<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400>
<T>
<TR bgColor=#ffffff>
<TD vAlign=top align=left width=276>TOLGA ZENGIN'DEN DEGERLENDIRME
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=276>Tolga Zengin, ligin 8. haftasinda oynadiklari ve 4-1 yenildikleri G.Saray karsilasmasini hayatinin en kötü günü olarak nitelendirdi.
?Yedekligi hak etmedim?
Geçtigimiz sezon zaman zaman forma sansi bulan ve yakin gelecekte Trabzonspor?un kalesini devralmasi beklenen Tolga Zengin, önümüzdeki döneme dair diger tüm arkadaslari gibi umutlu oldugunu söyledi ve çarpici açiklamalar yapti. Konusmasina 2005-2006 sezonunun kisa bir muhasebesini yaparak baslayan genç file bekçisi, ?Çok daha iyisini yapabilecegimiz bir maraton geçirdik. Kendi adima en ciddi sikintiyi ise Galatasaray maçinda yasadim. Belki de hayatimin en kötü günüydü o gün. Sonra formayi kazandim ama bir anda yine yedek kaldim. Ben bunu haketmedigimi düsünüyorum? dedi.
?Kaptan Fener?e gitmez?
Eski hocasi Halilhodziç hakkinda da kisa bir yorum yapan Tolga Zengin, ?Hatalari olmustur elbette ama onun dürüstlügünü çok seviyordum. Kimsenin arkasindan konusmazdi. Lazaroni?yi ise pek tanimiyorum? dedi. Gündemdeki Fatih Tekke konusunu degerlendiren Bordo-Mavili futbolcu, ?Kulübün ve Fatih agabeyin ortak menfaatleri dogrultusunda karar verilmeli. Herseye ragmen ben onun Fenerbahçe?ye gidecegine inanmiyorum? diye konustu. Kisisel hedefinin ise milli takim oldugunu vurgulayan Tolga, ?Kulübümüzün ciddi hedefleri içinde yer almak adina elimden geleni yapacagim? yorumunu yapti.
</TD></TR></T></TABLE>
Yorum