Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga'da ışık var. Ben şahsen çok güveniyorum Tolga'ya.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ziya kaleci istemiorum dierek tolgaya güvenini göstermiş oldu inşallah işe yarar

Yorum

• Macin sonlarina dogru cekilen sert sutu cok iyi bir refleks ile cikardi. Yüregim agzima geldi gol olacak diye. Afferin Tolga.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Kale arkasından bakınca çok da zor bir top değilmiş. Yine de fena değildi dün, şansı da yaver gidiyordu.
          BORDO MAVİ

Yorum

• Bence kesinlikle ve kesinlikle yeterli değil.Yeterli olabilcek kapasiteye gelir mi bilemeyiz.Bizim en büyük eksiğimiz de bu zaten.Futbolcu ışık veriyor yıldız olacak diyoruz ama bir türlü o patlamayı yapamıyor.Vücudu gelişmiyor ya da ne bileyim kendine bakmıyor.Adam Trabzonspor'un kalesinde planjön yapacak bu hala havada süzülürken Tayfun yetişip toğu çıkarttı.Geriye atlıyor ki bu kaleciye planjön ü öğretirken ilk yapılan telkinlerdendir.Sonra ne oluyor kaleci içerde top da içerde.Bu tip goller yiyor bu adam.En iyi olduğu taraf yan topları ama malum kendine güven meselesi bu da.Ben açıkçası bu adamda hiç bir zaman ışık göremedim ve büyük bir kaleci olabileceğine de inan mıyorum.Umarım utanırım fakat amatör de olsa bir süre kalecilik yapmış biri olarak bu adamda ne kalecide olmazsa olmazlardan esnek ve gçlü bir bel.Ne de topu tamamen bloke edebilecek kadar top tekniği yok.Kalecilik tekniği olarak Jeff le kıyaslanamayacak kadar zayıf.
            "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Tolga'ya güvenmeliyiz arkadaşlar adım gibi eminim Hakan Arıkandan da Serdar Kulbilge dende iyi bir kaleci Tolga eğer biz güvenirsek daha iyi olacak ve milli takma seçilecek. bence Tolga şu an iyi biz güvenirsek çok iyi olur.

Yorum

• Tolga çok daha iyi olacak inşallah
                Söylesem tesiri yok
                Sussam gönül razı değil.
                adrenalinn

Yorum

• sivas maçında kendine güvenli bi duruşu vardı kalede

Yorum

• bence jefferson daha iyi
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Çok iyi bir maç çıkardı. Yan topların hiç birisini almak için çıkmadı , hepsini tokatlayarak ve yumruklarak çelmek için çıktı ve kaçırmadı hiç. Uzaktan çekilen şutları sektirmeden tek hamlede aldı.

Ben çok beğendim.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• sezona iyi başladı,2 maçta sıfır çekti,inş böyle devam eder
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İyiydi bu maçta da. Yani şut çektiklerinde Tolga'nın alcağını biliyordum...

Çok daha iyi olman dileğiyle
                          FxY

Yorum

• Çıkıp çıkmama arasında kaldığı 2 pozisyonda hamle yapmakta gecikti ama şanslıydı o pozisyonlarda. Onun dışında fena değildi. Her tuttuğu toptan sonra takıma bağırması da dikkatimi çekiyor.
                            BORDO MAVİ

Yorum

• bağırması iyi bir şey kaleci dediğin takımı yönlendirir iyiye işaret ediyor güvenimiz sonsuz ilk zamanlarda böylemeydi defansla konuşacakki hataları azalsın

Yorum

• Evet yönlendirir ama pozisyondan önce, duran toplarda vs. Bizimkiyse bir şut kurtarınca önündekine çıkışıyor "napıyosun ya" şeklinde. Bu mu yönlendirmek?
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X