Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yorumlara katılıyorumm tolganın kalececiliiğinden şüphelerim oluşmaya başladı...hep aynıı hiç bir gelişme yokkk 4 sene önce neyse şimdide aynıı...o gs maçında 4 gol yerken hataları neyse şimdi de aynnııı...
    bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• dun aksam da gorduk senden amatorde bıle kalecı olmaz yedıgın gole allahtan hakem ıptal ettı 1yuzde yuz hatalı bır gol yedı eger kalede sen olursun trabzon en fazla 6. olur
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga Zengin bu takımın 3. kalecisidir, açık ve net..
        Katılmıyorum! Tony ve Onur'dan sonra bu takımın 3. kalecisi Yakup'tur, açık ve net
        #7 King of Kings

Yorum

• Tolga'nın bu takımda hala oynaması ve milli takıma seçilmesi, büyük bir yerden torpili olduğu şüphesi uyandırıyor bende.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tolga'nın bu takımda hala oynaması ve milli takıma seçilmesi, büyük bir yerden torpili olduğu şüphesi uyandırıyor bende.
            ne fantezi ama...

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katılmıyorum! Tony ve Onur'dan sonra bu takımın 3. kalecisi Yakup'tur, açık ve net
              katılıyorum. açık ve net.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Tolga'nın ilk 11'deki son maçıydı herhaldeDaha oynayacağını sanmıyorum oynamamalı da zaten.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• ben de katılıyorum hem de apacık ve nesnet
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Tolga!

Ne yapacağız seninle biz.

Vitrinin olabilecek maçta tam tamına 4 kritik hata. Barizoğlubariz hatalar üstelik.

Niye kendini geliştiremiyorsun.

Topa ayağınla hükmedemiyorsun, elinle hükmedemiyorsun, yan topa çıkamıyorsun, çıktığını alamıyorsun.
                    Ne yapıyorsun?

Yorum

• Berbettan da beterdin akşam Tolga. Lütfen nolur ya yıllardır bu takımdasın az bişiler koy üstüne ...
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu Igrenc Sakallinin Ellerine Birakma Bizi Baskan... Gercekten Arkadaslar Bu Adam Sakalmidir Tuymudur Neden Kesmez Bilen Var Mi ?

Yorum

• Arkanda cok mu buyuk gucler var senın oynamanı saglayan anlayamıyorum gelecegımıze cok katkıda bulunacak olan bır ınsana engel dahı oluyorsun bence sana 2.lig yakısır yeter Tolga bu kadar sans
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• huseyınle tolganın arkasında hem de ne buyuk gucler var

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolga'nın bu takımda hala oynaması ve milli takıma seçilmesi, büyük bir yerden torpili olduğu şüphesi uyandırıyor bende.
                              polat alemdar'ın kardeşi,baronun oğlu yani
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkanda cok mu buyuk gucler var senın oynamanı saglayan anlayamıyorum gelecegımıze cok katkıda bulunacak olan bır ınsana engel dahı oluyorsun bence sana 2.lig yakısır yeter Tolga bu kadar sans
                                Uyutulmaya devam bu senede...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X