rüştü recber'in "benim valiahtımdır" dediği bir kaleci. bende çok beğeniyorum. az buz eksikleri var ama aşılacak şeyler bunlar. sonuna kadar arkasındayım ,destekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
şuan için eldekiler arasında en iyisi bence.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Her kaleci her maç hata yapmaz..İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga iyi bir kaleci.. her kaleci hata yapar maç içinde.. dünya çapında kaleciler bile..7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fatih terim tolga için gelecekde düşünüyoruz demişdi unuttu gitti galiba adamın Ts'ye karşı bi düşmanlığı var.. volkan sakatlanmış yerine tolga çağrılabilirdi.. serkan'ı çağırmış..
bırakın bu işleri yaa...
tmm tolga bizim çocuğumuz sahip çıkmamız lazım sonuna kadar ama tolga milli takımda oynayacak düzelde kesinlikle değil...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
serdar,serkan oynuyorsa bu milli takımda tolgada oynar ki zaten bir hazırlık maçında oynamışdı.İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın bu işleri yaa...
tmm tolga bizim çocuğumuz sahip çıkmamız lazım sonuna kadar ama tolga milli takımda oynayacak düzelde kesinlikle değil...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum