Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hoca da başkana söylemedi o zaman.
    Ünal hoca açıklarsa böyle ona demedim diye biz de deriz helal olsun.
    başkan ben o kelimeleri kendi kendimle konuşuyorum gibi kendime dedim dedi.

Yorum

• Ünal haddinden fazla duygusal.. Ben 1,5 seneden beri tesislerde yaşıyorum çocuğumu bile göremiyorum dedi.. Adam tesislerde Trabzonsporla yata kalka pskolojisi bozulmuş.. Bu kadar içselleştirme, odaklanma ve aşırı gurur insani ajite eder.. Kendisinin inanılmaz özverili ve çalışkan olduğunu, elinden gelenin fazlasıyla yaptığını düşünüp en ufak eleştiride kaale alınmadığını zannedip duygusal patlamalar, kırılganlıklar yapıyor.. Bu özelliği onun hiç bir zaman büyük bir antrenör olamayacağının kanıtı..Kendi doğrularının içinde bu kadar boğulmuş bir insan rekabetçi hiç bir platformda başarılı olamaz..
      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamcılık her dönem devam ediyor.. Şenol'cular.. Onur'cular.. Ünal'cılar..

Tesislerde yatıp kalkan,bu kulubün hamurunda varım diyen eski futbolcu ve teknik adamımız 6 aylık maaşını da alıp gidiyor.. alsın tabi..
        6 aylık 2.250.000 tl.. bu paraları ömrü boyuncu çalışıp kazanamayacak olan bizlerde kendimizi paralıyoruz..! illaki bu durumu da savunanlar olacaktır ama demek istediğim şey futbolda maneviyatlık kavramı diye bir şey yok.. futbolcusu,teknik adamı hepsi ekmeğinin derdinde..! millet de burada birbirine hakaret etsin..! kim için kimler için ? ? neyse hayırlısı olsun..!
        Bunu bir turlu anlatamiyoruz. Adam sacma sapan takimlara one gecmisken yeniliyor. Cikip sonra herkes ekmeginin pesinde diyor. Goruyoruz ki bugun 6 aylik ekmek parasi 2 milyon ediyor. Futbol eski zamanlardaki gibi romantik degil artik. Bunu gorursek -ki baskanin gordugune inaniyorum- iyi yerlere gelecegiz.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• Anlaşılan hocanın kırgınlığı var ortada taraftarın saçma sapan yorumlarından sonra başkanın laflarından incinmiş. Ahmet Ağaoğlu bu yanlışı düzeltin ve hocayı tekrardan takımın başına getirin. Bu kurduğunuz yapıyı yıkmayın.

Yorum

• Hüseyin ile metin de şutlanır inşallah

Yorum

• Niyeti ilkgunden itibaren baskani yemek olanlar artik hakaret kufurde belada sinir tanimiyolar serbest mi bunlar forumda oyleyse bizimde soyleyeceklerimiz olur elbet bu hadsiz terbiyesizlere!!!
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyin ile metin de şutlanır inşallah
                Yeni gelecek hoca kendi ekibiyle devam eder zaten.

Onlar bu sürede devam ederler.

Yeni gelen hocayla onlarında görevi son bulur.

Yorum

• Aminnnnnn

Yorum

• Çocuk gibiler yok ben onu demek istemedim hoca yanlış anladı.Adama derler ki telefon denilen alet neden var arayıp yanlış anladın neden demedin.Divan kurulu başkanı ve genel sekreter neden hocayla görüşüyorda böyle önemli bir konuyubaşkan bizzat gidip konuşmuyor.
                    Nerden tutarsanız tutun elinizde kalıyor!

Yorum

• başkan diyor ki röportajımdan sonra ünal hoca beni aramalıydı konuşmalıydık, ünal karamanda kayseri maçından sonra diyor ki keşke maçtan sonra öyle konuşmayıp bana deseydi direk.

Tamamiyle konuşma eksikliği. İki amatör davranış. Fitili ateşleyen Ağaoğlu kimse kusura bakmasın. Sen gidip basına konuşacaksın hocadan seni aramasını bekleyeceksin. Boş boş işlere tüm sezon gitti !
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Trabzonspor en kötü sezonda bile hocasız kalmadı hoca gelir takıma.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu aşırı egolu bir adam!

Herif istifa eden hocasını aramaya tenezzül edip aramıyor. Bir araya gelmiyor!

Nasıl bir ego, nasıl bir kibirdir anlamak mümkün değil.

Yorum

• Çocuk gibiler yok ben onu demek istemedim hoca yanlış anladı.Adama derler ki telefon denilen alet neden var arayıp yanlış anladın neden demedin.Divan kurulu başkanı ve genel sekreter neden hocayla görüşüyorda böyle önemli bir konuyubaşkan bizzat gidip konuşmuyor.
                            Nerden tutarsanız tutun elinizde kalıyor!

Yorum

• Şota'yı falan çiğ çiğ yeriz bu ortamda,zaten kötü hoca.
                              Saygı görecek biri gelsin bari.

