Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Topu görse bomba zannedecek, futboldan zerre anlamayan cahil taraftarlar yüzünden hoca yeniyor. Olacak iş mi bu? Ünal Hoca kötü iş çıkarıyor diyen futbol bilmemekten öte bu işin cahilidir çok net.

Yönetimin sonuna kadar karşısındayım Ünal Hoca gittiği takdirde. Bu kadar adaletsizlik olmaz adam 2 senedir yıkık dökük kadrolarla işi götürmeye çalışıyor ne bencil ne ahlaksız insanlar var ya.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ercan bro tüm personel teknik ekip dahil senelik toplam 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırırsak kral bir ekibimiz olur.misal yazdan sonra bütçe planlamasında yabancı ekip için bu para ayrılsa yeter zaten.heh biraz süreç olur ama sonunda mutlu son olur onu da yapsınlar bir zahmet
      15 milyonluk takıma 6 milyonluk teknik ekip?

Şu an gündemim Ünal Karaman. Gönderilirse zaten pek önemi yok bunların, hevesim de kaçar.

Yorum

• Bir şey olmaz. Öpüşüp barışırlar. Dert etmeyin.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• “Arkadaşlar..
          Ben buranın acısında varım
          Ben buranın hamurunda varım
          Ben buranın mayasında varım.” ...

Yorum

• yazın sonunda bahsettim bütçe ama şimdi değil.devre arası değil tabi.hocanın başta gitmesi lazım devre arası yerine kim gelecek mühim olan bu geçici birini alacaklarsa o kişi dandik yerli bir hoca olacaksa yok abi kalsın derim tabi
            İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            15 milyonluk takıma 6 milyonluk teknik ekip?

Şu an gündemim Ünal Karaman. Gönderilirse zaten pek önemi yok bunların, hevesim de kaçar.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Nerden baksan güzel staj

Yorum

• 61 Saat ve Haber61 muhabirleri yöneticilere sormuşlar onlar istifa yok diyor ama yine de belli olmaz. Hoca geri dönse bile bu tip olaylarda kalp kırıldıktan tamiri pek mümkün değil...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu takım Şenol hocayı yedi yiğidim seni mi yemeyecek? Sabrın s'si yok bu camia'da ve bu kafayla daha çok şampiyonlukları kendi elimizle veririz diğer takımlara.

Yorum

• tamam şimdi gelecek olan hocanız sizi şampiyon yapacak ! aferin aslanım yönetimim valla ne güzel bişey yaptıkkki biz şimdi tam karadeniz fıkrası gibi adamı yedik resmen.. baltayı öyle bir taşa vurdukki bu baltanın ucu düzelmez artık. sezon sonu değil iddia ediyorum 2.yarının ortasında bu yönetim gidecek. takımı mahvettiniz be

Yorum

• Yuh bizde zaman zaman eleştirdik ama ayrılmak nedir, istifa nedir? Takım dağılır bence böyle bir durumda

Yorum

• herkes sanıyorki şimdi kim gelse bu takım böyle oynar.. size kocaman bi NAH çekiyorum bu mesajım silinmesin. bu takımı 2 senedir bu adam biyerlere getirdi işte toton kalktımı böyle havalara girdinmi zopayı yersin biz güzel bi zopa yicez

Yorum

• Aşırı bilgi kirliliği var, ne olduğu belli değil.

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu takım Şenol hocayı yedi yiğidim seni mi yemeyecek? Sabrın s'si yok bu camia'da ve bu kafayla daha çok şampiyonlukları kendi elimizle veririz diğer takımlara.
                            Sözüm Ünal hocayla alakasız kalmasınıda sonuna kadar istiyorum ama Şampiyonluk senesinden sonra Şenol güneş bizi yedi.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• zamanında şenol güneşide yediğinizde burda ağladık resmen ama dinletemedik gitti bjkyi şampiyon yaptı ve tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşattı biz ne yaşadık ?? şimdide bu camianın diğer bir çocuğu yeniyor yiyin olm yiyin 35 sene sonrada aynı şeyleri konuşursunuz 70 sene sonrada

Yorum

• Performansi bitik adamlar Unal hoca sayesinde canla basla oynamaya basladi. Bizim taraftardan nefret ediyorum, herkes herseyin uzmani.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X