Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uyudum uyandım ama tolgaya olan sinirim hala geçmedi.
    senden kaleci olmaz vallahi.
    bonservisi ile fbye gitsin.
    yaşı falan da genç değil.
    genc var zaten onur.
    bir de tony.
    sen de ancak 3. kaleci olursun.

yahu zaten "kaleye hiç top gelmiyor,dalıp gidiyorum" diyen adamdan ne olur soruyorum

Yorum

• tolga hiç bir zaman kalede güven vermeyen bir kaleci top ceza sahasını geçtiği zaman sanki gol yiyecekmiş gibi bir hisse kapılıyor insan alahtan defansımız çok iyi ve hiç kendini geliştirmiyor böyle geldi böyle gidecek gibi bi tutum oluştu bende bazı maçlarda çok iyi top kurtarmasına karşın çok salak toplarıda içeri alabiliyo dahaa çook çalışman lazımm tolga çook
      (Başarı Trabzonspora Layıktır)=BTL

PRANHA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİİİ

Yorum

• Tolga patlamaya hazır pimi çekilmiş bir bomba

İnşallah Ersun Yanal ın elinde değilde Fatih Terimin elinde patlar

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga patlamaya hazır pimi çekilmiş bir bomba

İnşallah Ersun Yanal ın elinde değilde Fatih Terimin elinde patlar
          inşallah ama umarım hiç patlamaz.
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• sana hiç güvenmiyorum asla sen TRABZONSPOR'umuzun kalecisi olamazsın bana göre tolga yeter artık bir değil kırdğın ceviz bıktık senin bu acemice hatalarından bıktırdın
            Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Yedigi 1.golde kötü bir görüntü verdi Tolga.
              2.golde ise yapacak cok fazla bir seyi yoktu.
              Tolga ya 3 top geldi,2 si gol oldu.Bu bir kaleci icin cok kötü bir istatistiktir.
              Eger bu sekilde devam ederse sylva nin cok fazla beklemeyecegini düsünüyorum.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• tolga kalede olduğu sürece her zaman tedirgin oluyorum!
                McLas was Here

Yorum

• Tolga'yi hic bir zaman Trabzonspor'un kalecisi olarak yeterli görmedim. Ne yazikki yapamiyor. Ona cok sanslar verildi ama bunlari degerlendiremedi.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yedigi 1.golde kötü bir görüntü verdi Tolga.
                    2.golde ise yapacak cok fazla bir seyi yoktu.
                    Cafer Abi,

2. golde ayakta bekleyip topu izlemek yerine Cale ve Egemen'i çalımlamış adamın ayağına kapansa veya o adama doğru yaklaşıp açısını kapatsa golü engelleyemez miydi? Ya da bu dediğim yapılması zor bir şey mi?

Ben her iki golde de Tolga'yı kusurlu buldum. Sırf kabahat bulmak için demiyorum bunları ama tutulmayacak toplar değildi. Hele ilk gol.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Iyi kaleci zor toplari kurtarandir....cok cok iyi kaleci tutulmayacak toplari kurtarandir...tolga bu sezon tutulmasi gereken toplari tuttu zor toplari kurtarmadi...tutulmayacak toplari da tutmadi...ama dün görev basina dedik malesef golleri yedik...

bi kerende öyle top tut ki mac kurtar be ah ulan ah...
                      En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 28.09.2008, 18:49.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cafer Abi,

2. golde ayakta bekleyip topu izlemek yerine Cale ve Egemen'i çalımlamış adamın ayağına kapansa veya o adama doğru yaklaşıp açısını kapatsa golü engelleyemez miydi? Ya da bu dediğim yapılması zor bir şey mi?

Ben her iki golde de Tolga'yı kusurlu buldum. Sırf kabahat bulmak için demiyorum bunları ama tutulmayacak toplar değildi. Hele ilk gol.
                        Yedigimiz 2.golü senin yazin üzerine tekrar izledim.
                        Ve gördüm ki tolga o pozisyonda tolga ile golü atan oyuncu arasinda bayagi bir mesafe vardi.Yani ayaklarina kapanip topu yakalamasi zordu.
                        Evet,belki acisini daha iyi kapatabilirdi golü atanin ama bir kalecinin yedigi her gol icin sonradan sunu yapabilirdi demek mümkün.
                        Netice itibari ile ikinci golde hatalidir diyemeyiz.
                        Ama birinci golde hataliydi.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ilk golü niye cikaramdi dmeiyorum.... niye o topa ziplamadi diyorum!

en azindan denemek gerekmiyormu?

saten antalyanin 2 sutu var kaleye 2 de golü var.... tolganin hic tuttugu bir top yok....

insallah haftaya dah aiyi olur, yada sylva oynar, adam saten forma icin yaniyor
                          En büyük TS

Yorum

• Bırak yakamızı çık kaleden bir kerede kabul et Türkiyede bir ilk yaşat birileri seni kadrodan çıkartmadan sen çık.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İkinci golde büyük hatası var. O nasıl bir hareket anlamadım. Ne açıldı ne kalede durdu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• slvya sorun çözüldü tolga gol yemeye başladı
                                "53"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X