Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fotomaç ne yapıyor anlamıyorum.Yenilgiyi Tolga'ya yüklemişler.Ben başka maç izledim herhalde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tolga çok iyi bir kaleci olacak dünkü yedigi golde top tam köşeye gitti ama çıkaramadı halbuki iyi uzanmıştı dikkat ederseniz penaltılarda ezbere atlamıyor yani köşeyi tahmin edebliyor fenerbahce maçında alexin kçırdıgı penaltıda tolganın durusuna dikkat ettiyseniz karsıdaki oyuncuyuda zor durumda bırakıyor ama hatalarıda yok degil degajlarda yetersiz ve geri pas geldiginde bocalama yasıyor mesela eliyle oyun kurmada zorlukları var ama bu kazanamayacagı özellikler degil mac oyndıkca tecrübe kazanacaktır ayrıca tolganın ceza sahasına hükmedemedigine kanaat getiren arakadaslar gelen ortalarda çıktıgı toplara dikkat etsinler jefferson gibi ceza sahasındaki adama göre hareket ederek topa cıkmıyor yani rakibe göre duruşunu degiştirmiyor direk çıkıyor ama ne yazık ki diger kalecilerimiz topa ilk müdahele konusunda sııkıntı yasıyor inşallah daha iyi olacak
      En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 29.07.2007, 14:46.

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende tolgaya güveniyorum ama bide kalede nerede duracağını bilse hep aynı tarz gol yiyoruz iyi yer tutamıyo
        Tolga'ya karşı bir cephe yaratma içindeler. Fakat bunu kimin, niçin yaptığı konusunda kararsızım.

Yaptıkları tam anlamıyla terbiyesizlik.
        FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga'ya karşı bir cephe yaratma içindeler. Fakat bunu kimin, niçin yaptığı konusunda kararsızım.

Yaptıkları tam anlamıyla terbiyesizlik.
          bu soylediklerin bana mı anlayamadım
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• tolga bana güven vermiyor.en çok korktuğumsa şut çekiyorlarya toplan beraber içeri girecek.bide degajlarında korkuyorum

Yorum

• Sana hiçbi degaj falan çalıştırmıyolar anlamıyorum amatör liglerde bile kaleciler senden daha iyi topu oyuna sokuyolar...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Tolga bu maç sonunda sana,Ceyhuna ve gökdenize laf edinin aklına şaşarım ben...

Yüreğinizle oynadınız hepiniz.Ve bu takım bunu hak etmedi.En azından dün geceki oyunla..

Offfff of...........

Siz her maçta bu yürekle oynayın Tolga,her maça bu hırsınızı yansıtın,biz şampiyon olamazsak sezon sonunda,yüzüme tükrüsünler benim..

Ama bu mücadeleyle,bu hırsla..
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• 8 kişi topu uzaklaştıramıyosa Tolga ne yapsın?

Yorum

• Adam kirk yilin basinda topu disari atti diye millet takmis kafasini bu duruma. Bir degaj disariya ciktiya, vurun abaliya
                    Bir arkadasimizda top ile birlikte iceriye gireceginden korktugunu yazmis. Ne kadar sert sutlari kurtardigini hatirlatirim baska maclarda. Ayrica kendisinde 1.90, belki daha fazla boy var. O boyla iceriye girmez merak etmesin kimse. Herkez kendi cüssesine baksin. Evet baska elestiren yok mu Tolga'yi topu disariya atti diye?
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Tolga topu taca atmış,buna gülerim sadece o topa bakın ilk başta Tolga ya topu kim ne kadar kısa mesafeden atmış diye?taca atarak en garantisini yaptı helal olsun.Gollerin hiçbirinde hatası yoktu.Eğer bir takımın 8 oyuncusu rakip takım atak yaparken kendi ceza sahası içinde duruyorsa bu defans yapmak değil dalga geçmektir.Bu defansı gördükten sonra Tolga bu takımda kesin oynar.En azından Trabzonlu, o özveri ile oynasa yeter.Golü kaleci yemez takım yer,ama kurtardı mı kaleci kurtarır.(kalecinin yaptığı hatalar hariç tabiki) onun için tolga ya değil defansa laf söylemek gerekir...
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Ben Tolga'ya güvenmiyorum ama eğer çok daha iyisini alamıyorsak onun oynaması taraftarıyım. Tolga'nın Galatasaray'dan 4 gol yediği maçı izleyin birde şuanki durumuna bakın arada dağlar kadar fark var.

Yorum

• Bas bas bağırdım buralarda.Şampiyonluk hedefleyen bir takımın kalsinde Tolga oynayamaz.
                          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                          K.ATATÜRK

Yorum

• O kadar penaltı oldu şu zamana kadar. Hepsinde köşeyi tahmin etti.

Yorum

• Takımın neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyo Tolga ne yapsın.

Yorum

• tolga kalemizde kalmalı önce defans denen şu adamları
                                kovmalıyız her şut her futbolcu kaleciyle karsılasıyo
                                tolgayl adevam o büyük kaleci olacak
                                bordo mavi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X