Evet bencede ikinci kaleci olacak. Sylva formda olsa zaten bir numaralı kaleci.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
korkuyorum t.direktör olarak beni de satacak oyunda bi bakıcam hop parası olan bi takımda hocayımİlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
))
FM 2008 ise salla, o baskana yaranmak cok zor
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
şu politik düşünce sistemini takımımızda görmekten nefret ediyorum.
fatih terim'in bir hamlesiyle, trabzon doğumlu olmasıyla ve yerel medya desteğiyle kötü bir kaleci zorla takımda tutuluyor.
ayıp, yazık!"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
Kalede gene titrek ve çaresiz bir görüntü çizmeye devam etti..
Maç boyunca üzerine gelen iki topu kontrol etmeyi başarmış olsa da birinde boşa çıkarak, diğerinde ise oyunu başlatırken ceza sahamızın ön çizgisindeki rakibe pas vererek yürekleri ağızlara getirdi..
İleride bir nebze de olsa gelişme katedebilir mi bilemem ama kalede gerçek bir kaleci gibi durmadığı çok açık.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Başından beri 4 yıl öncede aynı şeyi söylüyordum şimdide.Tolga asla takımımızın kalesine koruyabilecek yetenek ve kalitede bir kaleci değil.Hala ısrar edilmesinin sebebinin anlayabilmiş değilim.Onur'a Tolga kadar şans verilse çoktan göstermişti kendini..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
dün aksamki görüntüsüyle yedek kalacagini adeta belgeledi.
artisi olarak sayabilecegimiz yan toplarda iki defa bosa cikti ve golü yedirdi.
bereket ki hakem olan golü vermedi.
zaten ben neden sylva nin oynatilmadigini anlamadim.
ligde oynayacagi belli olan kadro icinde sylva yi göremeyince sasirmistim dogrusu."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum