Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyse bu Kiyaslamayi birakalim Renktas Umut Umut Umut diyoruz sicak basti yine fena oluyorum nefret ediyorum ondan.
    Ya dostum açıkçası saçmalıyorsun Halil takıntında. Halil hiç abartmıyorum bu ligde ki en kalitesiz en yeteneksiz en kötü futbolcudur benim gözümde. Adamın hiçbir vasfı yok. Benim için tescilli kazma ve boş adam olan Umut, Halil kadar oynadığı yerde Halil'in 5 katı kadar gol atardı en az. Halil kötü bir futbolcu takıma resmen zararı var.

Yorum

• Burada bazı kişiler varki, adam asist'de yapsa, gol da atsa beğenmiyor ve beğenmiyecek. Neden bu kadar Halil üstüne gidiliyor anlamıyorum. Geçen seneki, özellikle şampiyonlar ligindeki katkıları tamamen unutulmuş, burada linç ediliyor. Seneye giderse, ya iyiki gitti denilecek, sonrada ah Halil olsaydı. Bunun benzer örneği kaç tane var.... yazık!!!

Yorum

• Dünkü asisti görülmeye degerdi.

Bence yarindan tezi yok,iyi bir sakal ve sac trasi olursa daha forma bir halil bile izlememiz isten bile degil.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya dostum açıkçası saçmalıyorsun Halil takıntında. Halil hiç abartmıyorum bu ligde ki en kalitesiz en yeteneksiz en kötü futbolcudur benim gözümde. Adamın hiçbir vasfı yok. Benim için tescilli kazma ve boş adam olan Umut, Halil kadar oynadığı yerde Halil'in 5 katı kadar gol atardı en az. Halil kötü bir futbolcu takıma resmen zararı var.
          Abartiyorsun.Ligin en yeteneksiz Oyuncusu zamaninda
          Bundesligada 20 Golle neredeyse Gol Krali olamazdi.
          En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 20.11.2012, 23:04.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Onu bende anlamıyorum Ligdeki en yeteneksiz oyuncu bence asla Halil olamaz.Hatta bence Halil Umut'tan daha yeteneklidir, çünkü futbola yeteneği daha fazladır.Atletik olmayabilir orasına lafım yok.Hepimizin bildiği üzere Umut iyi bir atlet.

Ama bu ligde Selçuk Şahin adında bir futbolcu var, ne bileyim Servet Çetin falan var.Rızvan diye enteresan birşey var, Forvet olarak efsane MY 17 var.Var yani, sadece oyuncuya boşu boşuna kin besliyoruz şu aşamada
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Halil bencede iyi bir oyuncu fakaat... Bazı takıntılı insanlar var ki Yasin gibi bir futbolcuya her fırsatta laf sokup Halil olumsuz bir iş yaptığında bile öven... Geçen sene ki kurban Tolga Zengin'di bu sene ki Yasin oldu.. Bunu yapanlar hep aynı kişiler, allasen daha fazla yorum yapıp artniyetinizi belli edip rezil olmayın .
              #7 Óscar René Cardozo Marin
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halil bencede iyi bir oyuncu fakaat... Bazı takıntılı insanlar var ki Yasin gibi bir futbolcuya her fırsatta laf sokup Halil olumsuz bir iş yaptığında bile öven... Geçen sene ki kurban Tolga Zengin'di bu sene ki Yasin oldu.. Bunu yapanlar hep aynı kişiler, allasen daha fazla yorum yapıp artniyetinizi belli edip rezil olmayın .
                Sana simdi bisey diyecektimde neyse Ceza almak istemiyorum degmez.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siz Dalga gecin sizin o muhtesem Yasin Halilin Olcana yaptigi Ortayi yaptimi simdiye kadar ?
                  Bozuk Saat bile Günde iki defa Dogruyu gösterir geldi Aklima nedense
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Halilin ligin en yeteneksiz, en kalitesiz, en kötü futbolcusu olduğunu aylardır dile getirmekten gurur duyuyorum. Bunları futbolcu sanan zihniyet başta hoca olmak üzere bu camiadan komple uzaklaşmadıkça her zaman 5.liğe oynayacağız.

Yorum

• maçta bir tane olumlu hareketi doğru pası yok...ama sana hocan 90 dk sabrediyor.
                      artık ne yaptıysan valla hocana?
                      特拉布宗冠軍

Yorum

• Rezil herif. Burada herkesin dilinde tüy bitti hala bu adam oynatılıyor.

Yorum

• Daha ayakta duramıyor hoca da inadına kötü de olsa oynatıp duruyor. Sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda Almanya'ya döneceğini zannediyorum...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• birader şenol hocaya sallayıp halili savunmak nasıl bir kafa anlayamadım. şenol hocaya sallayanların nedenlerinden biri halili sürekli oynatması. bir oyuncuyu seviyo olabilirsin ama körü körüne bağlanmak ne diye? göz var nizam var. Trabzonspora kadar yükselmiş biri bırak da 100 maçta 1 o ortadan yapsın. 1 ortayla topçu tutacak takım mı olduk. adam ölü gibi hareket etcek dermanı yok. tahammül edemiyorum izlerken.
                            TRABZON SPOR

Yorum

• İlk kez bir futbolcunun herşeyinden nefret ettim.Baştan aşağı nefret ediyorum.Böyle birşey görmedim.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• hayattan bezmiş peşmerge imajıyla kalitesizliğiyle futbolculuk ile alakası olmayan icraatlarıyla bezdirdi güç falan kalmadı bende artık. şenol güneş'in futbolu hiç bilmediğinin en büyük kanıtlarından birisi bu adamdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X