Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bırak ya bomboş topu taca atıo böyle kaleci mi olur 1 topa çıkmıo
    hayatımda senin kadar boş yazan bi insan görmedim o kadar gereksiz yazılar yazıyosun ki bi sus artık ha bi durum olsada Tolgayı eleştirsem diye bu kadar germe kendini

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayatımda senin kadar boş yazan bi insan görmedim o kadar gereksiz yazılar yazıyosun ki bi sus artık ha bi durum olsada Tolgayı eleştirsem diye bu kadar germe kendini
      şu iğrenç günde insanı güldürdün ya helal olsun sana ne alaksı var daha topa vuramayan adamlar trabzonspor da nasıl oynar adnan ayman tolga tayfun kim bunlar ya
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

şu iğrenç günde insanı güldürdün ya helal olsun sana ne alaksı var daha topa vuramayan adamlar trabzonspor da nasıl oynar adnan ayman tolga tayfun kim bunlar ya
        boş boş konuşmaya son ver

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          boş boş konuşmaya son ver
          yahu sende şu adamın 1 kez hatalı olduğunu kabul et be kardeşim sanki dida sanki casillas yahu çıkmıyor işte korkak kaleyi terkedemiyor yemiyor topa vuracak kalbi 3.5 atıyor ne cesaret var ne yürek böyle 24 yaşına gelmiş cesareti 0 belki potansiyeli olan bir adama sabret ne kadar. !!!!!
          illada Martinez...
          ALAYINA İSYAN
          ALAYINA İSTİFA

Yorum

yahu sende şu adamın 1 kez hatalı olduğunu kabul et be kardeşim sanki dida sanki casillas yahu çıkmıyor işte korkak kaleyi terkedemiyor yemiyor topa vuracak kalbi 3.5 atıyor ne cesaret var ne yürek böyle 24 yaşına gelmiş cesareti 0 belki potansiyeli olan bir adama sabret ne kadar. !!!!!
            illada Martinez...
            ALAYINA İSYAN
            ALAYINA İSTİFA
            senin gibi kendisini eleştirmeye endekslemiş sadece lafta kalan biriyle neyi tartısayım neyin hatasını kabul edeyim mümkünse jefferson başlıgında yaz daha fazla sınırları zorlama

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pres yerken 18 içinde sana geri pas atanlar eleştirilsin önce

Tolga'yla devam...
              Aynen ben de sana katılıyorum. O kadar ahmakça geri pası atılan başka hangi kaleci var?
              Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• tolga bugun 1 olumlu hareketi vardı oda bir kurtarışı birde yan topa çıktı bir kere aldı maça ii başlamıştı aslında. Ama golü yedi ne topa çıktı korkudan 3.5 atmaktan 6 pası geçmiyor yanlışlıkla vururlar yerim diye uzun topları bir kaleci ön çizgide bekler bu kale çizgisinde bekliyor.

Yorum

• İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen ben de sana katılıyorum. O kadar ahmakça geri pası atılan başka hangi kaleci var?
                  ahmet şahin

Yorum

• Jefferson61sefa , Ben iletilerini alıntı yapmıcam. Hakkında hiç birşey bilmiyorum senin ama Trabzonsporlu olman bile seninle tartışmamam için en iyi neden. Onun için ben " ne dediğimi anlayarak " yazıyorum.

18'in içindeyken pres yiyen Tayfun/Erdinç , Tolga'ya geri pas atıyor. Tolga topu taca vurmuşmuş. Eee nereye vurucak adamlar 18'in içinde!

Bu akşam çok hatalı vardı. Tolga'ya gelene kadar daha çok kişi vardı.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jefferson61sefa , Ben iletilerini alıntı yapmıcam. Hakkında hiç birşey bilmiyorum senin ama Trabzonsporlu olman bile seninle tartışmamam için en iyi neden. Onun için ben " ne dediğimi anlayarak " yazıyorum.

18'in içindeyken pres yiyen Tayfun/Erdinç , Tolga'ya geri pas atıyor. Tolga topu taca vurmuşmuş. Eee nereye vurucak adamlar 18'in içinde!

Bu akşam çok hatalı vardı. Tolga'ya gelene kadar daha çok kişi vardı.
                      Tolgaya gelene kaar 8 tane daha suçlu var. ben herşeyi tolgaya yüklemedim zaten sadece çok korkak duruyor kalede panik

Yorum

• İlk defa Tolga bana güven verdi. Evet garip ama ilk yediği goldeki topu tutması bana garip, tarif edilemez bir güven verdi. Gollerin hiçbirinde hatası yoktu.

Topu dışarı attı diyen arkadaş hayatında ilk defa maç seyrediyor sanırım. Hangi kaleci hata yapmıyor.

Tolga'dan iyisi gelmiyeceğine göre Tolga ile devam...
                        FxY

Yorum

• Dostlar burası Trabzonspor langaspor değil bu yüzden tolganın tek hareketine takılıp taça attı geri pas verilirmiydi tartışmasına gerek yok bu kulubün tarihindeki başarılar gözden kaçmasın bir kere Trabzonspor dünyanın en çok taraftara sahip şehir kulübü bu bile bazılarına kapak olmaya yeter bu sebepten herşeyine tamam ama Tolganın bu takımda kalecilik yapacak hiç bir meziyeti yok bunu inkar edenlerin futbol anlayışı ve Trabzonsporluluğundan şüphe ederim. Sadece bu maça gerek yok geçmişte yaptıkları zaten dün akşamkilerin teminatıydı ve Tolgadan beklenilen şeyleri yaptı zaten kapasitesi bu kadar zorlamanın anlamı yok...
                          Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Gollerde hatası yoktu.

Yorum

• bende tolgaya güveniyorum ve kimse benim trabzona olan aşkımı sorgulayamaz bu hakka kimse sahip değildir herkes hata yapabilir bu futbolun içinde ver olmayada devam edecek o zaman her hata yapan futbolcuyu futboldan küstürelim mi olmaz böyle şey

Yorum

• bende tolgaya güveniyorum ama bide kalede nerede duracağını bilse hep aynı tarz gol yiyoruz iyi yer tutamıyo
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X