İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
kesinlikle.Maç boyunca tek bir hatalı görünen harekei vardı o da boşa çıktı gibi görünen fakat esasında rakibin faulüne maruz kaldığı pozisyondu.Batığınzda kazanamsı gereken tek şey tecrübe ve özgüven.Bunu da ya önünde cidden dünyaya kendini kanıtlamış bi kalecenin arkasında bekleyerek ya da sürekli oynayarak kazanır.Eğer hedeef şampiyonluksa yeri geldiğinde takımın yarısı olan kalecinin kesinlikle önünde oynayan arkadaşlarına güven vermesi gerekir."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
-
Kimsenin Trabzonsporluluk aşkını sorguladığımı sanmıyorum kaldıki aşklar görecelidir herkesin aşkıda kendine göre daha büyüktür amaç Trabzonspor aşkı ise az sevenide çok sevenide makbuldür benim için bu bir gönül bağıdır yargılanmaz bile bu yüzden kendince bir anlam çıkarmana gerek yok sevgili dostum.
Diğer bir arkadaşımızda yaşımın 41 olmasından dolayı daha yapıcı yorum yazmamı tavsiye etmekte sevgili kardeşim ben yaklaşık o bahsettiğin tarzı tam 24 senedir gösteriyorum ve buna inanki en az senin kadar olumlu düşündüm ancak bazı gerçekleride söyleyemezsek sanırım asıl kötülüğü o zaman yaparız belki başta çok zor olur ama kendimizi kandırmak bile sadece zaman kaybı artık. Çünkü atı alan üsküdarı geçti...
Ziya Doğan ile ilgili daha önce yazı yazdığımdada aynı tür cevaplar gelmişti ancak şimdi bakıyorumda Ziya Doğanın bir tek ailesine küfür kalmadı edilecek o zaman ne farklıydıda şimdi böyle düşünülüyor bence sadece kendi doğrularımızın arkasına saklanıp diğer fikirlere ters açıdan bakarsak pekde iyi sonuca varamayız.
Bu sonuçlada Tolga ile ilgili fikrim beni bağlar senin yıldız dediğine ben yıldızcık bile diyemiyorum kusura kalma artık!:meşale2:Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
stepanov la başladılar merak etmeİlk olarak GEBZE28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga kalemizde kalmalı önce defans denen şu adamları
kovmalıyız her şut her futbolcu kaleciyle karsılasıyo
tolgayl adevam o büyük kaleci olacak...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
TRABZONSPORun kalesinde kim var kim TOLGA ,lütfen yaa kimse kendini kandırmasın,yere nasıl yatacağını dahi bilmiyor,degaj yaparken dahi topu nereye atacağını bilmeyen bir adam TRABZON un kalesini koruyamaz,OSCAR gibi nokta degaj yapmasını öğrenmeli bence hatta ve hatta GİRESUN da oynamalı TRABZON ona 15 gömlek büyük...Kimse kusura bakmasın bundan kaleci maleci olmaz ben bunu kaleye ilk geçtiği günden beri söylüyorum,ben aptal değilim yıllarımı bu işin içinde geçti,acilen süper kaleci alınmalı bu da ondan bişeyler kapıyorsa ne ala,TRABZONUN kalesikale gibi olmalı...
Yorum
-
İyi hoş ama hayatta Trabzonsporun kalecisi olamaz.1 yıl öncede degaj yapamıyordu yine yapamıyor yahu insan yıl içerisinde ne yaptın ne koydun bildiğinin üstüne yerin bile tartışılırken en çok çalışan kendini en çok geliştyirecek kişide sen olacaksın ama nerdeee...
Yorum
-
Metin Aktaş'a da aynışeyleri söylüyorduk
3 sene çıkarmadık kaleden ama boşa zaman harcadığımızı şuanda anlıyoruz.
Lakin Tolga bir senede bana göre çok aşama kaydetti. Geçee sene dizleri titriyordu bu sene ise kendine güveni biraz daha gelmiş. Fakat hala eksiklikleri var. Örneğin topu oyuna sokma, atak başlatma gibi... Bunu da tecrübeyle kazanacak hiç bir kaleci bu özellikleri antremanda kazanmaz maç oynaması lazım. Eğer şöyle bir bakacak olursak bu sene şampiyonluk çok çok zor bir ihtimal. Ve gördük ki geçen sene Tolga kalemizdeyken 4. olduk. Bu sene şampiyonluk zorsa Tolga'yı kesinlikle her maçta oynatmalıyız. Ve bu sene sonunda karar vermeliyiz. İnanıyorum ki kendini ispatlayacak ve takımın vazgeçilmezlerinden biri olacaktır. Eğerbaşarısız olursa sene sonunda lig biter bitmez iyi bir yabancı kaleciyle anlaşılmalıdır....FxY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum