İlk olarak hanzale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız infial gibi hocaya sahip çıkılıyor bu mükemmel birşey. Belki de başkanın hocayla birlikte bir polin yapıp camiayı tam manasıyla ayağa kaldırma girişimidir, inşallah böyle birşeydir.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin sonunda Ağaoğlu gidecek gibi geliyor bana,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adam iyi yönetici sporun içinden gelen tek kulüp başkanı şu an
belki dünya da bile örneği yok bunun.
ekonomi yönetimi yerinde kulüp başkanlığı yerinde sadece bazen çok abartı konuşmaları var
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnali bu taraftar varken gönderemezler merak etmeyin kimse maça gelmez.
Yorum
-
Zorroid arkadaş merak ettiğim birsey var.
Trabzonspor antalyadan 7 yerken
Trabzonspor akhisardan 7 yerken
İHO Trabzonsporun bütün geleceğini yerken
Mra Trabzonsporun bütün karizmasını yerken niye tesis basmadızda????? Bu akşam gökten vahimi geldide harekete geçtiniz çok merak ettim virada ki savundugun arkadaşlarına bir sor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız infial gibi hocaya sahip çıkılıyor bu mükemmel birşey. Belki de başkanın hocayla birlikte bir polin yapıp camiayı tam manasıyla ayağa kaldırma girişimidir, inşallah böyle birşeydir.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen abi belki de gs gibi biz de kaos tan beslenme olayına girişmiş olabiliriz ama biz de tutar mı orası muamma
ama çok gereksiz büyüttük bence sanki ilk defa hoca gönderilecekmiş gibi taraftar gruplarının bu kadar olaya müdahil olması beni şaşırttı özellkle vira nın..Başkanla hocanın arasının kardeşten öte olduğunu bilmeyen yoksa ayık olsun.
3 ibine rakip evimize gelecek 2.yarının ilk haftalarında. Kafalarını koparıp tavuk gibi göndereceğiz ve şampiyonluk için engelleri kafadan aşacağız. Kafada ki tüm sorular bu akşam bitecek ve bu camia dosta düşmana nasıl ayakta olduğumuzu üzerine basa basa gösterecektir.
Biri çıkar zorludan girer 2.yarı şampiyon olacağım der, diğeri çıkar var üzerinden ligi manipüle etmeye kalkar. Bizim de kozumuz inşallah bu tarihı gün olur. Olacak ta inşallah.
Yorum
-
bu takım 6-0 7-0 6-1 4-3 gibi dramatik skorları gördü
kimse tesis basmadı bu kadar da olay olmadı
şu olanlar tamamen siyaset ve dünya görüşü temelli tepkidir başka bir şey değil
beşiktaşlısı fenerlisi galatasaraylısı birleşmiş Ünal hoca görevde kalsın diye
var mı böyle bir şey? bunu sportif olarak açıklayabilene helal olsun derim.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de Allah aşkına vicdanınla söyle, geçen sene Ağustos ayında başkan ne diyordu bu konu hakkında ? Kanal kanal dolaşıp elinde A4 kağıtlarla aldığı enkazı anlatmıyor muydu ? Takım altyapısına yönelecek demiyor muydu ? Hedef neden yükseldi , hangi koşullar değişti de bu gün devre arasına şikecilerin bjk'nin ve gs'nin önünde giren Trabzonspor başarısız adlediliyor ?
Bizim rakiplerimizle şimdiye kadar oynadığımız 9 maç var. Yeni yetme Uğurcanlı , hatta Arda'lı kadrolar. Bunun Trabzon tarihinde bir eşi yoktur, belki Ahmet Suat hoca... Bu 9 maçta Trabzonspor 1 kez yenildi. Maçtan sonra Trabzon Lisesi şehitlerini ağzına alıp şov yapacağına; o maçta da yönetim adam olaydı da rakibi MHK ile işi pişirirken takımının hakkını masada koruyabilseydi...
Ünal hoca hakkında kimisi sizin yazdıklarınız olmak üzere burada çok fazla yerli yerinde eleştiri okudum. Hakkını yiyemem. Ama itirazım şuna: yine bir günah keçisi yaratıyoruz, buna alet oluyoruz bana kalırsa, sanki yaşanan tüm olumsuzlukların sebebi müsebbibi hocaymış gibi... Adam Sosa'yı kaptan yapmış bu günkü sorumluluk seviyesine getirmiş ama maç başlıklarına okuduğunda, Sosa'nın bile hocadan rahatsız olduğunu yazanlar, ima edenler oldu. geçen sene şampiyonluk kaçtı diyen dostlarımız var o takım 6 ay para almadı, devre arası transferi yasaklı geçirdi , nasıl unuttuk o kara günleri... Maalesef öyle kafamızdaki tasavvurlara göre bir futbol dünyası yok. Bu işin hala büyük kısmı duygusal bütünlük ve adanmışlık ile yürüyor. Daha azı teknik konular. Bu forumda şöyle böyle 10 seneden fazladır yazar çizerim, ki benim bu forumda yıllarca didindiğim konulardan birinin işin matematiği olduğunu da tanıyan dostlar bilir.
Bütün ihalenin hoca üzerine bırakılmış olmasına büyük itirazım var. Yusuf'un yerine adam mı geldi ? kenardan Doğan giriyor işte sevgili dostum , sağ kenarda hayatında profesyonel müsabaka tecrübesi olmayan Sarı'nın pişmesini bekliyoruz. "So called scout" ekibimiz en lazım yerlere Bosnalıyı ve Avdijaj'ı buluyor ama parayı harcadğımız transferler, dedemin de bulacağı; Mikel - Sosa yerine oynar belki- ve Sturridge - büyük topçu - ama belkide en riskli transferimiz.
Tamam yollayalım hocayı. Eyvallah. Ama yönetim bunun üzerinden aklanamaz. Sorumluluk başarıda da başarıszlıkta da ortaktır. Ayrıca yerine hangi hocayı getireceksin ? Ünal hoca geldiğinde rakam bile konuşmadı , şimdi alacağın hoca tazminatına kadar her şeyi şartnameye bağlayacak. Çünkü sonunun aynı olduğunu bilecek.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
hoca açık ve net başkana sadece bazen taraftar yorumu yapıyor vs dedi etrafında yöneticiler var onların boğazına takılırım dedi
önce doğru anlamak lazım
bakana boğazına takılırım diyen olmadı...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
twitter da ben de farkettim feneri dahil tüm hepsi ünal kalsın diyor ama futbolundan dolayı değil kişiliğinden dolayı
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım 6-0 7-0 6-1 4-3 gibi dramatik skorları gördü
kimse tesis basmadı bu kadar da olay olmadı
şu olanlar tamamen siyaset ve dünya görüşü temelli tepkidir başka bir şey değil
beşiktaşlısı fenerlisi galatasaraylısı birleşmiş Ünal hoca görevde kalsın diye
var mı böyle bir şey? bunu sportif olarak açıklayabilene helal olsun derim.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'a da sahip çıktılar başımıza bela oldu.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum