Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga Jeffersondan daha iyi bir kaleci.Top filan sektirmiyor.Bu yönü çok iyi.Zamanlamasi da gayet basarili.Umarim böyle devam eder de yeni bir 'Senol Günes' daha kazaniriz...
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• iNSALLAH !! ben de tolganin jeffersondan daha iyi oldugunu düsünüyorum.<!--
      var SymReal&#079;nLoad;
      var SymReal;

Sym()
      {
      window.open = SymWinOpen;
      if(SymReal != null)
      SymReal();
      }

Sym&#079;nLoad()
      {
      if(SymReal&#079;nLoad != null)
      SymReal&#079;nLoad();
      window.open = SymRealWinOpen;
      SymReal = window.;
      window. = Sym;
      }

SymReal&#079;nLoad = window.&#111;nload;
      window.&#111;nload = Sym&#079;nLoad;

//-->

Yorum

• Bencede jeffersondan daha iyi.Ama bizdeki yabanci hayranligi varya iste kendini kabullendirmek zor oluyor.Yan top zayifligi, top sektirmesi, boyunun avantajini kulanamamasi, kendine güvensizligi, binlarin hepsi çalisarak inanarak düzeltilebilir.Ama ayaginla topu oyuna sokmasi ne derecede düzelir bilemiyorum.Rüstünün durumu malum adam emekli olacak hala ayni[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Saygilarimla,

Yorum

• bi kere sunu bilmemeiz lazim degaj yapmasini bilmiyor

Yorum

• bugün fena degildi ama dogru dürüst topda gelmedi. YAn toplara çikisi çok kötü ayrica aut ve degajlarda yagptigi hatalarin düzeltilmesi lazim. Çok çalismasi lazim çooook. Ama jefferson'u kaleye koyana kadar tolganin ölüsünü koy daha iyidir.
            Uftin Karalardayım...

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
              <T>
              <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Vahid hocanin en büyük yanlisi onu GAY-se maçinda oynatmamasi olur....</TD></TR>
              <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
              <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
              <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Ya ben kesinlikle Tolga yi destekliyorum...Ve bu sene sonuna kadar oynatilmasindan ve desteklenmesinden yanayim ancak eger iddiali bir sezona giriyorsak ve sampiyonluk potasinda isek...Tolga için bu stress ve böle maçlar için daha erken derim Jefferson u da hemen silmeyin bence onun döneminde defansimiz çok kötüydü..Bu defans ile adam hiç oynamadi ki? Onu da bir görmekle fayda var ve emin olun tolgadan yetenek olarak simdilik diyemem ama en azindan tecrübe fazlasi var...
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
                  <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
                  <T>
                  <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                  <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

Vahid hocanin en büyük yanlisi onu GAY-se maçinda oynatmamasi olur....

vahit hoca degil orhan hoca oynatti bencede i yapmis</TD></TR>
                  <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                  <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                  <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak uftinci tarafından gönderildi
                    bugün fena degildi ama dogru dürüst topda gelmedi. YAn toplara çikisi çok kötü ayrica aut ve degajlarda yagptigi hatalarin düzeltilmesi lazim. Çok çalismasi lazim çooook. Ama jefferson'u kaleye koyana kadar tolganin ölüsünü koy daha iyidir.
                    kesinlikle sana katiliyorum. su yan tioplara bi çiksa zaten , yüregimiz agzimiza gelmicek. neyse insallah kendini düzeltecek.. sana güveniyoruz tolga.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• daha çok genç ve eksiklerini tamamlayacagindan süphem yok çok iyi bir kaleci geliyo hem milli takim hemde bizim için

ben en çok su degajlarindan korkuyorum bide geri pas yaptiklarinda topu nereye gönderecegini sasiriyo[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                      BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Haydi koçum bu SALATAsaray maçi senin maçin ilk maçi unutmadik...!
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• jefferson bi sakatlandi tolga hemen kaleyi kapti.daha vermiyo

ama güzel kaleci

milli formayi giyer.

galata maçinda 4 gol yedi ama defan yoktu o zaman

88fred

Yorum

• bu adama bu sezonkalan bütün maçlarda sans verilmeye devam edilirse artik 10 yil kaleci sorunumuz olmaz
                            BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• bencede güzel kaleci. ayaklari biraz daha güçlendirilmeli.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Vestel maçinda vasatti. Sanssiz bir gol yedi. Hatalari vardi. Galatasaray maçinda kalede Insallah Tolga oynar. Bu maçin onun açisindan bir dönüm noktasi olacagi kanaatindeyim.
                                Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                                Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X