sadece antep maçında bile bizi tedirgin etti. Geri paslardaki tedirginliği ve altı pas içine kesilen oratada bile çizgisini terk etmemesi en basit iki örnek. Ne yazık ki Trabzonspor'un kalecisi olamaz... Keşke olabilseydi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Ben de tolga kadar onur a güvenemiyorum.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimseden korktugum kadar Tolga dan korkmuyorum. Bize simdiye kadar hic bir mac kazandiramadi ama batirdigi maclar cok var. Onur varken Tolgaya sans vermek akil kari degil.
Onur un daha cok tecrübe kazanmasi lazim.
Tolga nin tecrübesi cok olmasa da onur a kiyasla daha iyi.
Sylva nin yoklugunda tolga nin kaleyi basariyla koruyacagina inaniyorum.
Hem sizlere de tavsiyem sizde inanin.
Zira korkunun ecele zerre kadar faydasi yok cünkü.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ben böyle düşünmüyorum, sylva dan elbet bişeler öğrenmiştirİlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsalah sen oynamazsin maclarda tony yoksa onur oynar insallah
seni kalede gorunce sanki 1-0 maglup baslıyoruz geliyor bana
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
Evet onu bende fark etdim.Önceden alırdı 10 dk düşünürdü sonra degaj yapardı.Sylva'dan bişeyler öğrendiği belli.İlk olarak DarthVader tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmem fark ettinizmi ama Tolga 4-5 defa topu eliyle hemen oyuna soktu. Buda bence Sylvanın yedeği olmasının avantajı. en azından + koymuş. Belkide değişmiştir
uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
sylva maskeyle oynayazsa Tolga, sylva maskesi yaptırıp öyle çıksın sahaya:
)) Bu arada kilo almış güçlendim diyor.Yalnız tolga iyi bir kalecinin yedeği olmmıştı şimdiye kadar.Tony onun için bir şans.Belki bütün olumsuzlukları siler maçlarda.ben son maçta heyecanı hariç topu oyuna sokması,tabatanın açısını büyüyerek kapatması bayağı bir hoşuma gitti.Eskiden daha iyi olacakta...Tepkileri nasıl göğüsleyecek? Şaşırt bizi tolga.
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Vallah ben inanmiyorum insallah ben yanilirim. Insallah hepimizi utandirir gelir buraya özür dileriz. Ben oynadiklari maci aklima geldimi yedigi öyle salakca golleri düsündümü acayip sinir oluyorum. Onurun tecrübesi yok ama tecrübesi olmasa da onur daha genc. Neyse dedigim gibi Tolga bizi utandirsin ve gelip buraya özür dilemesinide biliriz nasil elestiriyorsak öylede özür dileriz. Ama insallah sylva maskelede oynarİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de tolga kadar onur a güvenemiyorum.
Onur un daha cok tecrübe kazanmasi lazim.
Tolga nin tecrübesi cok olmasa da onur a kiyasla daha iyi.
Sylva nin yoklugunda tolga nin kaleyi basariyla koruyacagina inaniyorum.
Hem sizlere de tavsiyem sizde inanin.
Zira korkunun ecele zerre kadar faydasi yok cünkü.
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet onu bende fark etdim.Önceden alırdı 10 dk düşünürdü sonra degaj yapardı.Sylva'dan bişeyler öğrendiği belli.
1o dk düşünürdü dıyorsun ya hakıkatten öleydi ya nasıl sınır olurdum

Olacak ınşallah duzelecek[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Tercümanımız Halil yazıcıoğlu "Sitenizi Futbolcularda takipediyorlar" dedi
Arkadaşlar Tolga'nın oynamaması için mantıklı nedenleri söyleyelimde okurda oynamaz belki dinler bizi inanıyorum gerçekde çok iyi biri yapmaz böyle bir kötülük bize maça çıkmayacaktır eminim.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Tayfun'dan kurtulduk derken Tolga cikti simdi basimiza.
hadi Tolga gecen senenin ikinci yarisindaki perfomansini görelim
En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 28.03.2009, 18:33.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum