Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga Zengin

Tolga Zengin ile ilgili tüm yorumlar bu baslikta...

Mevki : Kaleci
    Forma Numarası : 29
    Doğum Tarihi : 10.10.1983
    Dogum Yeri
    : Hopa
    Boy
    : 1.92 cm
    Kilo
    : 81 kg
    Ayakkabı No
    : 44
    Medeni Hali : Evli
    Burcu : Terazi
    Sözleşme Başlangıç
    : 28.08.2002
    Sözleşme Bitiş : 28.08.2007
    Oynadığı Kulüpler
    : Trabzonspor Altyapı
    En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 11.09.2008, 03:18. Sebep: Oyuncu bilgileri eklenmiştir.

tolga'yi bir fb-ts paf maçinda izlemistim. ve bu çocuk bir gün bizim kalemizi ele geçirecek dedim kendi kendime. haydi tolga göreyim seni. petko'dan sonra kale senin.
    Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

Petkoyu ve Hasani gececegini sanmiyorum....
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Tolga gelecegin milli kalecesi!! super kaleci artik Petkonun arkasindan ikinci kaleci olmasi lazim bence.
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

Beyler ben tolgayi gecen sene antiramanda izledim mükenmel bir kaleci insallah bisze ve türkl sporuna faydalui olur.
          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

gerede kampinin yildizlarindandi...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Süper olacak... Kaleciligi gibi karekteri de düzgün piril piril bir çocuk...
              "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Genç milli takimda zaten.van der sar'a benziyor sanki
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Benim de bildigim kadariyla çok iyi bir kaleci,genç milli takimda da oynuyor zaten. Gençler gelecegimiz....
                  <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

"... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

IKINCI BIR SENOL GÜNES OLMASI VE TRABZONSPOR'A UZUN YILLAR HIZMET ETMESI EN BÜYÜK DILEGIMIZ.

Yorum

ümit milli takima cagirildi !!!! [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        *

Yorum

*

Yorum

fizigi ile yeni bir van der sar izlenimi veriyor

Yorum

umarim yan toplarda iyidir.. türk kalecisinin en büyük eksigi bu.. ezik volkan hosuma gidiyor bu konuda çaktirmayin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              #7 King of Kings

Yorum

Yükleniyor...
                              X