tolga sezon sonuna kadar denenmeli eğer gelişme olmazsa hiç beklenmemeli ve yeni kalecei alınmalı. Ya kendini geliştir tolga yada sen yoluna trabzon yoluna. bu sezon senin için fırsat. bide biraz body çalış ve çevikleş kordoba gibi. yoksa böle çok gol yersin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Maalasef bu iş tolgayla olmaz birgün önce aykutu izliyorum bakıyorum kendin güveniyor top kurtarıyor yüzde yüz gollük bizimkisi ne yapıyor çoçuğun kurtarışı yok ya o gol kurtarılmaz mı tamam müthiş bekimizin inanılmaz çıkışıyla rakip senle karşı karşıya ama da süper vurmuyor 90 değil kapattığın köşeden gidiyor nne diyeyim Takımımızın kalesinde olmanı isterim ama olmayacak gibi arkadaş bu takıma süper tecrübeli bir milli kaleci alınmalı ama kim lacak kulisler başlar sene s
onu
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
togla ben sana valha mminyatur kalede bilde gol atarım en iyi bari birazda ahmet şahini izleyim o nasıl valah kade jef oldumu ben kormuyodum ama şimdi her macta sen yiyiyom zavallı umut cıkarmakla ugrasıyo...Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Evet hepimiz gelecekte kalemiz emin ellerde demek istiyorduk ama olmadı.. 2. yarı başından beri tüm maçlarda oynadı ve belki de sene sonuna kadar hepsinde oynayacak.. Ama en ufak bir gelişme göstermiyor,umut vadedmiyor.. Ben de destekçisiydim ama sanırım görünen köy de klavuz istemez.. Ömür boyu 2. kaleci olmak isterse dursun kulübede.. Ama Trabzonspor'un 1 numara sorununu çözemeyeceği kesin artık..#7 King of Kings
Yorum
-
öteki topları bende geçsem kurtarırım hafif sağa yaatıo kuratıo çelio vaay ne gol kurtardık dioz ama jeffersonun osasuna 2.maçında kurtardıklarını bazı arkadaşlarımız üstüne geldi diyorİlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületop köşelere yakın bir yerden kale tuttumu kesin gol oluyor, diğer yerlere giden topları kalede kim olsa kurtarır zaten, köşeye uçma idmanı yaptırılsın tolga'ya..."Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
evet bende farkettim onu jef bir çok zor pozisyonları kurtarıyo. yenmeyecekleri yiyo. hatta diyebilirimki şuan türkiyede bulunan en iyi reflekse sahip kaleci.İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerefleksleri çok yavaş kalıyo
jeffde ise tamtersi sadece reflekslik pozisyonlarda başarılı oluyo
arkadaşlar diyordu tolgada ısrar edilsin falan ama hikaye bu adamın nesinde ısrar edilecek saha kenarındaki top toplayıcıdan bi farkı yok.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum