Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizi. umutlarımızı herseyımızı yıktın allahından bulasın
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aş aş, saygısızlık olarak algilamam boyle bir gece de inan istedigini soyle ... körü körüne bagliliktan kasdettigin, bizi en ağır yıpratan etkenin kendi kendimiz olduguna inanmam mii ???

hayır abi tolganın bu takımı kaldırabilecek yetenekte olduğuna inanman.

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga'nın en son ne zaman De santcis gibi kurtarışlar yaptığını gördünüz?
        sevgili renkdaş,
        ben öyle bir kurtarış gördüm mü?
        bence onu sormalısın önce.

Yorum

• Ah Tolga ilk kez kizaga cekilmen gerektigini yaziyorum. Son zamanlarda ciddi hatalar yapip cikman gerektigi zaman cikmayip, cikman gerekmedigi zamanda da cikiyorsun. Tipki bugünkü cimbok macinda yedigimiz 3. goldeki gibi. Biraz dinlendirilmen gerekiyor bana göre. Bi rsüre sonra duruma göre yeniden gelebilirsin.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Tolgaya bu kadar yuklenmeyin inanin Tony Sylva ondan iyi degil inanin mumla ararsiniz o zaman Tolgayi...
            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

eger bu sozun bana ise, dikkatini cekiyorum, ben su an icin Tolga'yi savunmuyorum. Sadece baska birseye tepkimi dile getiriyorum.

O yuzden kürege kıymayalım, yazık olur.
              haklısın küreğe kıymayalım/kırmayalım.

edit: yanlış anlaşılmasın diye sildim.
              En son Çetin tarafından düzenlendi; 19.10.2008, 23:48.
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolga'nın en son ne zaman De santcis gibi kurtarışlar yaptığını gördünüz?
                Geçen Cumartesi ...Karpuz dükkanında
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• nerede o günler sana verilen şans başkasına verilse idi büyük bir yıldız olurdu tolgacım..

elinde bir nimet var baskı yok 2 yıldır takılıyorsun kafana göre ama devran birgün döner

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolgaya bu kadar yuklenmeyin inanin Tony Sylva ondan iyi degil inanin mumla ararsiniz o zaman Tolgayi...
                    biraz da ona sabredelim...
                    oda olmazsa onur var...

en azından gelecek vaad ediyor
                    tolganın ümit vaad edcek hali de kalmadı ki!
                    McLas was Here

Yorum

• ya sen ne karaktersız bır adamsın bızızm butun askımızı sevkımıız kırıyorsun gece yarıları kalkıp havaalanlarına gıdıyoruz takım karsılıyoruz hep ıcımızde bır umut sen butun hayallerımızı yıkıyorsun sen kımden torpıllısısn kardesım kımden yok mu sana koca trabzonda bır dur dıyecek senın torpılın kımden nerden kım senı basımıza sardı
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Tolga'yı her fırsatta yerden yere vuran arkadaşlara tebrikler. Bravo, sonunda bitirdiniz çocuğu. Alkışlarım size. Helal olsun. Kazanan Trabzonspor oldu degil mi?

Tolga'ya hiç bir lafım yok. Artık benim için Trabzonspor kalesi Tolga icin tamamen kapanmıştır. Bence yetenekliydi, ama sinirsel olarak bu baskıları kaldiramadi, kendine guvenini iyice kaybetti ve bugünkü maç ile artik dibe vurdu.

Tekrar tebrikler arkadaşlar, tekrar, tekrar tebrikler. Tüm alkışlarım size. Darısı diğer gençlerin başına, buyrun meydan sizin... Nasilsa Tolga'nin kellesini aldınız, artik o gider, daha yerine Tayfun var, Huseyin var, onları da bitirirseniz, onlar da gidince, Barış, Ergin... sira sonra Onur'a da gelir.

Sistemli olarak böyle devam edin bu zihniyette. İçeriden baltalayin böyle ki, 30 sene daha şampiyonluk bekleriz biz, beklemeyi öğrendik nasıl olsa....

Bravo Büyük Trabzonspor taraftarı.

siz de bu kalecilik işinden biraz anlıyorsanız ben adam değilim...

sabır ya rab sabır!!!
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Tolga'yı her fırsatta yerden yere vuran arkadaşlara tebrikler. Bravo, sonunda bitirdiniz çocuğu. Alkışlarım size. Helal olsun. Kazanan Trabzonspor oldu degil mi?

Tolga'ya hiç bir lafım yok. Artık benim için Trabzonspor kalesi Tolga icin tamamen kapanmıştır. Bence yetenekliydi, ama sinirsel olarak bu baskıları kaldiramadi, kendine guvenini iyice kaybetti ve bugünkü maç ile artik dibe vurdu.

Tekrar tebrikler arkadaşlar, tekrar, tekrar tebrikler. Tüm alkışlarım size. Darısı diğer gençlerin başına, buyrun meydan sizin... Nasilsa Tolga'nin kellesini aldınız, artik o gider, daha yerine Tayfun var, Huseyin var, onları da bitirirseniz, onlar da gidince, Barış, Ergin... sira sonra Onur'a da gelir.

Sistemli olarak böyle devam edin bu zihniyette. İçeriden baltalayin böyle ki, 30 sene daha şampiyonluk bekleriz biz, beklemeyi öğrendik nasıl olsa....

Bravo Büyük Trabzonspor taraftarı.

tolgayı yerden yere vuran arkadaşlar tebrikler diyorsun alaycı bir biçimde. halbuki tebrik etmen lazım ki bu tolga denen şahsın kaleci olmadığını daha önceden görebilmişler görebilmişiz.

sen daha yeni geliyorsun bizim geldiğimiz noktaya hezimetten sonra ( iş işten geçtikten sonra) ki benim için trabzonspor kalesi tolga için tamamen kapanmıştır diyorsun.

ne yapalım kimliğinde trabzon yazan adamlara mı verelim formayı yoksa yeteneklilere mi ? daha çok çalışana mı ? 30 değil 130 sene bekleriz senin zihniyetinle.
                          taraf

Yorum

• bir dagajı var yattaraya atmaya falan çalıştı heralde taca gitti...
                            Tolga klasiklerine bir örnekti...
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolgaya bu kadar yuklenmeyin inanin Tony Sylva ondan iyi degil inanin mumla ararsiniz o zaman Tolgayi...
                              Allah a şükür tolgayı mumla aricak kadar basit bi takım değiliz...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                biraz da ona sabredelim...
                                oda olmazsa onur var...

en azından gelecek vaad ediyor
                                tolganın ümit vaad edcek hali de kalmadı ki!
                                Onura lafim yok en azindan Tony Sylvadan daha basarili olacagini dusunuyorum...
                                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X