Korkarım ki şimdide tolga nın psikolojisini düzeltmek uğruna onu oynatmaya devam edecekler! Tolga'yı kazanacağız diye kaybedelim 1-2 yılı ne önemi varki zaten...
peki diger futbolcularimizn psikolojosoni kim düzeltcek tolga devamli kalede olursa
tolga gs macinda görüntünün birinde sanki morfin almis gibiydi
eleştiriler anlamlı olmalı,öfkeyle'adam o, kaleci değil o vb.sözler hakeret edip
içinizi rahatlatmaktan başka bir işe yaramaz.milli takıma boşuna mı çağrılıyor?
rüştü benim veliahtım diye boşuna mı diyor lütfen eleştirirken yapıcı olalım.
evet tolga hatalı goller yedi.her hata yapanı takımdan mı atalım.olmaz tabiki
Kriterimiz Fatih Terim'in yaptıkları ve de Rüştü'nün açıklamaları mıdır?
Adamlığı şüpheli Fatih Terim'in ağzını kendimize akıl yapacaksak, durmayalım buralarda.
eleştiriler anlamlı olmalı,öfkeyle'adam o, kaleci değil o vb.sözler hakeret edip
içinizi rahatlatmaktan başka bir işe yaramaz.milli takıma boşuna mı çağrılıyor?
rüştü benim veliahtım diye boşuna mı diyor lütfen eleştirirken yapıcı olalım.
evet tolga hatalı goller yedi.her hata yapanı takımdan mı atalım.olmaz tabiki
Fatih terime sallayıp durmuyor muyuz düzgün kadro kurmuyor diye? İşte o kadroya çağırdığı oyunculardan biri TOLGA..
Sana cok sans verildi ama sen sansini zorladin ve kaybettin. Artik seni Trabzonspor kalesinde görmek istemiyorum. Ve artik kimse "neden türk kalecilerine sans verilmiyor" demesin.
evet bizden çok Türk kalecisine şanks veren olmasın..gördük işte tolga sayesinde kaçıncı maç bu..
tolga oynadığı günden beri yazıyorum,tamam bizim evladımız belki ileride iş de çıkacak ama yeri şampiyon takım kaleciliği değil..ne yazıkki yıllardır tanınan şansı da kullanıp istenene seviyeye gelemedi..tolgayla olmaz..
yani hüseyin falan derken artık daha da kritik bi mevkide sorun yaşıyoruz
simdiye kadar tolgayi elestirenlere karsi yazilar yaziyordum ama bu mactan sonra bir daha trabzonsporun kalrsinde görmek istemiyorum.Trabzonspordaki kariyeri Galatasaray macinla basladi ve Galatasaray maci ile bitsin.Kim gecerse gecsinb ister sylva ister Onur ama yeter artik Tolga
Ahlak erozyonunu geçtik ahlak depremini 9.9 derece hissetmiş bir ahlaksızı (iş ahlakı) dikkate alır Tolga yı takımda tutarsak olacak olan budur. Sadri başkan demişti bundan kaleci olmaz diye ama Ersun Hocaya laf anlatılamadı bir türlü...
Yorum