Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok iyi olacak cok iyi... barcelonada valdes 21 yasinda kaleye gecmişdi o kadar sayısız hatali gol yemesine ragmen reykaart kesmedi onu benim sana inancim tam.. büyük kaleci olacaksin..
    Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• evet tolganın kurtarıslşarını yabancı kalecı yapsaydı goklere çıkaraırdık ama tolga trabzonlu oldugu ıçın dikkat çekmıyo kendı çocugumuz bu şans verilmeli bu şekilde trabzonspor 10 yıl kalecı sıkıntısı çekmez
      sorma neden...
      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• bence tolga iyi ve çok daha iyi olacak. apoel maçında da sonradan açıldı, iyi kurtarışlar yaptı. şu da var ki oyuncular oynaya oynaya form tutar. bikaç maçta iyi değil diye gözden çıkarmak hiç doğru değil. rüştü nasıl rüştü oldu? sürekli oynadı. hatırlıyorum vaktinde her hafta 4,5 gol yerdi. ama yıllardır öyle veya böyle takımını sırtlıyo. tolga da çok daha iyi bi kaleci olur bence. laf rüştü den açılmışken, nedved bile bırakıyo milli takımı. artık o da bıraksa da gençlere yol açılsa tolga yı milli takımda görmeyi çok isterim.

Yorum

• Milli maçta formayı giyemesen de,yılmak yok Tolga zengin..Karadeniz uşağuyuz daa )
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Tolga Zengin bu isim çok daha büyüyecek inşallah
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Tolga ileride Rüstü gibi olur bence. Bu adamin gelecegi var...

Yorum

• İnşallah Şenol Güneş gibi olur

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşallah Şenol Güneş gibi olur
                  İnşallah olur ama Şenol gibisi bi daha zor gelir.
                  Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                  Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                  N.F.Kısakürek

Yorum

• Arkadaslar bence Tolga için büyük beklentilere kapılmayalım.Metin Aktaş gibi bizi hüsrana uğratır...
                    Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...

Yorum

• yeterli şans verilirse daha iyi olacak ve sanırım milli takıma kadar yükselecek kapasitede

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah olur ama Şenol gibisi bi daha zor gelir.
                        Şenol gibisi Trabzon a değil Türkiyeye zor gelir.
                        Rekor hala onda.
                        kitap oku ve yorumla! ve unutma;
                        evladına bırakacağın en değerli miras,
                        ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• senden de kaleci olduya o gucsuz celimsiz fizinginle dyecek soz bulamiyorum her yan topa cikisinda korkuyorum o boyuna ragmen lutfen guclen ve kendini gelistir
                          Kahpe Bizans;
                          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• ilerde iyi olcagını dusunuyorum bence tecrübe edinmesi için 1 yıllıgına baska takıma kiranabilirdi.suan tecrübesiz biraz ama genede iyi ..umarım ilerleyen yıllarda takımın degişilmezi olur.
                            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Ben Tolga'ya güweniyorum. gs macından sonra hatası yok hiç bir maçta (gs maçındada daha doğru düzgün 18alınmamasına rağmen gs deplasmanında orhan cıkrıkcı yonetımınde günah keçisi ilan edildi ) . Buna rağmen kendini toparlardı, biz nası ona güwenmıyoruz anlamıyorum, Tolga'ya hepimiz inanmalı we güwenmeliyiz. Milli takıma çağrılması nekadar güwenilir biri olduğunu gösteriyor zaten (belki 11çıkamaz milli ama bana göre ileride alır). Her şeye rağmen Tolga'nın kendiini biraz daha geliştirmesi gerek. Yolun açık Tolga Zengin
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• cok daha iyi olucak bbence birazdaha kendine güvenmesi gerekiyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X