Agaogluna laf atan taraftar, taraftar degildir. Bu kadar sert bir cumle kuruyorum. Tarihte belki kendine bisey cikarmayan, sirf klubun menfaatlerini dusunen, budun kontratlari klubun lehine yapan, bu ekonomik darliktayken, hem ekonomimizi duzeltirken hemde sampiyonluk nareleri atiyorsa takim, birakin bu sene sampiyonb olmayalim, eger dedigi gbii surdurleribilir bir sistem kurarsa ki kuruyor bunu goruyoruz, sampiyonluk elbet gelir. Vizyonsuz dusunmeyin, gunu kurtarmayi dusunmeyin. Bu takim iyi bir yolda, sadece su an performansi iyi degil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Yillarda ki en iyi başkanı da begenmiyoruz . Ne kadar güzel taraftarimiz var))
Her zaman söylüyorum. Elestirmek herkesin hakki ve herkes istedigi zaman elestirebilir. Ama elestirirken argümanlarla gelin, hakarete varan sacma sapan yorumlarla gelmeyin. Agaoglu, Muharrem Usta gibi sonradan civitmayacaksa, 4 sezon daha sabretmeye hazirim. Gelecek 4 sene icin savasan ve Avrupa Liglerini kovalayan bir takim olsun benim icin kafidir. Sonrasi zaten gelir. Tikir tikir isleyen bir kulüp haline geliriz. Ama zamana ve Agaoglunun bu yoldan sapmamasina ihtiyacimiz var. Yavas yavas yükselirsen temelin daha saglam olur. Öyle bir anda Istanbul takimlariyla yarisamassin. Borcumuz daha az olmasina ragmen ekonomi durumu en kötü olan kulüp biziz. Bunu toparlamak ve saglikli bir kulüp haline gelmek zaman isteyen bir sürectir..
FrancescoTotti
Yorum
-
Bu düzen de Başkan ne yapsa asla başarılı olamaz tff k8mo şampiyon etmek isterse o olur ligler boşuna oynuyor geçen bizim yönetici 60 gün ceza aldı ama şerefsiz koç cezası kaldırıldı. 6222 kanunu hikayeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Kulübü aldığı yer neresi,kadro kalitesi ve derinliği neresi,şimdiki hale bak.Yusuf Yazıcı'nın satılmasından gelen parayı kar ettik diye açıklamasına mı şaşıralım,o paranın Sturdige,Obi Mikel ve Sorloth'a peşkeş çekilmesine mi yanalım,Ahmet Ağaoğlu'nun gazetecilerin gözleri içine baka baka yalan söylemesine mi anlmadım.
Ortada o kadar rezil bir durum var ki,kulübü bankaların kucağına bırakmasını bile başarı olarak anlatıyor,yüzde kaç faiz ödenecek belli değil.Kulübün sakat futbolcularının raporlarını kimse göremiyor.
Sturidge'nin aldığı sağlık raporunu basına veremiyor.Geçen yıl ortaya attıkları transfer yasağının belgesini masaya koyamıyor.Bero'nun 100.000 Avro'luk son taksidinin gecikmesi(içerdeki hainlerin Usta'yı zor duruma sokmak için parayı transfer etmemesi sebebiyle) gelen transfer yasağı belgesini tüm basın gördü ve sorun çözüldükten sonra da Trabzonspor'un bu tür bir sorunu kalmadı.Oradaki bir tane bile gerçek gazeteci olsaydı siz daha önceki yönetimi para ödememekle suçluyorsunuz ama eğer dediğiniz gibi bir gecikme olsa nasıl önceki yönetimin transfer listesinde olan Wakayame'yi aldınız?Ekuban'ı,Amiri'yi,Toure'yi ve Housseniyi'yi transfer ederken geçmiş dönemden gelen bir ödeme sıkıntısı vardıysa siz neden bu sıkıntıyı çözmediniz?
Yoksa ayağınıza kadar gelen şampiyonluk fırsatını elinizin tersi ile çevirmek için transfer yasağı yalanını siz mi uydurdunuz?
O zaman o belgeyi yayınlayın.
Kulübün ödediği tazminatların ilk olarak Trabzonspor'un lehine sonuçlandığı halde yönetiminde bulunan bir Muharrem Usta düşmanının emriyle Sadi Tekelioğlu'nun yalan ifadesi nedeniyle tazminata mahkum edildiğini söylemiyor.
Bu tazminatların Muharrem Usta tarafından ödendiğini yine ifade etmiyor.
Sürekli olarak konuyu aptal duygusal uslüba çekiyor,insanları tatmin edecek bir cevabı yok.Paraları olmadığını biliyorduk ama ilkeleri de yok.
Borcu 860 milyon Tl'den alıp 1,360 milyon TL'ye nasıl çıkardınız onu açıklayın diye soracak mesleğine ve ekmeğine saygısı olan bir tane gazeteci bile yok.
Yazık,Trabzonspor kimlerin elinde oyuncak oldu.En son sasone tarafından düzenlendi; 27.09.2019, 17:06.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuharrem usta hangi saglam kadroyu birakmis.herkesin dilinde ayni ezber seyler..gecen sene ligde basarili olan kadroyu bir saysaniza..yada dur ben sayayim..ugurcan-pereira-huseyin-hosseini-novak-parmak-sosa-yusuf-nwaekeme-omur-rodallega..
ugurcan-huseyin-yusuf-omur-parmak alt yapidan gelenler..bunlarda usta'nin ne emegi var?ki mehmet ekici gitmeseydi yusuf sittin sene sans bulamazdi.yusuf ve omur disinda digerleri zaten forma bulamiyordu..
hosseini-nwaekeme agaoglu doneminde transfer edildiler..sosa-pereira-novak-rodallega usta doneminde alinanlar..cogunluk rodallega'dan zaten memnun degildi..geriye kaldi 3 isim,ki bunlar mevcut kadroda 11 oynayanlar..
totalde iki senede 30 milyon euro civari bonservis odenen yerde 3 kisilik saglam kadro mu olur..agaoglu'nu elestirmek icin gecmisi guzellemenin alemi nedir.
baskan'in unal aciklamalari acikcasi beni pek tatmin etmedi ama takimi ucurumdan attin elestirisi nedir yahu.rodallega'dan zaten kimse memnun degildi gitti, yusuf gitmek istedi gitti.hem baskanin hem yusuf'un kendi agzindan sureci dinledik-gorduk.bu konuda yonetime sallamanin kime ne faydasi var.hayir tam olarak ne bekliyorsunuz anlamadim.
borc yapilandirmasi olmasa istanbula kacardi diyorsun halbuki baskanliktan kacan muho'nun kendisiydi.agaoglu geldiginde aylardir odenmeyen maaslar,icralik dosyalar ivir zivir milyon tane mali problem vardi.devlet garantisi alarak mi geldi ki istanbula kacardin diye adami sucluyorsun.kacacak olan adam kulubun o durumunda niye baskan olsun.bu topa niye girsin?devletle agaoglu'ndan daha yakin olan muharrem usta niye agaoglu'nun yaptiklarini yapmadi da ben yapamiyorum deyip kacti..
kadro maliyetini 35-40 milyon eurolardan 15lere kim cekti?gecen sene burak-onur'u kadro disi birakip,kucka'yi satip takimi duzluge cikaranda bu yonetimdi.maaslarinida oyle veya boyle bu yonetim odedi..sadece usta'nin kibirinden dolayi ersun'a,ozer'e,aykut'a 30 milyona yakin tazminat odedi.
simdi adam bunlari yaptim deyince kendi cebinden vermedin diye elestiriliyor.turkiye'de ali koc disinda kulube kendi cebinden para veren kac tane baskan taniyorsunuz?en fazla para koyup kulubu kendilerine borclandiriyorlar.bu mu marifet..
saha sonuclari gelmeyince yaptigi transferlerin elestirilmesi normal,unal konusunda elestirilmesi gayet dogal ama diger idari ve mali konularda agaoglu'nun elestirilmesi kadar sacma birsey yok.ustelik daha ligin basi belki alinan gencler icin iyi ki alindi diyecegimiz donemler gelecek..cunku alinan genclerden yusuf sari ve avdijaj disinda henuz kimse forma bulamadi.
adami elestirirken yalan yanlis seyler uzerinden vurmak trabzonspor'a zarar verir..kafanizdaki yonetim tarzi nedir yada ne bileyim madem agaoglu beceriksizin tekiydi iho ve muho gibi tarihimizin en kotu baskanlarindan sonra niye kimse ortaya cikmadi.herkes kose bucak kacarken bu adamlar bir ise soyundu ve su ana kadar cokta kotu gelmediler.bu elestirileri yaparken insan az utanir yahu.
daha 2019 yilindayiz adam 2020 senin eserin diyor.lig sonunda yapilacak elestiriyi bile simdiden yapiyorsunuz.bravo cok zekice.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sinan G. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dinleyelim bakalım.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Sosa'nın bugün de başkanın çıkıp açıklama yapması gayet iyi. Böyle zamanlarda ortdan kaybolunacağına bu şekilde çıkıp açıklama yapılması çok olumlu.
Dinleyelim bakalım.Belki de olmak zorunda her şeyi de olduğu gibi konuşamıyoprsun medyanın önünde. Sorulacak asıl sorular da biraz es geçilmiş ya neyse.
