Tolga seni kaleci diye kaleye sokanın beynine sokayım allah belamı versin Ofspor'da kalecilik yapamazsın sen ne salak bişesin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Tolga iyi kaleci ilk golde hatasızdı, takım zaten wasat altıydı. Ama ilk 11 hala kaldıramıyor. jeff de kaldıramaz. Yeni kaleci almak farz oldu. ahh Cordobayı alacaktıkta, ama bizim yönetim getirir imzaYı attırmaz, huylarında war. Bari Pletikosayı alsakŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga iyi kaleci ilk golde hatasızdı,
Yorum
-
TOLGA ZENGIN sende bizi hayal kirikligina ugrattin, senden gelecek vaat ediyorduk, kalemizi TS´nin altyapisindan yetistirilmis bir kaleci olarak sana emanet etmek isterdik ama sen bu sansi iyi kullanamiyorsun.
ilk golde topu yumruklicagina tutmaya calisiyorsun,
ikincide top kale sahasinin icinden geciyor ve bakiyorsun sadece
sonucta iki golde senin hatan TOLGA
ama tek suclu sen degilsin tabiki takim önde gol pozisyonlari degerlendiremiyor malesef
Yorum
-
ts_fan
*Futbol oyununda kalecilerin genç yaşta çok iyi yerlere geldiği, ''Bak şu adama daha 20-21 yaşında, ne kadar kaliteli bir kaleci'' denildiği çok nadir görülmüştür.
*Kaleciler oynadıkça tecrübelerine tecrübe katarlar, güvenleri yerine gelir.Tolga Trabzonspor'da toplasan 10 maç oynamış mıdır?
*Kaleci tecrübesizse O'na yardımcı olacak olan en önemli bölge defanstır, onlarda savruk olursa (İlk golde Stephanov kaleciyi dağıttı, ikincisinde adamlar taç atıp defansın arkasına sızıp bir paralel topta golü buldular) kaleci acemiliği ile başarısız olmaya mahkum olur.
*Herşeye rağmen bir kaleci alınabilirdi ama bu Tolga'nın yerine değil.Kalecilikten ziyade, Hindistan cevizi toplamaya daha yatkın Jefferson'ın yerine tecrübeli bir kaleci alınabilirdi, hatta alınmalıydı.
Yorum
-
Bence Tolga bu takımda zamanında cok sey beklenen bi kaleci olan Metin Aktaş dan daha iyi bi kaleci değil...Bir de Trabzonspor kalecisi olmak kolay değil...Büyük baskı var üzerinde...Fakat herseye ragmen 23 yasında bi kalecinin böyle hatalar yapmaması gerekir...Ben Tolga'nın oynadığı maclarda bi türlü güvenemiyorum kendisine...Kalede duruşu bile endişelenmeme yetiyor...Bilmiyorum belki bana öyle geliyor da olabilir...Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...
Yorum
Yorum