Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gaziantep maçında Tolga bu formayı giyerse altında birşey aranmalı ... Başka açıklaması olamaz bence .

Yahu senin adamların bile güvenmiyor Tolga'ya daha . Song geri pas atmıyor kendisine , atsada bin tereddütle . Auta çıkan topu gol olarak kalemize döndürebilecek bir kaleci istemiyorum ben kalemde .

Artık Trabzon ' da işi BİTTİ ... BİTMELİ ...

Yorum

• tolgada kalecilik yeteneği olabilir ama çok korkak köşe vuruşu kullanılıyor top altı pasa geliyor adam kale çizgisinde duruyor senin işin ne cıksana o topa defans artık adama güvenemiyor geri pas veriyorlar becerip topa vuramıyor bir gs maçı ile rezil bir başlangıç yaptı yine rezil bir gs maından sonra noktayı kor

Yorum

• artık kulübeye çekilme vaktin geldi...

hatta geçiyor bile...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Kalaye tuttur yeter. Biraz şanslıysak direğe çarpar. Yoksa gol anasını satayım. Bu bizi etkiliyor da futbolcuları etkilemiyor mu sanıyorsunuz. Yeter artık hocam. Gına geldi. Allah'ın varsa Tolga'yı kaleden uzak tut. Sylva'yı süsüne almadık ya. Arkasına da Onur.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• bütün bunlara rağmen anlayamadığım tek şey var...

tolgaya verilen bukadar şans;bukadar zaman neden onura verilmedi?
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Birileri biliyor, bilen yazsın arkadaş, ben bilmiyorum.

Kuzum bilir ona sormak lazım.
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Senegalin milli takım kalecisi klübemizde oturuyor biz hala Tolgayla maça başlıyoz.Ersun hoca yeterrrrrrrrrrrrrrr
                Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bütün bunlara rağmen anlayamadığım tek şey var...

tolgaya verilen bukadar şans;bukadar zaman neden onura verilmedi?

cevabı kimliğinde saklı ..

tolganın boyunun uzun olması haricinde başka bi özelliği var mı kalecilik yapmak hususunda?? tabi trabzonlu oluşu haricinde..
                  taraf

Yorum

• Bu arkadas neci Allah askina? Kaleci olmadigi kesin.

Yorum

• rüştü velihattım dedi terim milli takıma aldı bazılarıda kendini avutuyor kalecimiz milli takım kalecisi diye şimdi soruyorum tolga milli takımın kaçıncı kalecisi ? ikinci kalecisi kim ? kimde oynuyor lig sonuncusu kocaelinde..........başka söze gerek varmı???
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cevabı kimliğinde saklı ..

tolganın boyunun uzun olması haricinde başka bi özelliği var mı kalecilik yapmak hususunda?? tabi trabzonlu oluşu haricinde..
                        trabzonlu değil ki tolga
                        artvinli
                        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artvinde doğmuş ama ailesi Gümüşhaneli imiş.

Yorum

• Bu sezonki performasıyla maalesef bir daha maç göremez, görememesi gerekli. Şu ana kadar takımda ilk ciddi eleştirilen oyuncu Colman bile gol ve asist yaptı, bir katkıda bulundu ama Tolga geleni yemeye devam ediyor. Takımın tüm artılarını eksiye çeviriyor. Bu haftaya kadar yediği gollerde bariz hatası yoktu ama Trabzonspor kalecisinin ekstrası olacak. Bu hafta ise dananın kuyruğu koptu. Yediği ilk gol, yaptığı ama verilmeyen penaltı ve kırmızı kart onu zor bir sürece atmıştır...

Umarım geçen hafta rakibi De Sanctis'i izlemiştir, doğru çıkışları ve kalede kalışlarıyla girdiğimiz bir çok net fırsatta forvetimizi şaşırttı. Arsenal-FB maçında Arsenal kalesinde Tolga olsaydı maç 5-5 biterdi ama Almunia Güiza'nın her arkaya sarkışında doğru zamanlamayla açısını kapattı. Tolga'ya destek vermek isterdim, altyapıdan yetişmiş bir oyuncumuzu kaybetmek istemem ama olmayınca olmuyor, olmayacak galiba...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Şu an İçimizden birisi Tolga kadar Takımla beraber Çalışsa,Kaleci antrönörleri Bizi çalıştırsa,Tolga kadar Kalede Şans Bulsa idik Bundan Kötüsü Olmazdı herhalde,
                              A.gücü maçı kaleyi tutan İlk ve tek Top Gol
                              Antalya Maçı kaleyi bulan 2 top 2 gol
                              Konya Maçı kaleyi Tutan 5 şut 3 tane Direk kurtarmış
                              2 tanesini Tolga yemiş
                              G.s Maçı kaleyi bulan 3 şut ve 3 tane GOL
                              Kardeşim kalede Hiç kimse olmasa yada İçimizden birisi Kalede Olsa Belki Bu kadar kötü olmazdı.
                              Trabzonspor eğer şampiyonluğa Oynuyorum,Yada zirve yarışı yapacağım diyorsa Tolga yedek Kulübesinde bile Olmamalı,
                              Düşmemek için Oynayan Takımlar bile Tolga gibi bir kaleciyi elinde Tutmaz,
                              Tolga artık gitsin 2.ligdemi Oynar,3.ligdemi oynar nerde oynarsa oynasın.
                              o kadar Transfer Yapıp o traneferler üstüne
                              İstanbulda Oturduğumuz halde Kombine bileti alacağım,
                              Bir yıldızda sen kazandır Kampanyasına katılacağım.
                              SMS kampanyasına katılacağım.
                              Klübe üye olacağım
                              Dergiye obone olacağım.
                              Bazen maçlara gideceğim.
                              Lisanslı ürün alacağım.
                              (Forma almak için hala bekliyorum,Klüpten kaynaklanan sorundan dolayı Resmi sitede bazı eksiklikler var.Formada alacağım)
                              Bütün bunlara Rağmen Hala Tolgaya tahammül edeceğim.
                              Hala Tayfuna Tahammül edeceğim.
                              O zaman Erdinç,Hasan,Jabi,Tolga,Ayman,Cello vs gibiler gönderilmese idi Tam Tolga Zihniyetinde Oyunculardı.Kimsede Boşuna Ümit bağlamaz herkes Hayatına alıştığı gibi devam ederdi.
                              Eline Fırsat Geçmiş FB-GS-BJK ne olacağı belli olmayan Lige sorunlu Başlayan takımlar,
                              Sen Tolga yüzünden Bütün sezonu heba edemessin,
                              Başkan bile 40 metreden gol yiyen kaleci İstemiyorum diyorsa Ersun Hoca artık Buınları gör,
                              Yeter Artık Tolgayı Yedek Kulübesinde bile görmek istemiyorum Çünkü artık moral bozucu Olur.
                              Tolga Layık olduğu yerlere gönderilsin artık.
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Cafer 52 adamın hakkını yeme şimdi a.gücü maçında ilk ve son kez iyiydi..1-2 uzaktan şutu çeldi...
                                3.sü gol oldu...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X