Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet bencede ikinci kaleci olacak. Sylva formda olsa zaten bir numaralı kaleci.

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ))
      FM 2008 ise salla, o baskana yaranmak cok zor
      korkuyorum t.direktör olarak beni de satacak oyunda bi bakıcam hop parası olan bi takımda hocayım
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• şu politik düşünce sistemini takımımızda görmekten nefret ediyorum.

fatih terim'in bir hamlesiyle, trabzon doğumlu olmasıyla ve yerel medya desteğiyle kötü bir kaleci zorla takımda tutuluyor.

ayıp, yazık!
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Bence 3. kaleci bile olamaz.
          Més Que Un Club

Yorum

• hala pisemedin kaç yaşına geldin bundan sonrada pişemesin

Yorum

• senden ancak 3.lig kalecisi olur tolga.bugün brugge maçında 3-4 top anca geldi sana onlardada yüreğimizi ağzımıza getirdin...

Yorum

• Kalede gene titrek ve çaresiz bir görüntü çizmeye devam etti..

Maç boyunca üzerine gelen iki topu kontrol etmeyi başarmış olsa da birinde boşa çıkarak, diğerinde ise oyunu başlatırken ceza sahamızın ön çizgisindeki rakibe pas vererek yürekleri ağızlara getirdi..

İleride bir nebze de olsa gelişme katedebilir mi bilemem ama kalede gerçek bir kaleci gibi durmadığı çok açık..
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• fatih terim neye dayanarak tolgatı aday kadroya çağırıyo anlamış değilim..daha çok çalışman gerekecek tolga..hep hata hep hata...

Yorum

• Fatih Terim Trabzonspor'a ayip olmasin diye cagirdi herhalde. Aklima baska bi sebep gelmiyor. Olmuyor be Tolga olmuyor iste. Ne yapsak ne desek bos. Kendini zorla 3. kaleci yapiyorsun.

Yorum

• Sadri Başkan Tolga için gerekeni aylar önce söyledi. "Herkes ona güveniyor, ama o ben büyük kaleci olmayacağım diye kendini yırtıyor..."
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• tolganın kalede durusu zaten kimseye güven vermiyordur..onur kalede sylvadan bile daha iyi duruyor su anda..bence tolga 3.kaleci olur ancak bu takımda..
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Başından beri 4 yıl öncede aynı şeyi söylüyordum şimdide.Tolga asla takımımızın kalesine koruyabilecek yetenek ve kalitede bir kaleci değil.Hala ısrar edilmesinin sebebinin anlayabilmiş değilim.Onur'a Tolga kadar şans verilse çoktan göstermişti kendini..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• tolga ben hoca olsam san langa sporda bilew forma vermem sen ne kadar kotu kalecisin

giymissim o formayı taşıyamıyorsan bırak git bizde kurtulalım senden

Yorum

• dün aksamki görüntüsüyle yedek kalacagini adeta belgeledi.
                              artisi olarak sayabilecegimiz yan toplarda iki defa bosa cikti ve golü yedirdi.
                              bereket ki hakem olan golü vermedi.
                              zaten ben neden sylva nin oynatilmadigini anlamadim.
                              ligde oynayacagi belli olan kadro icinde sylva yi göremeyince sasirmistim dogrusu.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Tolga Zengin bu takımın 3. kalecisidir, açık ve net..
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X