Tolga'da ışık var. Ben şahsen çok güveniyorum Tolga'ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Bence kesinlikle ve kesinlikle yeterli değil.Yeterli olabilcek kapasiteye gelir mi bilemeyiz.Bizim en büyük eksiğimiz de bu zaten.Futbolcu ışık veriyor yıldız olacak diyoruz ama bir türlü o patlamayı yapamıyor.Vücudu gelişmiyor ya da ne bileyim kendine bakmıyor.Adam Trabzonspor'un kalesinde planjön yapacak bu hala havada süzülürken Tayfun yetişip toğu çıkarttı.Geriye atlıyor ki bu kaleciye planjön ü öğretirken ilk yapılan telkinlerdendir.Sonra ne oluyor kaleci içerde top da içerde.Bu tip goller yiyor bu adam.En iyi olduğu taraf yan topları ama malum kendine güven meselesi bu da.Ben açıkçası bu adamda hiç bir zaman ışık göremedim ve büyük bir kaleci olabileceğine de inan mıyorum.Umarım utanırım fakat amatör de olsa bir süre kalecilik yapmış biri olarak bu adamda ne kalecide olmazsa olmazlardan esnek ve gçlü bir bel.Ne de topu tamamen bloke edebilecek kadar top tekniği yok.Kalecilik tekniği olarak Jeff le kıyaslanamayacak kadar zayıf."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
Çok iyi bir maç çıkardı. Yan topların hiç birisini almak için çıkmadı , hepsini tokatlayarak ve yumruklarak çelmek için çıktı ve kaçırmadı hiç. Uzaktan çekilen şutları sektirmeden tek hamlede aldı.
Ben çok beğendim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum