İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey açık ortada. Başkan açıkladı. Yalansa Ünal hoca cevap verir.
dün kafaya koymuş ünal hoca.
süreci denemek isteyen varsa gitsin yöneticisine desin boğazına düğümlenirim diye.
hoca özür dilemeliydi bence. Yönetim biz özür bekledi.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hoca da hafta arasında telefon beklemiştir.
Yorum
-
yeni bir hoca gelince takıma yeni hava getirecek mi sanıyorsunuz ? hocasını bu şekilde gönderdin mi oyuncu grubu nasıl kabul edecek gelen hocayı ? sadece bizde değil oyuncularda da şok etkisi yarattı.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
En ufak elestirde gider yaparak gidecek adamla bu is yurumezdi zaten..agaoglunu elestiririm bazi konularda ancak sonuna kadar hakli bu klupde baskan tam bir hayal kirikligi icinde belli..kimseye haddinden fazla deger verilmemesi gerektigini aslolanin trabzonspor oldugunu birkez daha anlamistir umarim herkes.agaoglu aptal degil yeni gelecek hocanin en ufak hatasinda ölümunu elestirilecegini kendi kellesininde gidecegini bile bile bu riske girermiydi sizce biraz insaf..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ''adamlık'' muhabbeti kadar boş bir olay yok. Nasıl ölçüyorsunuz onu da anlamış değilim.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen onu hocaya söylemedim dedi.
Yorum
-
çok geç kaldın başkan çook.
konya maçından sonra yaptığın açıklamanın başına sonuna özeleştiri diye ekleseydin böyle olmazdı ama direk hocayı attın ateşe.
şimdi ise orada ben özeleştiri yaptım diyor ama öyle olmadı o iş.
yaptığın bir şeyi takdir ettim şuan lazım gelen adamsın ama hatanı telafi etme şansın varken geri adım atmadın ki karşılık geldi ünal hoca'dan iki tarafın egosu bizi bu hale getirdi ki ünal hocanın karakteri çok güçlü ancak kimse mükemmel değil işte.
çok saçma işlere imza attık bize özgü bu herhalde.sadece aşk bizimkisi
Yorum
Yorum