İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
-
Burada bazı kişiler varki, adam asist'de yapsa, gol da atsa beğenmiyor ve beğenmiyecek. Neden bu kadar Halil üstüne gidiliyor anlamıyorum. Geçen seneki, özellikle şampiyonlar ligindeki katkıları tamamen unutulmuş, burada linç ediliyor. Seneye giderse, ya iyiki gitti denilecek, sonrada ah Halil olsaydı. Bunun benzer örneği kaç tane var.... yazık!!!
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa dostum açıkçası saçmalıyorsun Halil takıntında. Halil hiç abartmıyorum bu ligde ki en kalitesiz en yeteneksiz en kötü futbolcudur benim gözümde. Adamın hiçbir vasfı yok. Benim için tescilli kazma ve boş adam olan Umut, Halil kadar oynadığı yerde Halil'in 5 katı kadar gol atardı en az. Halil kötü bir futbolcu takıma resmen zararı var.
Bundesligada 20 Golle neredeyse Gol Krali olamazdi.En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 20.11.2012, 23:04.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Onu bende anlamıyorumLigdeki en yeteneksiz oyuncu bence asla Halil olamaz.Hatta bence Halil Umut'tan daha yeteneklidir, çünkü futbola yeteneği daha fazladır.Atletik olmayabilir orasına lafım yok.Hepimizin bildiği üzere Umut iyi bir atlet.
Ama bu ligde Selçuk Şahin adında bir futbolcu var, ne bileyim Servet Çetin falan var.Rızvan diye enteresan birşey var, Forvet olarak efsane MY 17 var.Var yani, sadece oyuncuya boşu boşuna kin besliyoruz şu aşamada9 # Osvaldo'
Yorum
-
Halil bencede iyi bir oyuncu fakaat... Bazı takıntılı insanlar var ki Yasin gibi bir futbolcuya her fırsatta laf sokup Halil olumsuz bir iş yaptığında bile öven... Geçen sene ki kurban Tolga Zengin'di bu sene ki Yasin oldu.. Bunu yapanlar hep aynı kişiler, allasen daha fazla yorum yapıp artniyetinizi belli edip rezil olmayın .#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil bencede iyi bir oyuncu fakaat... Bazı takıntılı insanlar var ki Yasin gibi bir futbolcuya her fırsatta laf sokup Halil olumsuz bir iş yaptığında bile öven... Geçen sene ki kurban Tolga Zengin'di bu sene ki Yasin oldu.. Bunu yapanlar hep aynı kişiler, allasen daha fazla yorum yapıp artniyetinizi belli edip rezil olmayın .Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz Dalga gecin sizin o muhtesem Yasin Halilin Olcana yaptigi Ortayi yaptimi simdiye kadar ?“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
birader şenol hocaya sallayıp halili savunmak nasıl bir kafa anlayamadım. şenol hocaya sallayanların nedenlerinden biri halili sürekli oynatması. bir oyuncuyu seviyo olabilirsin ama körü körüne bağlanmak ne diye? göz var nizam var. Trabzonspora kadar yükselmiş biri bırak da 100 maçta 1 o ortadan yapsın. 1 ortayla topçu tutacak takım mı olduk. adam ölü gibi hareket etcek dermanı yok. tahammül edemiyorum izlerken.TRABZON SPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum