valla jeferson oynayıp 1 gol yiyeceğine ,tolga oynasın 2 tane yesin ..nede olsa trabzonlu hemde yetenekli ...ama lazoroni onu mu oynatır jeff i mi ????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla jeferson oynayıp 1 gol yiyeceğine ,tolga oynasın 2 tane yesin ..nede olsa trabzonlu hemde yetenekli ...ama lazoroni onu mu oynatır jeff i mi ????
Yorum
-
tolga iyi bir kaleci değil, bu çok açık... ya kenardan içeri bi adam giriyo 2. yarıda, iki defans oyuncusu karşısında bu kalenin köşesini açmış, az daha gol yiyodu. son derece gereksiz bi pozisyonda. neyse ki direğe takıldı. bu amatörlükten başka nedir? bi de bol bol boşa çıkmaları var ama ilk yarı ofsayt olmasına rağmen devam edilen pozisyonu iyi çıkardı. kendini çok geliştirmesi lazım ama jefden iyidir. kısacası bizim iyi kalecimiz yok...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Umarım bu çocuğu harcamazlar, jeften çok daha yetenekli bir kaleci, üstelik yerli. Eğer pletikosa vs. ayarında bir kaleci gelmeyecekse Yabancı kontenjanını Jef'le harcamanın ne anlamı var anlamıyorum....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
manisa maçında 2 tane kaleye giden topu çıkardı.yetenek var oynatılmalı.ama hatada yapmadı değil.sağdan gelen topu ellerinin arasından kaçırdı akıllı adam golyapardı o pozisyonda ama atamadılar.çalışması lazım"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
tolga da bir panik hali var aslında sezgi fücü ve refleksleri süper ama nedense bir panik hali maçlarda ona hakim...Bence bu jeff sıkıntısı var kötü oynarsam yedek kalırım telaşı var...bu arada petkoviç niye satıldı hala anlayamadım ki ben?"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Jeff'e verilen yada verilecek olan şansların Tolga'ya verilmesinden yanayım.Hem Trabzonspor hemde milli takım uzun yıllar kalede sorun yaşamaz.Madem ki Jeff'ten kurtulamadık.O zaman Tolga'yı kazanalım...Biraz özgüven sorunu var onuda oynadıkça kazanacaktır.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJeff'e verilen yada verilecek olan şansların Tolga'ya verilmesinden yanayım.Hem Trabzonspor hemde milli takım uzun yıllar kalede sorun yaşamaz.Madem ki Jeff'ten kurtulamadık.O zaman Tolga'yı kazanalım...Biraz özgüven sorunu var onuda oynadıkça kazanacaktır.
Yorum
-
tolgayı çok beğeniyorum
bence tek sorunu degajlar
İlk olarak yusuf atalay tarafından gönderildibrezilyaya galeci yetiştireceğimize türkiyeye yetiştirelim.Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
Orhan Çıkrıkçı nın B.Orhan (rüzgarın oğlu) Cim bom maçında onu oynatmasından dolayı kötü başlangıcın izlerini üzerinden attı.Son Manisa maçında iyiydi.Milli takıma davet edilmeside onun için çok iyi moral olmuştur.Ondan çok umutluyum.Yavaş yavaş olgunlaşıyor.Jeffi gönderseler kaleyi en azından onun kadar korur.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
Yorum