yorumlara katılıyorumm tolganın kalececiliiğinden şüphelerim oluşmaya başladı...hep aynıı hiç bir gelişme yokkk 4 sene önce neyse şimdide aynıı...o gs maçında 4 gol yerken hataları neyse şimdi de aynnııı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Katılmıyorum! Tony ve Onur'dan sonra bu takımın 3. kalecisi Yakup'tur, açık ve netİlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Zengin bu takımın 3. kalecisidir, açık ve net..
#7 King of Kings
Yorum
-
ne fantezi ama...İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'nın bu takımda hala oynaması ve milli takıma seçilmesi, büyük bir yerden torpili olduğu şüphesi uyandırıyor bende.
Yorum
-
katılıyorum. açık ve net.İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılmıyorum! Tony ve Onur'dan sonra bu takımın 3. kalecisi Yakup'tur, açık ve net
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Arkanda cok mu buyuk gucler var senın oynamanı saglayan anlayamıyorum gelecegımıze cok katkıda bulunacak olan bır ınsana engel dahı oluyorsun bence sana 2.lig yakısır yeter Tolga bu kadar sansRejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Yorum
-
polat alemdar'ın kardeşi,baronun oğlu yaniİlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'nın bu takımda hala oynaması ve milli takıma seçilmesi, büyük bir yerden torpili olduğu şüphesi uyandırıyor bende.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkanda cok mu buyuk gucler var senın oynamanı saglayan anlayamıyorum gelecegımıze cok katkıda bulunacak olan bır ınsana engel dahı oluyorsun bence sana 2.lig yakısır yeter Tolga bu kadar sans
Uyutulmaya devam bu senede...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Daha oynayacağını sanmıyorum oynamamalı da zaten.
Yorum