Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hani bi eski kalecimiz vardi petranovicmi neydi ondan bile beter

Yorum

• onur onur onur yine ve hep onur...
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        defans oyunculari tolga nin bacak arasina baraj kuramazlar tingir mingir giden topu baca arasindan iceri alibilen bir yetenek varsa kalede puyol-nesta-terry gelse hikaye ben sahsen daha kotu gollerini de hatirliyorum tolganin .. mumkunse bu takimdan uzak dursun, kendisine guvenemeyecegimiz ortada
        Tolga'nın bizim kalemizi koruyamayacağı belli zaten... sözleşme falan da uzatılmasın... Ama adam paylaşımında çok büyük hata yaptık golde... Gerçekleri de görmek lazım...

Yorum

• birtek uzaktan çekilen şutlarda vasatta seyrediyor..

geri kalan ne varsa eksik adamda,

hangi iyi özelliği görüldüde milli takıma çağrıldı ben hala çözemiyorum

kalede duruşu bekleyişi bile kaleci bekleyişi değil..
          Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Yediğin golü canlı izleyemediğim için Trt'ye kızamadım.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Geçmişte ben dahil olmak üzere ne çok güvenmişiz yahu sana. Hatta senin için "Cordoba'ya değişmem" demişim. O günden beri sende hiçbir değişim olmadı ama benim senin hakkındaki görüşlerim 360-720 derece değişti.Bizim sana güvendiğimizin yarısı kadar kendine güvensen belki de büyük bir kaleci olacaktın.

Kendini ispat etmek için yeterince forma şansı buldun. Senin için "İyi kaleci ama savunma kötü" dedik. Geçen sezon 8 hafta kaledeydin önündeki savunma iyiydi ama sen yine hep aynıydın.

Korkarım süper ligden talibin olmayacak. Umarım olur.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Korkarım süper ligden talibin olmayacak. Umarım olur.
                umarim....olmazsa Bank Asya, en kötü ihtimal Avrupa ...
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Avrupa'ya anca senin yanına gezmeye gelir abi.

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avrupa'ya anca senin yanına gezmeye gelir abi.
                    bizim Takim'in da kaleci problemi var zaten Amatör Küme, Klasman C

neyse ....
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Vay, şampiyonlar ligine ramak kalmış. Tolga sizi kesin şampiyonlar ligine taşır abi. Hem de bedelsiz transfer edebilirsiniz.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmişte ben dahil olmak üzere ne çok güvenmişiz yahu sana. Hatta senin için "Cordoba'ya değişmem" demişim. O günden beri sende hiçbir değişim olmadı ama benim senin hakkındaki görüşlerim 360-720 derece değişti.Bizim sana güvendiğimizin yarısı kadar kendine güvensen belki de büyük bir kaleci olacaktın.

Kendini ispat etmek için yeterince forma şansı buldun. Senin için "İyi kaleci ama savunma kötü" dedik. Geçen sezon 8 hafta kaledeydin önündeki savunma iyiydi ama sen yine hep aynıydın.

Korkarım süper ligden talibin olmayacak. Umarım olur.
                        Tolga'yı Cordoba'ya değişmeyecek kadar güvendiysen zamanında,şuan Onur'u kime değişirsin

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolga'yı Cordoba'ya değişmeyecek kadar güvendiysen zamanında,şuan Onur'u kime değişirsin
                          Onur mu Buffon mu deseler hiç düşünmeden Casillas derim.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• Tolga ya saatli bomba. Gitmeli bu takımdan.
                            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Tolga gitmesin ama oynamasında
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• o bir yerlerden torpilli,bugünde 3 yıllık sözleşme imzalamış,hemde yıllık 1 trilyona,
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X