Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Karadenizspor'a kiralık olarak gönderebiliriz satamıyorsak. Hem kendini biraz geliştirir hem Karadenizspor'un işine yaramış olur.
    26 yasina gelmis hala kendini gelistiremediyse bundan sonra neyini gelistirecek cok merak ediyorum

Yorum

• Haklısın, 26 yaşına kadar yakaladığı şansları değerlendiremeyen bir kaleci 26 yaşından sonra kendini ne kadar geliştirebilir ki. Tolga takıma 1998 katılmasına rağmen kendini hiç geliştiremedi, takımda tutmanın anlamı yok bence.

Yorum

• kes o saclari artik tolga keeees
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Artık top ortada!

İşte, Trabzonspor'daki forma rekabetini en iyi anlatacak fotoğraflardan biri...

Antrenör Alper Boğuşlu, kalecileri çalıştırıyor, 1 formanın 2 adayının gözü topta, aklı Şenol Güneş’in vereceği kararda. Deneyimli hoca, önceliğin Onur’da olduğunu açıklamış olsa da, sakatlığı tamamen iyileşen ve kampta oynanan Karşıyaka mücadelesinde yarım devre kaleyi koruyan Tolga Zengin de forma istiyor. Tercihinin yerli oyuncudan yana olacağı da artık kesinleşen Güneş’in ise sık sık Alper Boğuşlu ile görüşüp son durumlar hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

kaynak:Fanatik
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Korkuyorum senden Tolga, yine basit hatalar yapıp takımı zora sokacağından korkuyorum.

Yorum

• Tolga yol ayrımında

Trabzonsporlu Tolga Zengin sezon sonu sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatarak, "Henüz yönetim benimle masaya oturmadı. Ben pazarlık yapmam ama görüşmeyeceklerse de kendi yoluma bakarım" diye konuştu.

Bordo - mavili takımın tecrübeli file bekçisi, formayı kapmak için elinden geleni yapacağını belirterek, "Ersun Yanal ve Hugo Broos döneminde bazı nedenlerden dolayı forma giyemedim. Şimdi ise formayı kapmak için elimden geleni yapıyorum. Sezon sonunda sözleşmem sona erecek ama şu an itibariyle benimle bu konuda görüşen yönetici yok. Sadece hocam benimle konuştu ve beni bırakmak istemediğini söyledi. 14 senedir Trabzonspor'dayım, 8 yıldır da A takımda forma giyiyorum. Bir dönem kaptanlık da yaptım. Hiçbir zaman kulüple pazarlık yapmadım. Buranın içerisine hiçbir menajer de sokmadım. Menajerim olmasına rağmen sokmadım çünkü buranın aile ortamını bozmak istemedim, bundan sonra da bu böyle gidecek" ifadelerini kullandı.
              "BENİMLE GÖRÜŞMEZSELER BENDE KENDİ YOLUMA BAKARIM"
              Kendisiyle görüşme olmaması taktirde ise yeni bir yol haritası çizeceğini belirten tecrübeli eldiven, "Şu an itibariyle oynadığım rakamlarda belli. Paranın hiçbir zaman lafını etmem. Çünkü ben Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Ama tabi ki burası olmazsa da futbol hayatım devam ettiği için başka takımlarla görüşürüm ve kendi yoluma bakarım. Ancak burayla konuşmadan hiçbir takımla görüşmem" diye konuştu.
              "TRABZONSPOR BİR BAŞ KALDIRIŞTIR"
              Sezonun ikinci yarısında takım olarak bir çıkış yakalayacaklarına inandığını da söyleyen Tolga, "Benim için öncelikle olan ikinci yarıda takım olarak başarılı olmak. Daha sonra ise böyle bir başarıda kendi payımın olmasını isterim. Ama takım başarılı olamazsa ben oynadıktan sonra bile bunun bir anlamı yok. Ama ben oynamasam da takım başarılı olsa yine mutlu olurum. Çünkü ailem mutlu olur, çevrem mutlu olur ve arkadaşlarım mutlu olur. İkinci yarıda takım olarak çok daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor İstanbul hegomanyasını yıkmış bir kulüptür, bir başkaldırıştır. Ben, 'Trabzonsporlu'yum' derken gurur duyuyorum. Bunları bize bırakanlara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

www.fanatik.com.tr
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Umarım yollarımız ayrılır, Trabzonspor'da kalecilik yapacak kadar yeteneğin olmadığı ortada. Gönderilmesi gereken oyuncuların en başında yer alıyor bana göre.

Yorum

• Pazarlıkta yapma görüşmede. Yollarımız ayrılsın, en hayırlısı bu.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Seni kim ne yapsın Tolga yoluna bakacakmış

Yorum

• Bence yönetim senle görüşmek gibi bir hata yaparsa da sen ben bu takıma layık değilim deyip gitmen lazım.Gidersen ne kadar büyük Trabzonsporlu olduguna inanırım.Aksi halde basına verdiğin demeçlerdeki sosyal mesajları kimse tınmıyordur sanırım.
                      Umut Bulut

Yorum

• güzel konuşmuş
                        Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• sezon sonu gider inşallah yediği gole bak yahu!
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• - Tolga harbiden senin için üzüldüm ama senin yerin bank asya toprağım...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sana verilen şans çok az futbolcuya verildi. Yine aynı yine aynı, değişme yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence yönetim senle görüşmek gibi bir hata yaparsa da sen ben bu takıma layık değilim deyip gitmen lazım.Gidersen ne kadar büyük Trabzonsporlu olduguna inanırım.Aksi halde basına verdiğin demeçlerdeki sosyal mesajları kimse tınmıyordur sanırım.
                                demişim 1 hafta önce
                                Umut Bulut

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X