Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak .GvN. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Korkarım ki şimdide tolga nın psikolojisini düzeltmek uğruna onu oynatmaya devam edecekler! Tolga'yı kazanacağız diye kaybedelim 1-2 yılı ne önemi varki zaten...
    peki diger futbolcularimizn psikolojosoni kim düzeltcek tolga devamli kalede olursa

tolga gs macinda görüntünün birinde sanki morfin almis gibiydi

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eleştiriler anlamlı olmalı,öfkeyle'adam o, kaleci değil o vb.sözler hakeret edip
      içinizi rahatlatmaktan başka bir işe yaramaz.milli takıma boşuna mı çağrılıyor?
      rüştü benim veliahtım diye boşuna mı diyor lütfen eleştirirken yapıcı olalım.
      evet tolga hatalı goller yedi.her hata yapanı takımdan mı atalım.olmaz tabiki
      Kriterimiz Fatih Terim'in yaptıkları ve de Rüştü'nün açıklamaları mıdır?

Adamlığı şüpheli Fatih Terim'in ağzını kendimize akıl yapacaksak, durmayalım buralarda.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamlığı şüpheli Fatih Terim'in ağzını kendimize akıl yapacaksak, durmayalım buralarda.

Ne güzel söyledin ağzına sağlık. Katılmamak mümkün değil.

Yorum

• halen daha tolga yı savunanlar var ya ne denir ki? el insaf mı desem vicdan mı desem yoksa art niyet mi arasam.

şaşırdım.
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eleştiriler anlamlı olmalı,öfkeyle'adam o, kaleci değil o vb.sözler hakeret edip
            içinizi rahatlatmaktan başka bir işe yaramaz.milli takıma boşuna mı çağrılıyor?
            rüştü benim veliahtım diye boşuna mı diyor lütfen eleştirirken yapıcı olalım.
            evet tolga hatalı goller yedi.her hata yapanı takımdan mı atalım.olmaz tabiki
            Fatih terime sallayıp durmuyor muyuz düzgün kadro kurmuyor diye? İşte o kadroya çağırdığı oyunculardan biri TOLGA..
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sana cok sans verildi ama sen sansini zorladin ve kaybettin. Artik seni Trabzonspor kalesinde görmek istemiyorum. Ve artik kimse "neden türk kalecilerine sans verilmiyor" demesin.

Senin yerin Hasan ile Jabinin yani.
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• evet bizden çok Türk kalecisine şanks veren olmasın..gördük işte tolga sayesinde kaçıncı maç bu..
                tolga oynadığı günden beri yazıyorum,tamam bizim evladımız belki ileride iş de çıkacak ama yeri şampiyon takım kaleciliği değil..ne yazıkki yıllardır tanınan şansı da kullanıp istenene seviyeye gelemedi..tolgayla olmaz..
                yani hüseyin falan derken artık daha da kritik bi mevkide sorun yaşıyoruz
                sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• simdiye kadar tolgayi elestirenlere karsi yazilar yaziyordum ama bu mactan sonra bir daha trabzonsporun kalrsinde görmek istemiyorum.Trabzonspordaki kariyeri Galatasaray macinla basladi ve Galatasaray maci ile bitsin.Kim gecerse gecsinb ister sylva ister Onur ama yeter artik Tolga

Yorum

• Hala umudu olan varmı?

Çok ciddiyim..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• umut yok ne umudu, umut zaten çoktan bitmişti sabrediyorduk o da bitti
                      TrabzonspoR

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

doğru söze ne denilebilir ki
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• kredilerini doldurdu artık slyvayı da göreceğiz

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala umudu olan varmı?

Çok ciddiyim..
                            benim var. Bir Umut Bulut'um var.

tolga ya gelince savunmadım ama eleştirirkende dozajı kaçırmamaya çalıştım. uzun bir süre dinlendirilmesi kendisinede takıma da faydalı olacaktır.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İşe bak referans aldığımız kişi kim Fatih Terim

Ahlak erozyonunu geçtik ahlak depremini 9.9 derece hissetmiş bir ahlaksızı (iş ahlakı) dikkate alır Tolga yı takımda tutarsak olacak olan budur. Sadri başkan demişti bundan kaleci olmaz diye ama Ersun Hocaya laf anlatılamadı bir türlü...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim var. Bir Umut Bulut'um var.

tolga ya gelince savunmadım ama eleştirirkende dozajı kaçırmamaya çalıştım. uzun bir süre dinlendirilmesi kendisinede takıma da faydalı olacaktır.
                                Dinlense ne olacak kaleci mi olacak?

Ver eline bonservisini gitsin...

Tabi alacak takım bulabilirse...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X