Yorum

• Genel olarak neler oldu?

Sürekli yaşananların sorumlusu benim dedim. Sorumluluğu üstüme almaya çalıştım. Konya maçı sonrası yaptığım eleştiriler bu anlamda özeleştiridir. Anladığım kadarıyla hocamız bu eleştiriyi kendi üzerine almış. Kayseri maçı sonrası yaptığı açıklamalardan bahsetti başkan. Benim ifadelerim kendisini hedef almamıştı dedi. Boğazına takılırım gibi ifadeler kullandı. Ünal hoca benim 1.5 yıl zaman geçirdiğim bir insan. Duygusal olabiliyor, eleştirilerden etkilenebiliyor. Ama zaten gelmiş olduğumuz noktada ayrılmayı kafasına koymuştu. Dün akşam divan kurulu başkanımızla yapmış olduğu görüşmede bunu ifade etmiş. Bugün de karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık.

Teknik direktör adayları var mı?

Bunla alakalı olarak çok büyük bilgi kirliliği var. Yok şotayla yok denizliyle anlaşılmıştı vs. Şuan itibariyle herhangi bir t.d ismi gündemimizde değil.Saha içerisinde her türlü sorumluluğu alabilecek oyuncularımız var. Jose sosa, Mikel, Pereira gibi. Sosa ileriye dönük teknik heyette görev almasını düşündüğümüz isimlerden. Hüseyin hoca zaten kulübü oyuncuları tanıyan bilen bir arkadaşımız. Kimsenin endişesi olmasın. Bu mücadele kaldığı yerden devam edecek. Görevin bilinci ve sorumluluğuyla çok daha iyi yerlere taşıyacağız kulübü. Sorunun kısa cevabı: MEVCUT HALİMİZLE DEVAM EDİYORUZ. Sizde taktir edersiniz ki bu yükü taşıyacak hocayı bulmak sezon ortasında kolay değil fakat ihtimal dışı da değil. Ancak şuan böyle bir arayışta değiliz. bu akşam yapacağımız toplantıda bu konuyu tartışacağız. Ama mevcut profesyonel yapımız sağlam, bu sorumluluğu yerine getirebilecek düzeyde. Oluşturduğumuz yapı kolay kolay ivme kaybedecek bir yapı değil.

Kırgınlık var mı?
                                Biz hocayla, ailemle geçirdiğim sürenin iki üç katı fazlasını geçiriyorum. haftada 4 5 gün sürekli birlikte zaman geçiriyorduk. Birlikte mücadele ettiğimiz bir insandı. Başkan hoca ilişkisi olarak nitelendirmek doğru değil. Uzun süren bir beraberliğimiz vardı. Bu kadar yakın işbirliği içerisinde olan iki insanın birlikteliğinin sona ermesi kolay değil. kırgınlık var mı? hayal kırıklılığı var. Çünkü her türlü olumsuzluğun sorumluluğunu alan bir insanın yapmış olduğu özeleştiriyi hocanın üzerine alması ve başkanlığın gereğini yerine getirememekle ifade edip taraftarlık yaptığımı iddia ederek ve her taraftara cevap verecek değilim demesi kırgınlık yarattı tabi. Ancak Ahmet olarak değil Trabzonspor başkanı olarak bakınca hayal kırıklığı. Kulübün doğruları şahısların doğrularında önde gelir. bizim sorumluluğumuz var şartlar ne olursa olsun sorumluluğun gereğini yerine getirmek zorundasınız. Bu açıklamadan sonra ve dün yapılan görüşmeden sonra göreve devam edemeyeceğini kendisi de ifade etti. bunun üzerine daha fazla gitmek hocaya da zarar verir. Gelmiş olduğumuz noktada karara saygı duymak sağduyulu olmak yapılacak en önemli şeylerden biri. Geri kalanlar spekülasyondan öteye gitmez.

Göreve geldiğinizde çok sıkıntı vardı, bu sorunlar atlatıldı, bu yaşananlar takımın hedefleri konusunda risk taşır mı?
                                Hiçbir şekilde risk barındırmaz. Herkesin içi rahat olsun. Kulüp yapısı başkanı bile oradan çekip alsanız Trabzonspor gücünden hiçbirşeyi kaybetmeyecek bir yapı içerisinde. Her sorumluluğu üzerine alan bir başkan olarak bunu net ifade ediyorum. Belki de daha güçlü olarak mücadelemize devam edeceğiz.

Konya maçı sonrası açıklamalarınızdan sonra Karamanla hiç konuştunuz mu?
                                Hayır. Açıklamadan sonra hafta içerisinde hoca açıklamadan haberdar olduktan sonra iletişim noksanlığı oldu. Keşke konuşsaydı. Her şeyi çok rahat konuşuyorduk aslında bu tarz konuları çok açık bir şekilde konuşan bir insandı.

Son bir değerlendirme yapar mısınız?
                                Mücadelemize çok daha güçlü ve azimli olarak devam edeceğiz.

Başkan bunları söyledi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X