Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga acele A Milli

Kaleci Tolga Zengin apar topar A Milli Takım'ın kampına katıldı. Önceki gece telefon ile kulübü arayan yetkililerin "Tolga kampa davet edildi" haberi üzerine hızlı bir şekilde hazırlıklarını tamamlayan genç file bekçisi, Bolu kampından ayrıldı. Pasaportu bir gün sonra uçak ile İstanbul'a gönderilen Tolga'nın, milli görev nedeniyle çok mutlu olduğu belirtildi.

-fotomaç-

Yorum

• eğer haber doğruysa inş bence o da çağrılabilir. milli takımda serdar,serkan kadroya çağrılıoyrsa tolga da çağrılır.

Yorum

• Bazen arkadaşlarımla bile ters düşüyorum tolga yüzünden, ben her zaman diyorumki gerçekten iyi bir kaleci ve çok iyi bir kaleci olması için çalışması lazım büyümesi lazım ama olacak ben inanıyorum.
        İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga acele A Milli

Kaleci Tolga Zengin apar topar A Milli Takım'ın kampına katıldı. Önceki gece telefon ile kulübü arayan yetkililerin "Tolga kampa davet edildi" haberi üzerine hızlı bir şekilde hazırlıklarını tamamlayan genç file bekçisi, Bolu kampından ayrıldı. Pasaportu bir gün sonra uçak ile İstanbul'a gönderilen Tolga'nın, milli görev nedeniyle çok mutlu olduğu belirtildi.

-fotomaç-
          herzamanki gibi fotomaç balonu Volkan ın yerine Ankaragücünden Serkan çağırıldı
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• balonunda böylesi olur valla yav.. fotomacı bombalayacam birgün..

Yorum

• aslında iyi kaleci ama çok eksikleri var daha çok genç inşallah takıma faydalı olur ama ben hep jefferson diyorum...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• uyuz etti bugun beni. ilk dakikadan itibaren topu oyuna gec soktu.sanki ondeymisiz gibi zaman geciriyordu.

Yorum

• topu oyuna geç soktu ve degajları da isabetsizdi.ama bugün bariz bi hatası yoktu.

Yorum

• jefferson jefferson diyorum arkadaslar...tolga daha çooookk toy :-)) çok çalışması lazım çookk...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ne çok iyi ne çok kötü hep vasat
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ya ziya koy bi hafta jefersonu öteki hafta tolgayı...forma kapmak için savaşsın adamlar daa. yok olmaz..lig başladı jefersonu göremedik daha
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          jefferson jefferson diyorum arkadaslar...tolga daha çooookk toy :-)) çok çalışması lazım çookk...
                          Katılıyorum bende Jefferson diyorum...

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            jefferson jefferson diyorum arkadaslar...tolga daha çooookk toy :-)) çok çalışması lazım çookk...
                            görende jeffi çok tecrübeli sancak ?

Tolga iyi.Kale Tolganın o kadar.

Yorum

• ha jef ha tolga ikiside aynı

Yorum

• jeffersonu canlı canlı her ankaraya geldiğinde ts izledim ve beyenmediğin jeffersonu rivaldo arkadasının kulübüne öneriyor hadi ben anlamıyorum rivaldodamı anlamio...ayrıca kendimi bildim bileli profesyonel kalecilik yapıyorum kulüplerde,e birazda kalecilerden anlıyorum yaniiiiii doğal olarak........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X