Sıra bence Ünal Karaman'da. Yapacağını sanmıyorum ama açıklaması gereken çok şey var.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sahsim adima agaoglundan sampiyonluk falan beklemiyorum, zaten bu ligde birileri istemedigi surece izin verilmedigi surece trabzonspor sampiyon falan olamaz asla, lige renk katmaya figuranliga devam eder en fazla o tren 2011 mucadelesinde kacti bununda bilincindeyim..agaoglunun aldigi yer neresi simdi neresi diyenlere sadece gulup geciyorum bu kadar balik hafizali olunmaz klubu rezil bir durumda aldigi cabuk unutulmus.klubun ekonomisini dusunerek yapiyor herseyi diyenler olmus bu gecen sene icin evet ama bu sene icin hayir riskli transferler yapildi suana kadar minimum verim alindi gerek yoktu.sturic yillik 3.5 milyon aliyor muzmin sakat deniyor simdiye kadar bir numarasini gormedik boyle devam ederse buyuk skandal olur, obi aradigimiz adam degilken 1.5 aliyor kemiksiz , ligin en cok isabetli sut atan forveti roda 300bin avro icin gonderildi yerine 1.5 milyona shorth getirildi seneye yuzde 50 sinde oynarsa maclarin 6 milyon avro verilip alincak oynamazsa zaten cope gidecek 1.5 milyon yillik ucret,diger ya tutarsa diye alinmis oyunculara transferlere deginmeye gerek yok..şikeci guruhla olan samimiyeti de can sıkıcı..agaoglunun bu sene icin gecen sene dogru yaptigi seyler adina kredisi vardir ancak bu agaoglunun bu sene cuvalladigini ,gecen senenin tam tersi hamlelere yoneldigi ve transferde basarisiz oldugu gerceginide degistirmez..koru korune bir kisinin arkasinda yada karsisinda durmak ahmakliktir , bu camia bu kisiler ve adamcilikdan cok cekti gorunen o ki cekmeyede devam edecek.gecen sene nasil ovduysek dogrulari yaparken bu sene de yanlisda yermeyi biliriz ,klubun cikarlari herseyin onundedir..umarim guc zehirlenmesinden cabuk kurtulur ve yine dogru yolu bulur.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
başkanımız iyi tek eksiği ki bu çok can alıcı bir eksik : bilimsel çalışmaması
ve böyle sağlam kaliteli teknik bilimsel çalışan daha iyi işler yapacak üst düzey yetişmiş adamları klube almaması
bu can alıcı hamleyi yapmadığı sürece başarı beklemesin
bu büyük bir handicap
bu ne muharrem de ne geçmiş dönem hiç bir başkan da da yoktu Türkiyede de yok!
muharremden ve diğer başkanlardan kesinlikle daha iyi bunu tartışmaya bile gerek yok
bilimsel çalışmaması ve sakatlıklara sebep veren personellerle çalışmasının dışındaki en büyük eksiği transfer konularına gerekli özeni gösterecek plan ve program yapmaması ikinci büyük eksiği
bu iki eksiği giderirse efsane olur
bendeki kredisi çoktur ancak açıklamalarını bilimsel hamleleri yaptıktan sonra yapsa çok daha iyi olurEn son erenslash tarafından düzenlendi; 28.09.2019, 14:53."Annuit cœptis"
Yorum
-
Bizim taraftar kadar kaldırılmaya müsait saftirik bir taraftar dünya üzerinde yoktur olamaz.Yusufu saat 100 milyon kar ettim.Baska gelir getirici 1 tane projen var mı??????Hedefin var mı?????Aldığın 40 adamdan kaç tanesi futbolcuya benziyor??????Oynadığın şey futbol mu????4.olmak senin sınırın mı 3.olmana bile izin vermiyorlar mı???? Hüllooooo bravo başkan aynen devam sen gördüğüm en iyi başkansın .Atay aktuğ 8 milyon dolar butceylen takımı 2 kere 2.yaptı 1 tanede kupa aldı ama oda kim sen efsanesin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar kadar kaldırılmaya müsait saftirik bir taraftar dünya üzerinde yoktur olamaz.Yusufu saat 100 milyon kar ettim.Baska gelir getirici 1 tane projen var mı??????Hedefin var mı?????Aldığın 40 adamdan kaç tanesi futbolcuya benziyor??????Oynadığın şey futbol mu????4.olmak senin sınırın mı 3.olmana bile izin vermiyorlar mı???? Hüllooooo bravo başkan aynen devam sen gördüğüm en iyi başkansın .Atay aktuğ 8 milyon dolar butceylen takımı 2 kere 2.yaptı 1 tanede kupa aldı ama oda kim sen efsanesin.
Yorum
-
Lig yine mantar,futbol oynayan yok ve biz yine ne doğru düzgün bir TD ne transfer olmadan bu yarışa giriyoruz.Sosa yaşlanıyor,sanıyorsunuz hep böyle devam edecek.Geçen yıl yediniz şampiyonluğu bu yıl da oralı değilsiniz.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
Yorum