Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet Ağaoğlu aşırı egolu bir adam!

Herif istifa eden hocasını aramaya tenezzül edip aramıyor. Bir araya gelmiyor!

Nasıl bir ego, nasıl bir kibirdir anlamak mümkün değil.
    Bu adam neden hala banlanmıyor.

Amacı tamamen ortalığı kışkırtmak.

Yorum

• başkana küfürlü ve tehditli mesajlar atmışlar. vay çomarlar vay.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal haddinden fazla duygusal.. Ben 1,5 seneden beri tesislerde yaşıyorum çocuğumu bile göremiyorum dedi.. Adam tesislerde Trabzonsporla yata kalka pskolojisi bozulmuş.. Bu kadar içselleştirme, odaklanma ve aşırı gurur insani ajite eder.. Kendisinin inanılmaz özverili ve çalışkan olduğunu, elinden gelenin fazlasıyla yaptığını düşünüp en ufak eleştiride kaale alınmadığını zannedip duygusal patlamalar, kırılganlıklar yapıyor.. Bu özelliği onun hiç bir zaman büyük bir antrenör olamayacağının kanıtı..Kendi doğrularının içinde bu kadar boğulmuş bir insan rekabetçi hiç bir platformda başarılı olamaz..
        İşte bunu yapmamalı
        Tesislerde yatıp kalkmamali bu kadar bağ kurmak gerçekleri gör.eyo engelliyor, fedakarlıklar profesyonelligin önüne geçiyor
        Onur da aynısını yaptı şike sürecini savunan bir yönetici yoktu ki kalktı kendi demeç verdi. Bu boşluğu yaratan futbolcuya bu alanı veren yönetimdir

İşte aynısını Ünal hocaya yaptırdılar
        Gerek yok işini yaparsın paranı alırsın, çok fazla duygusal bağ kurup işini yapmanı engellemesine müsade etmezsin
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Eğer Ağaoğlu söyledikleri tamamen gerçekse ben ikna oldum. Hemen yeni TD arayışına girilmeli.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başkan diyor ki röportajımdan sonra ünal hoca beni aramalıydı konuşmalıydık, ünal karamanda kayseri maçından sonra diyor ki keşke maçtan sonra öyle konuşmayıp bana deseydi direk.

Tamamiyle konuşma eksikliği. İki amatör davranış. Fitili ateşleyen Ağaoğlu kimse kusura bakmasın. Sen gidip basına konuşacaksın hocadan seni aramasını bekleyeceksin. Boş boş işlere tüm sezon gitti !

Ahmet Ağaoğlu tam bir kibir abidesi...

Yorum

• İstifa eden adam divan başkanıyla mı konuşur. Hoca ile başkan arasında bir şey vardı demek. Zaten bu iş yürümezdi. Trabzonspor naz çekmez.

Yorum

• Ünal hoca kendisi bırakmış, eğer doğruysa ayıp etmiş.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu şunu bilsinki nasıl Ünal Karaman'ı bugün haketmediği şekilde kovdu ise

Yakın bir gelecekte kendiside haketmediği ( belkide hakettiği ) şekilde takımdan kovulacak.....

O gün Ünal Karaman'dan hala iyilikle bahsedilirken kendisi nefretle anılacak.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adam neden hala banlanmıyor.

Amacı tamamen ortalığı kışkırtmak.

Başkana kibirli demek banlanma sebebi midir? Hayırdır?

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan diyor ki röportajımdan sonra ünal hoca beni aramalıydı konuşmalıydık, ünal karamanda kayseri maçından sonra diyor ki keşke maçtan sonra öyle konuşmayıp bana deseydi direk.

Tamamiyle konuşma eksikliği. İki amatör davranış. Fitili ateşleyen Ağaoğlu kimse kusura bakmasın. Sen gidip basına konuşacaksın hocadan seni aramasını bekleyeceksin. Boş boş işlere tüm sezon gitti !
                      Bu bir fitilse bunu ilk atesleyen unal hoca ve yonetim alehine transferleri basin onunde elestirmesiyle baslayan surectir net..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ünal çok duygusal davranmış.Eleştiri olacak tabiki, takımın oynadığı futbol ortada.

Yorum

• Tahmin ettiğim gibi Hüseyin Hoca ile yola devam edilecek belli ki. Şu ortamda takımı tanımayan yabancı birini getirmek büyük risk olacaktır. Hem kendi özevladını yemek daha kolaydır. Ama şöyle de bir şey var ki özevlatlara bırakılan takım normalde çöp olur. bu sefer hem eksiklerine rağmen iyi bir takım bırakıldı hem transfer şansı var hem de liderle beş puan ile devre arasına girildi. Yani Hüseyin Hoca için bir şans doğdu kısacası. Kendi hikayesini yazma şansı var. 1.5 senedir hocanın yanında duruyor. Hocanın nerede yanlış yaptığını en iyi kendisi görmüştür diye düşünüyorum. İnşallah başarılı olur. Sadece trabzonspor özelinde değil canı gönülden başarılı olmasını istediğim güzel bir insan hüseyin çimşir
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şota'yı falan çiğ çiğ yeriz bu ortamda,zaten kötü hoca.
                            Saygı görecek biri gelsin bari.
                            Kesinlikle.
                            8. Kuşatma

Yorum

• usta daha iyi yalan söylüyordu, beceremiyor bu.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Yahu Forum yöneticeleri uyuyormu adam bas bas baskana küfür ediyor daha tik yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X