
                                Seninle dahi boşa geçirecek zamanımız yok.

2 hazırlık 8 resmi maç.

Sakatlıklar öncesi de sonrası da aynı...

Ya düzelt, ya git.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X