Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• edirneden ötesine bakalım:

Yorum

• Dünyada bizim kadar saçmasapan bir camia yoktur. Hocadan memnun değilsen sene sonu gönderirsin.

Yorum

• Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Konuşulanların doğruluk payı vardır. Bu saatten sonra geri dönüş bile olsa ne kadar fayda sağlar bilinmez.
        Umarım yerine fosil hocalardan ziyade herkesi memnun edecek bir tercih yapılır bu çok önemli

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Konuşulanların doğruluk payı vardır. Bu saatten sonra geri dönüş bile olsa ne kadar fayda sağlar bilinmez.
          Umarım yerine fosil hocalardan ziyade herkesi memnun edecek bir tercih yapılır bu çok önemli
          Ünal hoca kayseri maçından önce istifa etti zaten,sadece yeni duyuldu ama yönetimin yaptığı yanlış bu iş devre arası olmaz.

Yorum

• Ünal D. Karaman: tanrıların doğal düşmanı. Bu kadar gene iyi dayandı. Söyleyecek hiçbir söz yok. Üzüntü mutluluk umut malumun ilanı hiçbir şey.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• De Marke Sports [MENTION=46893]Dema[/MENTION]rkesports
              Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın istifa etmesi ya da tecrübeli teknik adamla yolların ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. (TRT Spor)

Yorum

• ünal hoca şenol hoca kadar başarılıdır onun tedrisatından geçmiştir. taktik teknik bilgisi iddia ediyorum avcıdan da terimden de iyi. bunu cafcaflı sözlerle ersun gibi ifade etmiyor ersun ihaneti üzerine bize uyan tek teknik direktördü. bizi şampiyon bile yapmasa ben kalmasını istiyorum. kim tesiste yatıp kalkar bu adam giderse çok üzüleceğiz. istanbul derbilerini ünal hoca geldi arka arkaya kazandık.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bana göre Ü. Karamanın yanlışları:
                  1. Daha eylül başından bugüne kadar sürekli her maç sonrası aynı açıklamalar yapıp futbolcuları övmesi, yoğun maç trafiğinden şikayet etmesi
                  2. Özellikle son 5 haftada takımın kişiliksiz futbolundan asla söz etmemesi, kötü futbolu kabül etmeyişi

Yorum

• "HOCAYI NE TARTIŞTIK NE DE KONUŞTUK"

Bir basın mensubunun Denizlispor maçından sonra en çok eleştiriyi teknik direktör Ünal Karaman'ın aldığını ve sanki ayrılacakmış gibi bir hava oluştuğunu şeklindeki değerlendirmesi üzerine ise Başkanı Ahmet Ağaoğlu şunları söyledi, " 1.5 sene oldu demek ki halen öğretemedik insanlara. 1 maç kaybetmeyle veya bir maç kazanmayla her şeyin kaybedilip veya her şeyin kazanılmadığını halen daha öğretemedik. En azından bu yönetim anlayışında böyle bir şey yok. sonuçlardan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı hocanın bırakın tartışılmasını, konuşulmasının bile gündem olmadığı bir yönetim şeklini demek ki halen daha insanlara anlatamadık. O da benim hatam demek ki."ifadelerini kullandı

Ahmet Ağaoğlu'nun Denizli maci sonrasi açıklaması
                    Camia Denizli maci sonrasi barut gibiyken bu aciklamayi yapan adam alinan iki galibiyet sonrası hocayi mi gonderir ?

İki senaryo var ;

Ya camida Ünal Karaman için güven sağlaması yapıyorlar.
                    Bilincli olarak hocayı kamuoyunun önüne sürmeye karar vermisler ve buradan daha guclu cikararak ikinci devreye baslayacaklar .

Diger ihtimal Ahmet Ağaoğlu gecen hafta taraftarın hissiyatını yansitan aciklamalarinin ardindan düm Ünal Karaman'dan "boğazlarına takılırım" gibi sert cumleler duyunca bunu ciddi anlamda otorite problemi olarak masaya yatirıp bir karar almislar .

Açıkçası ikinci senaryoysa olay iki taraf da bie çuval inciri berbat etmiş.
                    Özellikle 2 yıldır kosulsuz arkanda duran hic kimsenin aklinda yokken seni bu klube getiren baskana "boğazlarına takılırım"pek olmadı bence
                    En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:35.
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kardeşim gitsin diyen taraftar vefasızlık yapmayın. Yeniden tatlı rüyalar gördüren bu adama biz de birçok şey borçluyuz.
                      Şu an gerçekten üzgünüm, herşeyden öte iyi bir insanı, vefakâr bir insanı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum.

Kiminle derdi sorunu var neler yaşandı bilmiyorum ama ben burada tartıştığı kişi olsaydım takımım için hocayla takışmaz susardım. Oyuncunun hakkı için taraftarın beklentileri için susardım.

Şimdi çok bilmiş yerel başın ve çok bilen futbol dehalarına soruyorum siz oyuncunun 90 dakikasını biliyorsunuz ama bu adam bütün gün onlarla vakit geçiriyor kim neyi iyi yapar kim hangi ruh halinde ondan iyi bilen yoktur diye düşünüyorum.

Herşeyden öte oyuncu hocasını seviyordu onun için bile oynuyordu bunu maçı izlerken tv den bike görebiliyorduk. Şimdi gelen adam takıma aynı şefkati verebilecek mi? Oyuncu sıcak ve diri tutabilecek mi?. Kısa vadede hiç sanmıyorum.

Ünal Hocam hakkını helal et. Varsa hakkımız helal olsun. Gerçekten üzgünüm. Gitsin diyenlerde biraz omurgalı olun adamın arkasında durun. Her geleni harcamak bizlere sonuç getirmez. Şimdi gelen adam şampiyon yapar diye bekleyenler avucunuzu yalarsınız. Bir kerede kıymet bilin aq.
                      En son Antisens tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:38.
                      F I R T I N A

Yorum

• Ünal Karaman çok emek harcadı bu şekilde harcanacak adam değil.
                        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                        Бургундия синий
                        61

Yorum

• Ünal Hocayı istemeyenlerin, Ünal Hocayı isteyenlere hiç hakaret ettiğini görmedim bu forumda. Buna alınan kötü sonuçlardan hemen sonraları da dahil. Zihniyet meselesi.

Yorum

• derbiyi alan hoca değil :alanlar: sosa,wakayeme,sorloth gibi adamların olması ne hocası abi istanbul takımlarının son iki yılı berbat zaten hoca başarılı mı zannediyorsun hocam? ben sana söyleyeyim şu takımın başında şenol hoca olsa derbide üç büyüklere fark çekerdik şu halleriyle
                            İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ünal hoca şenol hoca kadar başarılıdır onun tedrisatından geçmiştir. taktik teknik bilgisi iddia ediyorum avcıdan da terimden de iyi. bunu cafcaflı sözlerle ersun gibi ifade etmiyor ersun ihaneti üzerine bize uyan tek teknik direktördü. bizi şampiyon bile yapmasa ben kalmasını istiyorum. kim tesiste yatıp kalkar bu adam giderse çok üzüleceğiz. istanbul derbilerini ünal hoca geldi arka arkaya kazandık.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Eğer Ünal hoca giderse çok pişman olucaz
                              ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Yunus Emre Sel [MENTION=34487]yunusemre[/MENTION]sel
                                ·
                                1d
                                Şu an hala bir gelişme yok. Ünal hoca tesislerde, görüşmeler sürüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X