Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orduspor maçı için; Harika bir gol, harika bir asiste imza attı. Burak'la beraber çift forvet oynaması gerektiğini görmüş olduk. Mücadelesi de üst düzeydeydi her zamanki gibi.

İlk yarıdaki genel performansına baktığımızda ise Zokora ile beraber en yararlı iki transferimizden biri. Nereye koysan oynuyor, Alman disiplinini, futbol ahlakını sahada dibine kadar gösteriyor, mücadelesi ayakta alkışlanacak cinsten. Ayrıca bakıldığında takımda top saklamayı bilen, pivot özellikli tek adam (Vittek'i bunun dışında tutmak gerek, oyuncu özellikleri itibariyle o da bunu yapabilecek bir santrafor ama performans olarak göremedik şanssız sakatlığından ötürü). Çok yararlı oldu, Allah nazarlardan saklasın, üzerine koyduğu bir ikinci yarı performansı izletir bize umarım.
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Halil'i sol çizgide oynatmaktan vazgeçir umarım hoca. Burak'a yakın yardımcı forvet olarak oynamalı, yada direk çift santrafor şeklinde. Harika bir son vuruştu teşekkürler Halil.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Attığı golü ligde atabilecek başka futbolcu yok.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• gole rağmen bu sezon en kötü maçını oynadı..ama gene de seni seviyorum halil...
          特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk yarıda sahanın en iyisiyken ikinci yarı hiçbir olumlu iş yapmadı. Bu ani düşüş fiziğine dayanıyor. Biraz daha kuvvetlenmesi lazım...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 60lara kadar oynayabiliyo. 60tan sonra delirtti beni şahsen. bi tane olumlu pasını hatırlamıyorum 60tan sonra goldeki ani atak da onun top kaybıyla başladı. 90dkyı şuan çıkaramıyo. şenol hocanın volkan yerine bence halili çıkarması gerekirdi. yine de ilk yarıda oynadığı futbol için tebrikler...
              TRABZON SPOR

Yorum

• Sabır edelim diyorum ben. Daha da iyi olacağına adım gibi eminim Halil'in. Çünkü o kaliteye sahip bir futbolcu.

Yorum

• Çok iyiydin yine.

Özellikle ilk yarıda.

Gol sana çok yakıştı.

Daha iyi olacaktır.

Kanat oynamadığı müddetçe elbette...
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk yarıyı ne kadar iyiyse ikinci yarı o kadar kötüydü. Golü çok şıktı ama, tebrikler Halil.

Yorum

• İlk yarı çok iyiydi, ikinci yarı ise bi o kadar kötü. Çok daha iyi olacaktır bence.
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• yine harikaydı...

Yorum

• İkinci yarı ne oynadı anlamadım. Fizik olarak üstüne koyması lazım

Yorum

• İlk yarı oldukça iyiydi fakat ikinci yarı sahada yoktu sanki.Çok top kaybı yaptı.Golü atmasına da çok sevindim.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• forvet oynaması lazım mutlaka .şenol hoca bunu neden anlamıyor acaba...

Yorum

• Arada içine Hamit kaçıyor.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X