Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rüştü recber'in "benim valiahtımdır" dediği bir kaleci. bende çok beğeniyorum. az buz eksikleri var ama aşılacak şeyler bunlar. sonuna kadar arkasındayım ,destekliyorum.

Yorum

• Yediği gollerin çoğunda top kolunun altından kaçıyo.

Yorum

• Trabzonspor büyük kulüpse ki öyle bu takımın kalesini taşıyabilecek bi kaleci değil asla olamaz.Genç genç diyosunuz adam 25 yaşına gelmiş ancak Antep,Kayseri gibi takımların kalesini korur..
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• şuan için eldekiler arasında en iyisi bence.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• tolga iyi bir kaleci.. her kaleci hata yapar maç içinde.. dünya çapında kaleciler bile..

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tolga iyi bir kaleci.. her kaleci hata yapar maç içinde.. dünya çapında kaleciler bile..
              Her kaleci her maç hata yapmaz..
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• yapar yapar.. arkasında ondan kaleci olmayacağını düşünen taraftar kitlesi oldukça yapar.

Yorum

• tolgada ısrar edelim diyorum hepğ ama bazen öyle hatalar yapıyoki hele bir maça kötü başlaıysa öyle devam ediyo maç boyunca.
                  busene dikkat edin ligdeki kaleciler genelde iyi
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu fatih terim tolga için gelecekde düşünüyoruz demişdi unuttu gitti galiba adamın Ts'ye karşı bi düşmanlığı var.. volkan sakatlanmış yerine tolga çağrılabilirdi.. serkan'ı çağırmış..

Yorum

• Evet bu hafta facia bir penaltı yaptıran ve bu huyundan vazgeçemeyip haftalardır aynı şeyi yapan Serkan.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu fatih terim tolga için gelecekde düşünüyoruz demişdi unuttu gitti galiba adamın Ts'ye karşı bi düşmanlığı var.. volkan sakatlanmış yerine tolga çağrılabilirdi.. serkan'ı çağırmış..

bırakın bu işleri yaa...

tmm tolga bizim çocuğumuz sahip çıkmamız lazım sonuna kadar ama tolga milli takımda oynayacak düzelde kesinlikle değil...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• tolgaya geri pas atılınca kalbimde ritim bozukluğu oluyo nabzım 3,5 atıyor
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• pişecek pişecek dedik dibi tuttu ne zaman öğrenecek kaleciliği anlayan beri gelsin...
                            Uftin Karalardayım...

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bırakın bu işleri yaa...

tmm tolga bizim çocuğumuz sahip çıkmamız lazım sonuna kadar ama tolga milli takımda oynayacak düzelde kesinlikle değil...
                              serdar,serkan oynuyorsa bu milli takımda tolgada oynar ki zaten bir hazırlık maçında oynamışdı.

Yorum

• tolga yı milli takım kampına çağırmışlar oda bavulunu toplyıp hemen kampa gitmiş anlayamaığım nokta tmm güzel bizden kaleci gitti de bu adam birazdaha iyi oynasa neler olacak belki de avrupadan transfer teklifi alacak ama ndn iyi oynamıyor ndn hata yapıor anlaıyrm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X