Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence tolgaya dünkü oyunda çok top gelmedi.ağzına gelen bir iki topta çıkmadı ama ikinci yarıda artık yawaş awaş başladı.her gün üzerine bişey koymaya başladı.
    penaltı konusunda yazılanlara katılmıyorum.dün rakibin kullandığı penaltılara bakarsanız zaten kurtarılaiblecek penaltı atılmadı.6nın 5i zatene
    abartı penaltılardı.
    ki penaltılara kalmış bu maçta önce o takımın bu hale gelmesi avni akerde yenilmesi,deplasmanda rakip 10 kişiyken geride beklemesi ve penaltıyı kullanannın hüseyin olması gibi şeylerin önce tartışılması gerekir.
    bence penaltıya kalmış tüm maçlarda kaleciye niye çıkarmadın demek çok büyük haksızlıktır.yalnızca kurtarırsa tebrik ve teşekkür edilir.kurtaramazsa yüklenilmez.günah keçisi ilan edilecek bişey yaptığına inanmıyorum dün akşam
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence tolgaya dünkü oyunda çok top gelmedi.ağzına gelen bir iki topta çıkmadı ama ikinci yarıda artık yawaş awaş başladı.her gün üzerine bişey koymaya başladı.
      penaltı konusunda yazılanlara katılmıyorum.dün rakibin kullandığı penaltılara bakarsanız zaten kurtarılaiblecek penaltı atılmadı.6nın 5i zatene
      abartı penaltılardı.
      ki penaltılara kalmış bu maçta önce o takımın bu hale gelmesi avni akerde yenilmesi,deplasmanda rakip 10 kişiyken geride beklemesi ve penaltıyı kullanannın hüseyin olması gibi şeylerin önce tartışılması gerekir.
      bence penaltıya kalmış tüm maçlarda kaleciye niye çıkarmadın demek çok büyük haksızlıktır.yalnızca kurtarırsa tebrik ve teşekkür edilir.kurtaramazsa yüklenilmez.günah keçisi ilan edilecek bişey yaptığına inanmıyorum dün akşam
      bence de konuşulmusa gereken trabzonda nasil yenildiğimiz ve erciyes e nasıl gol atamadığımız olmalı
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Çok güzel bir maç çıkardı. Tebrikler Tolga.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok güzel bir maç çıkardı. Tebrikler Tolga.
          ewt doğru tbrkler
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İyi kurtarışlar yaptı
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Tolga Antalya maçında çok güzel bir oyun çıkarttı.İnsallah istikrarlı bir sekilde devam eder.
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• büyük düşünmeliyiz büyük tolga gibi küçük isimlerle olmaz bu işler

Yorum

• iyi toplar tuttun böylee devam et

Yorum

• yavaş yavaş sağlam durmayı öğreniyor.umarım bir kaç maç sonra tolga yı eleştirmek durumunda kalmayız
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Son 4 maç onun için büyük fırsat. Stres de azaldı. Biraz kilo alsa daha iyi olcak sanki.
                      Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                      Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                      2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                      Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• bugün ki maçın kahramanlarındandı. bi de topu oyuna iyi sokabilse
                        ama ona sonuna kadar güveniyorum ve ısrar edilmesinden yanayım
                        12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                        - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                        Darbe sırası bizde...

Yorum

• son saniyeleri radyodan dinlerken bir korner oldu ve adamın anlatışından aha yedik dedim fakat ve çizgide tolgaaaa dediğini duyunca nasıl mutlu oldum anlatamam.üzerinde bugün çok güzel oynadı tolga 3 net pozisyon çıkardı dedi.daha da mutlu oldum.tebrik ve teşekkürler tolga.yanındayım her zaman.hatalarını düzeltirken de destek olmak ve trabzonuma faydalı olmanı sağlamak için
                          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• son maçlarda mükemmel performans gösteriyor.inşallah hep böyle devam eder...

(UEFA)

Yorum

• Tolga'nın Tek eksiği İyi degaj yapamıyor ve bazende Yan toplarda Çıkıp çıkmamakta tereddüt etmesi.İnşallah en kısa zamanda eksik yanlarını düzeltir.

======29===TOLGA=ZENGİN===========
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bravo sanada

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X