Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizin yapacağınız işe...

Yorum

• İlk haber twitterdan yayıldı. Daha sonra muhabirler devreye girdi. Bein'in de açıklamasıyla haber sitelerine düşmeye başladı. Bu akşam içerisinde yalanlama gelmezse doğru olduğu ortaya çıkar...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Emre Zabunoğlu [MENTION=6737]Emre[/MENTION]zabunoglu
        Ünal Karaman’ın Trabzonspor’dan ayrılmak isteme sebebi şu;

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Mustafa Denizli ile görüşme gerçekleştirmesi.

Bunu öğrenen Ünal Karaman “arkadamda iş çevrilen yerde durmam” diyerek ayrılmak istiyor.

Yorum

• İlk olarak emre çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          emre zabunoğlu @emrezabunoglu
          ünal karaman’ın trabzonspor’dan ayrılmak isteme sebebi şu;

başkan ahmet ağaoğlu’nun mustafa denizli ile görüşme gerçekleştirmesi.

Bunu öğrenen ünal karaman “arkadamda iş çevrilen yerde durmam” diyerek ayrılmak istiyor.
          ya bu doğru ise gelmişinizi geçmişinizi...

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Yalan olsa çoktan kulüp açıklardı. Ayrıca Denizli ve Giray gibi tipleri taraftar sokmaz kulüpten içeri.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Başkana hakkındaki Soruyor benle uğraşanın boğazında kalırım demesi sonu oldu bence
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• serkan aşkın [MENTION=140]SeRkAn[/MENTION]Askin
                ·
                15sn
                Trabzonspor şuan için Ünal Karaman ile yollarını ayırmadı.

Yorum

• Son mesajım yaklaşık 3 ay önceydi hoca gitmeden yazmayacağım demiştim. Avrupa liginde, Süper Ligde oynattığın kötü futbol karşılığını aldın hoca sonunda. Sen bir çalıştıysan Ağaoğlu on çalıştı. Bunu unutmadan git.
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Değişik bir kulübüz
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• Mumla ararsınız!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Normalde üzülmezdim. Kulübün parası olsa taktik bilen bi hoca getirir derdim.Ünal hoca tabiki de yetersiz burdakiler boş yapıyor sanki Klopp adam �� Ama şu şartlarda Ünal hocadan daha iyisi yok
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ercan bro tüm personel teknik ekip dahil senelik toplam 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırırsak kral bir ekibimiz olur.misal yazdan sonra bütçe planlamasında yabancı ekip için bu para ayrılsa yeter zaten.heh biraz süreç olur ama sonunda mutlu son olur onu da yapsınlar bir zahmet
                          İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya hocam haklısın da bunu hangi bütçeyle yapacaklar? Yaptılar diyelim, bir ekibin çalışmaya başlaması zaten 6 ay sürer.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• Unal düşmanları Artık G*tunuze kına yakarsiniz
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ersin Düzen [MENTION=46734]ersin[/MENTION]duzen
                              ·
                              2d
                              Ahmet Ağaoğlu’nun Mustafa Denizli ile görüştüğü yönünde sosyal medyada iddialar var. Hoca ile az önce konuştum:

Denizli: “30 yıldır, bir takımın başında hoca varken kimseyle görüşmedim. Ahmet Ağaoğlu ile en son 2 sene önce bir cenazede karşılaştım. Bir görüşme asla olmamıştır”

Yorum

• Ünal Karamanin gitmesi sorun değilde ismi geçenlerin hiçbiri Ünal karamandan iyi değil . Şota falan geçelim bu işleri , gereksizliğin lüzumu yok .
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X