Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne yapalim sezon sonuna kadar Tolga ile devam sonrasini Hoca ve yönetim belirler. Eger Yönetim yeni Kaleci almayacaksa bencede öyle olacak, cünkü 5 Kalecimiz var, o zaman Tolga'yi seyretmeye devam kalp atislarin hizlanisina devam...
    yabanci kaleci alacagimizi SADRI SENEr söyledi ve tolga ile onuru yetistirecek dedi...skytürk de...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      görüşüne saygı duyuyorum;lakin;bu bahsettiğin iyi kaleci sıfatındaki kişiler;tamamen hayal ürünü galiba...

çünkü;o mesafeden;yerden ve sert gelen o şutu tolganın çeldiği yerden başka biryere çelmek imkansızdır.zaten topa ani bir refleksle yattı.önünde böyle bir defans varken ne bekliyordunuz?iyi bir kalecimi?

hiç sanmıyorum...
      dogru celdigi zaman haliyle oraya gidicek top cünkü baska yere gitme sansi yok...
      yoo mesela 2-0 giden macta takimi zor duruma düsürmicek(kasimpasa)
      gecen hafta bosa cikip cizgi üzerine savunma oyuncusuna birakmicak skor 1-0 ken..
      40 metreden frikik gollu yemicek skor 0-0 ken(sadri sener kendisi söyledi 4 kaleci var ama halanda 40 metreden gol yiyoruz dedi)...
      skor 1-0 ken kalesine yavas yavas dönmicek hizli ve atik olacaki gol yemeyelim(kayserspor maci...1-1 oldu)
      bunlar hemen aklima gelenler...

daha cok örnek verebilirim bu gollerin hic birisi savunmayla alakasi yok !!!!(kayserispor macinda savunma hatasi var ama yinede kalesine hizli dönse gol olmicak..!!!! hepsi kisisel hata !!!!!!!!!

Erciyesspor berbati ama ORKUN iyi performans gösterdi ve GS aldi...!!!!!!!
      Martiniz Sakaryaspordaydi ve giden gelen 3-4 atiyordu ama bütün futbol severler tarafindan begenilmisti bu kaleci !!!!!!!

yani kötü defansda bile iyi kaleci oldugunu gösterebilyiorsun ki bunlar begenilmis !!!!!!!
      En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 04:24.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tolga sende kaleciysen bende George W. Bushum..

Yorum

o topu sizin söylediğiniz şekilde;hiçbir kaleci çelemez.o mesafeden ve yerden sert gelen topa tolganın yaptığından daha iyi bir hamle söz konusu olamaz.
          yahu bak bu hafta fb bjk maçında holsoko nun bize ilk attırdığı gol vardı ya aynısı sol taraftan yapotı holosko yine nobreye attı ama volkan kalede çalılmadı tolga gibi topa doğru uçtu yandan gelen ortaya ve golü engelledigeçse yine bize attığı gibi nobre çakıyordu 1 e 1 aynı pozisyon tek farkı soldan gelmiş olması holoskonun.

Bu maçta yediği gol ise bizim eski kaleci nihat ın klasiklerinden topu bloke etme yeteneği sıfır çünkü elleri dengesiz top karnına falan çarpıyor sekiyor...tolga kaleyi terketmeye korkuyor daha milli takımda işi yok...iddiamız yok da yüklenmioz .... uefaya falan oynasak da bunları yapsa kanser olurdum.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dogru celdigi zaman haliyle oraya gidicek top cünkü baska yere gitme sansi yok...
            yoo mesela 2-0 giden macta takimi zor duruma düsürmicek(kasimpasa)
            gecen hafta bosa cikip cizgi üzerine savunma oyuncusuna birakmicak skor 1-0 ken..
            40 metreden frikik gollu yemicek skor 0-0 ken(sadri sener kendisi söyledi 4 kaleci var ama halanda 40 metreden gol yiyoruz dedi)...
            skor 1-0 ken kalesine yavas yavas dönmicek hizli ve atik olacaki gol yemeyelim(kayserspor maci...1-1 oldu)
            bunlar hemen aklima gelenler...

daha cok örnek verebilirim bu gollerin hic birisi savunmayla alakasi yok !!!!(kayserispor macinda savunma hatasi var ama yinede kalesine hizli dönse gol olmicak..!!!! hepsi kisisel hata !!!!!!!!!

