Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ah tolga ahhh....

musa nın ayağı kırılmadan önceki pozisyonda kendine güvenip topu uzaklaştırsan bişey olmayacaktı...ama kendine güvenmeyip topu musa ya attın onun da başını yaktın...

daha ne kadar off cedirteceksin bizee
    son nokta!
    tebrik ediyorum bu olayı tolgaya yıktın ya helal olsun.
    cidden alkışlamak geliyor içimden
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• tolga 1 top sektirdi bi uzaktan şutu göğsüyle kurtardı neyse ilk golde top savunmaya çarptı onu jeffersonun da kurtaracağını sanmıyorum
      2.gol %100000000000000000000000000000000000000000000099 umutun hatası kesin vur gitsin ne düşündüki kontrol edip kaleye mi vurcaktı 90 metreden
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Yahu bu adamın GS takıntısı var, sarı-kırmızı forma gördümü altına işiyor
        Nasılki Petkoviç ve Mondragon Sarı-Lacivert renk görünce allerji oluyorlar tolganın ki de o misal
        Maçtan önce gelelim tolganın kaleciliğine, bende amatör bir kaleci sayılırım ve o yüzden Tolganın kaledeki hareketlerini çok komik buluyorum bir imkanım olsa da göstersem sizlere, zerre kadar kendine güveni yok, Bakınız GS nin kalecisi 3 senede bir maça çıkabiliyor onda da köpek gibi kalecilik yapıyor bizim kisi de hala çocukluk günlerini atlatamamış.
        Rüştü gaza getirdiya kendini nimetten sanıyor, Anlaşılan Rüştü bu adamı hiç izlememiş, bizim eski tarihçi gibi tipine bakıp not vermiş.
        Bende isterdim kalecimiz Trabzonlu olsun, İyi olsun, hatta milli takıma gitsin ama bu adam 35 yaşına da gelse kalede titreyerek durur, çünkü Teknik Direktörü gibi kendiside ötleğin teki.
        ADAM OLACAK ÇOCUK FITIĞINDAN BELLİ OLUR DERLER """ANLAYANA"""

Yorum

• aykutu ve tolgayı beraber görmemiz ii oldu bence rüştünün veliahtı aykut ve fevzi dir aykut tolgadan çok çok daha iibir kaleci aykut müthiş bir reflexle çıkardı erdinçin kafa vuruşunu

Yorum

• yav bi kaleci az güven verir takıma bukadar pasif korkak olmaz ne bu yaa yemin ederim top gelmesin diye dua ediyorum birtek olumlu hareketi kornerden gelen topa yumruk vurması ..sana hiç güvenmiyorum tolga hiçte güvenmeyeceğim
            umarım aykutu seyredip biraz kalecilik öğrenmissindir
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yok ya bu is tolgayla olmayacak,bu takima iyi bir kaleci alinmasi lazim ama onu kim alacak 25 seneden beri hic bir zaman iyi bir kaleceimiz olmadi
              ihsanbayran

Yorum

• bu maçta hata falan yapmadı.tamam belki çok güven de vermedi ama gs çok şanslıydı.2 pozisyon 2 gol oldu.aykut ne yaptı ki.Bence tolga aykuttanda jefden de iyi.erdinçin poziysonunda da erdinç topu aykutun üstüne vurdu zaten maharet onda değildi.yediği golle gösterdi ne olduğunu.Uzaktan bombalamadık ki adamı.neyse...
                from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu maçta hata falan yapmadı.tamam belki çok güven de vermedi ama gs çok şanslıydı.2 pozisyon 2 gol oldu.aykut ne yaptı ki.Bence tolga aykuttanda jefden de iyi.erdinçin poziysonunda da erdinç topu aykutun üstüne vurdu zaten maharet onda değildi.yediği golle gösterdi ne olduğunu.Uzaktan bombalamadık ki adamı.neyse...
                  aykuttan ii olan hangi yanını gördün bir söylermisin

Yorum

• tolga'nın bu kadar güvensiz olmasına şaşıyorum artık.. Kaç maçtır oynuyosun, kaç senedir Trabzonspor'dasın be adam. Samet Aybaba döneminde yıllar evel bi hazırlık maçında oynamıştı ilk kez. Çok saçma 2 gol yemişti.. En ufak bi hatasından sonra aynı titreyen adamı görüyorum kalede..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• tolga hala pozisyonlardan korkuyor o kadar
                      bari büyük maçlarda kaleye jefferson geçsin
                      hiç olmasa tecrübeli

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aykuttan ii olan hangi yanını gördün bir söylermisin
                        tekrarlıyorum bugun tolga hatalı gol yemedi.aykutun yedigi gol hatalıydı.Ayrıca boy olarak da daha uzun en azından kaleyi kaplıyor
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tekrarlıyorum bugun tolga hatalı gol yemedi.aykutun yedigi gol hatalıydı.Ayrıca boy olarak da daha uzun en azından kaleyi kaplıyor
                          3-5 cm şn ne avantajı olur onu aykut atletikliği ile kapatıo daha ii zıplıyor
                          aykut tolgadan daha iibir kaleci ve daha yetenekli yediği gollerde hatalı olmayabilir ama aykut gs de maçı aldı yediği gol hatalı hatalı değil kurtardıkları ile onu çoktan telafi etti tolganın varlığı ile yokluğu fark etmedi yarar 0 zarar 0
                          2.golde hala şüphelerin var umut ayağının altından kaçırdı bre tolga atla da al şu topu be aslanım

Yorum

• dostum polemiğe girmeyelim şimdi yarın dersim var yatacam.doğrudur aykut tolgadan iyi hatta mustafa keçelide gökdenizden iyi(ne alakaysa.üzüntüden ne dediğimi biliyorum mu ben).boşver takma kafana...
                            from BOGAZIÇI

Yorum

• ilk golde refleksi iyi olan bir kaleci o golü yemezdi...herzamanki gibi güven vermedi...tolga ya bizi kanser edecek yada iyi bir kaleci olacak
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Tolga hata yapmadı doğrudur, çünkü riske girmiyor. Aykut un golde hatası var o da doğru. Ama işte Aykut kalede risk alıyor ve birçok golü de bu şekilde engelledi. Belki hata yaptı ama kaleci gibi oynadı... Oynadıkça o hataları da yapmayacak.
                                Ya Tolga.. Aykut un Erdinç le olan mücadelesi gibi bir mücadele için cesareti olmadı hiçbir zaman. Hep defansın arkasına saklanıyor. Tabi hata yapmaz öylece kucağına geleni tutar uzanamadıklarına da el sallar. Aha buraya yazıyorum Tolga bu oyunuyla kendini 1 gram geliştiremez.
                                İlk golde kesinlikle duruş hatası var. Önünde duran savunmacının arkasına saklanmak yerine bir adım daha sola kaysa Arda nın şutunu ayaklarıyla çıkarabilirdi. İkinci golde umut un hatası büyük ama bunlar hep Tolga ya duyulan güvesizliğin yansımaları. Gören göz görüyor..
                                Malesef üzülerek tekrar ediyorum, Tolga budur bundan daha iyi olmaz.. Trabzonspor dünya takımı, Trabzonluymuş taraftarın arasından gelmişmiş gibi martaval okumasın kimse kaleci isen çıkıp oynayacaksın. Hata yapmak önemli değil kaleci gibi oyna canımı ye...
                                Sözün özü; bu maçta hatası yoktu ama kalede de kaleci yoktu...

:bayrak:
                                Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X