Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400>
    <T>
    <TR bgColor=#ffffff>
    <TD vAlign=top align=left width=276>TOLGA ZENGIN'DEN DEGERLENDIRME
    </TD></TR>
    <TR>
    <TD vAlign=top align=left width=276>Tolga Zengin, ligin 8. haftasinda oynadiklari ve 4-1 yenildikleri G.Saray karsilasmasini hayatinin en kötü günü olarak nitelendirdi.

?Yedekligi hak etmedim?
    Geçtigimiz sezon zaman zaman forma sansi bulan ve yakin gelecekte Trabzonspor?un kalesini devralmasi beklenen Tolga Zengin, önümüzdeki döneme dair diger tüm arkadaslari gibi umutlu oldugunu söyledi ve çarpici açiklamalar yapti. Konusmasina 2005-2006 sezonunun kisa bir muhasebesini yaparak baslayan genç file bekçisi, ?Çok daha iyisini yapabilecegimiz bir maraton geçirdik. Kendi adima en ciddi sikintiyi ise Galatasaray maçinda yasadim. Belki de hayatimin en kötü günüydü o gün. Sonra formayi kazandim ama bir anda yine yedek kaldim. Ben bunu haketmedigimi düsünüyorum? dedi.

?Kaptan Fener?e gitmez?
    Eski hocasi Halilhodziç hakkinda da kisa bir yorum yapan Tolga Zengin, ?Hatalari olmustur elbette ama onun dürüstlügünü çok seviyordum. Kimsenin arkasindan konusmazdi. Lazaroni?yi ise pek tanimiyorum? dedi. Gündemdeki Fatih Tekke konusunu degerlendiren Bordo-Mavili futbolcu, ?Kulübün ve Fatih agabeyin ortak menfaatleri dogrultusunda karar verilmeli. Herseye ragmen ben onun Fenerbahçe?ye gidecegine inanmiyorum? diye konustu. Kisisel hedefinin ise milli takim oldugunu vurgulayan Tolga, ?Kulübümüzün ciddi hedefleri içinde yer almak adina elimden geleni yapacagim? yorumunu yapti.
    </TD></TR></T></TABLE>

Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• insallah ileride trabzona cok fayda verecek
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bence direk oynayacagı takıma kiralık verilseydi bu sene lazoroni jeffle asliyacak ii oynarsa tolga yedek kalıcak maalesef yedek kalmasıda gelişme gösterememesi tecrübe kazanamaması demek

Yorum

• tolga iyi kaleci
          -1461 TRABZON-

Yorum

• jeffersonun yerine sen geç biz de forvete bi yabancı alalım. hem de iyi oyuncu alalım ömer rızayla takas ederiz kariyerinde arsenal yazıyor çünkü
            Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
            DAHA İYİSİ YOK
            ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

• Abi tolgayı kalede görmek istiyoruz yaa
              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• bu akşam tolga ya güvenmekden başka çaremiz yok.inşallah başarılı olur.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İçimden bir his bu akşam ona çok iş düşecek diyiyor.Umarım başarılı olur.

Yorum

• TOLGAYA GÜVENİMİZ TAMM..HAYDE TOLGA GÖSTER GÜCÜNÜ hırsını azmini.....

Yorum

• bugün ona çok ihtiyacımız var..bence iyi bir kaleci.beklentilerimizi sonuçsuz bırakmayacak
                      Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• ben de tolgaya çok güzeniyor ve ona inanıyorum..bugün panterde kesilse 5 de yese desteğimiz sürecektir..

Yorum

• topu oyuna hizli $ekilde sokmayi Cordoba gibi ögrenmesi lazim...
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• degaj yapamıyor,çok zayıf,ve stresli maclardaki gerginliği yuzunden okunuyor,daha çokk pişmesi lazım ,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• BİrkaÇ EksİĞİ Var
                              Bİrİde Degaj Yapamamak
                              Yİnede Baya İyİ Bİr Kalecİ
                              Destek Olunmali

Yorum

• evet kesınlıkle şans verilirse ve birazda sabredilirse 10 yıl boyunca bı daha kaleci sıkıntısı yaşamayız ama bu sabrı gosterırmıyız bılemıyorum
                                sorma neden...
                                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X