Erciyesspor berbati ama ORKUN iyi performans gösterdi ve GS aldi...!!!!!!!
            Martiniz Sakaryaspordaydi ve giden gelen 3-4 atiyordu ama bütün futbol severler tarafindan begenilmisti bu kaleci !!!!!!!

yani kötü defansda bile iyi kaleci oldugunu gösterebilyiorsun ki bunlar begenilmis !!!!!!!

sadri başkanımız bu 4 kaleciden (diğerlerini geçtim) bu onuru kaç maç ilk 11 izlemişte 4 kalecimiz var 40 m den gol yiyoruz demiş?bir maç...

tolganın bireysel hatalarını gayet güzel yazmışsın;peki yeryüzünde hata yapmayan kaleci varmıdır?bu hataları hiç yapmamış bir kaleci varmıdır?

bende sana kalkar buffonun yaptığı hataları sayabilirim;oliver kahnın yaptığı hataları sayabilirim...aynı tolganınkiler gibi...

tolga iyi kalecidir demiyorum...

lakin;bu işi bukadar kolay sanmayın;kalecilik en nankör mevkidir...önce bunu bi aklınızın köşesine yazın...

bazende iyi işler yaptığı zaman inkar etmeyin;geçen maçlarda yediklerini,hatalarını buraya yazmayın da;bu maç geçenkilerin kaçını yaptı;kaçını yedi onların sentezini yapın.

bu maç bu saydığın hataların kaçını yaptı?hiçbirini...

e bi zahmette hala buraya kalkıpta senden bi yol olmaz tolga demeyin...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• zaten hucum gucumuz sınırlı defansta oynayan oyuncularımız ne kadar ıyı oynasalarda bı macı kazanmak ıcın en az ıkı gol atmalıyız ne de olsa tolga faktoru var
              tolganın kalecılık konusundakı genel ozellıklerı ıse
              **topu oyuna sokamaması sureklı taca atması gerı paslarda uzaklastırdıgı topun orta sahayı gecmemesı
              **kalede hıc guven vermemesı her an gol yıcekmıs gıbi durması
              **hala baras kurmayı ogrenememesı
              **uzerınde hıc bı baskı olmamasına ragmen tutdugu topu kacırması ve sureklı top sektırmesı bıde bosa cıkmları var tabı
              **yaklasık ıkı yıldır kalede olmasına ragmen hıcbır ılerleme gosterememesı(tecrubelı kalecı arkasında kendını gelıstırsın sacmalıgınada ınanmıyorum bı kalecı oynayarak kendını gelıstıremıyosa yedek kalarak asla gelıstıremez bıde gelen kalecıden bıse ogrenme olayı var denen kalecı antrenorunden ogrenmıyo osaman tecrubelı kalecı alınca kalecı antreneror unu kovalım)
              **hele bıde bjk macında yedıgı ucuncu gol varkı tarıfı yok her kalecı karsı karsıya pozısyonda gol yerde kımse o golde tolganın yaptıgı hareketı yapamaz o golu dıkkatle ızleyın
              pekı asıl onemlı konu bunca hataya ragmen tolga nasıl kalede cevap cok basıt yasasın oz evlet polıtıkamız
              bıde bana kımse mıllı kalecı felan demesın hangı resmı macta 18 gırmıs

Yorum

• gitsin sebatta kalecilik yapsın.yok vageçtim 3.lige yakışır koçum hadi bakim.

Yorum

sadri başkanımız bu 4 kaleciden (diğerlerini geçtim) bu onuru kaç maç ilk 11 izlemişte 4 kalecimiz var 40 m den gol yiyoruz demiş?bir maç...

tolganın bireysel hatalarını gayet güzel yazmışsın;peki yeryüzünde hata yapmayan kaleci varmıdır?bu hataları hiç yapmamış bir kaleci varmıdır?

bende sana kalkar buffonun yaptığı hataları sayabilirim;oliver kahnın yaptığı hataları sayabilirim...aynı tolganınkiler gibi...

tolga iyi kalecidir demiyorum...

lakin;bu işi bukadar kolay sanmayın;kalecilik en nankör mevkidir...önce bunu bi aklınızın köşesine yazın...

bazende iyi işler yaptığı zaman inkar etmeyin;geçen maçlarda yediklerini,hatalarını buraya yazmayın da;bu maç geçenkilerin kaçını yaptı;kaçını yedi onların sentezini yapın.

bu maç bu saydığın hataların kaçını yaptı?hiçbirini...

e bi zahmette hala buraya kalkıpta senden bi yol olmaz tolga demeyin...

Ben saydigim maclar heralde son haftalarin maclari yani her hafta hata yapmis bu kaleci...BUFFON her hafta hata yaptigini gösteremesin...kahn bunu yaptigini gösteremesin...onlardan da vazgectim...aykut arka arkaya hep hata yaptigini gösteremesin...vs. vs. neden gösteremsin cünkü bunlar iyi kaleciler ama bizim tolga her hafta hata yapyior ozaman iyi kaleci degil demeki...

kaelci tabi ki hata yapacak gayet dogal birsey ama arka arkaya haftalarca yapmicak bukadar basit...

iyi oynarsa tebrik ederiz meraklanma benim bile tolgaya tebriklerim oldu...tayfunu hic begenmezdim(sampiyonluk icin hala begenmeiyom) ama onuda cok tebrik ettim son zamanlarda...

TOLGA ZENGIN iyi bi kaleci degildir alt yapidan geldigi icin ayricilik görüyor acik ve net...

son 10 haftaki maclara bakarsak cok net !!!!!
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tolga Trabzonspor kalesini koruyabilecek yeterlilikte değil bunda hemfikirim.. Geliştiremediği de bir gerçek kendisini.. Ancak dünkü maçta yediği golde hatası yoktu bence de..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben saydigim maclar heralde son haftalarin maclari yani her hafta hata yapmis bu kaleci...BUFFON her hafta hata yaptigini gösteremesin...kahn bunu yaptigini gösteremesin...onlardan da vazgectim...aykut arka arkaya hep hata yaptigini gösteremesin...vs. vs. neden gösteremsin cünkü bunlar iyi kaleciler ama bizim tolga her hafta hata yapyior ozaman iyi kaleci degil demeki...

kaelci tabi ki hata yapacak gayet dogal birsey ama arka arkaya haftalarca yapmicak bukadar basit...

iyi oynarsa tebrik ederiz meraklanma benim bile tolgaya tebriklerim oldu...tayfunu hic begenmezdim(sampiyonluk icin hala begenmeiyom) ama onuda cok tebrik ettim son zamanlarda...

TOLGA ZENGIN iyi bi kaleci degildir alt yapidan geldigi icin ayricilik görüyor acik ve net...

son 10 haftaki maclara bakarsak cok net !!!!!
                      ne desem boş...

ah bu kalecilik ah!!!

yemin ediyorum birgün ''kaleci olmak'' diye bir belgesel yapıcam;belki ozaman bazı şeyleri anlarsınız...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

ne desem boş...

ah bu kalecilik ah!!!

yemin ediyorum birgün ''kaleci olmak'' diye bir belgesel yapıcam;belki ozaman bazı şeyleri anlarsınız...
                        Kaleci olmak yada kaleci olamamak...

Tolga garip bir arkadaş....

Yorum

• elinizdekinin kıymetigni degerini bilin.....Tolga kalede ise arkada ülke olsun rahat uyurum be
                          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

ne desem boş...

ah bu kalecilik ah!!!

ne desen bos degil hocam...benim görüsüm bu senin görüsün ayri olabilir...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• abiler tamam bu çock çk iyi kaleci değil ama hep yediklerini konusuyoruz kurtardığı çk güzel pozizyonlarda var
                              Neden mi TrabzonSpor'luyum...!
                              Çünkü O BeNiM HaYaT TaRZıM....

Yorum

• İlk olarak otto_man61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abiler tamam bu çock çk iyi kaleci değil ama hep yediklerini konusuyoruz kurtardığı çk güzel pozizyonlarda var

äää kaleci necin var kalede acaba
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X