Bravo başkanım. Düşman yaratmaya devam et. Kesin üstündeki baskıyı azaltır bu taktik..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam müdür şampiyonluk yolunda Çimşir ile başarılar diliyorum.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 saat önce koyu ünalcıydım
başkanı dinledikten sonra ünal hoca nın gözümde hiç değeri kalmadı
ünal hoca meğersem 3 hafta da bir ben gideyim ben gideyim diye serzenişte bulunmuş,aklı kafası burda değildi
ha öyle derken yarın hoca olarak yine ünal hocanın takıma gelmesini isterim
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUfuk seni tanımıyorum ama ölçülü olmanda fayda var. Meseleyi uzatmamak adına daha farklı konuşmak istemiyorum. İnanacağın şeye inanabilir o noktaya yorabilirsin. Herkes içine sineni yapsın diyorum bu kadar.( ゚д゚)
Yorum
-
Rezalet bir süreç yönetimi. Bir de bu açıklamalardan tatmin olanlar olmuş. Evet arkadaşlar, algı operasyonları, kulübe yapılan saldırılar falan filan. Bi' "Fetöcü bunlar fetöcü!" demediği kaldı sayın başkanın. "Kimsiniz?" diyor başkan hocayı yedirmeyiz diyenlere. Kulübü Trabzon'daki o taraftar gruplarından ibaret sanıyor besbelli. Bu açıklamalardan memnun olanlar başından beri hocanın gönderilmesini savunanlar olabilir ancak. Apaçık bir şekilde güç zehirlenmesi yaşıyor sayın başkan. Hocaya destek çıkanlar "siz", diğerleri gerçek Trabzonspor taraftarı
Bu "gerçek Trabzonsporlular" vurgusunu da çok kez yaptı. Hocanıza bir teşekkür mesajı yayınlayıp olayı bir nebze hafifletebilecekken agresifliği doruklarda yaşayın. Tebrikler.En son B61 tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 18:07.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskanin Eren Bülbül'ün ailesine tesekkür etmesinden istanbulun taraftarlari kendi platformlarinda rahatsiz olmuslar. Kuduruyolar Bilal'e anlatir gibi Ünal Karaman süreci tane tane anlattigi icin.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Çimşiri ya bende 3 yaşında girdim camiaya bende hoca olayım ozaman. Mantığa bakar mısın.
Başkan diyor ki hoca beni ortada bıraktı, tek çarem Hüseyin. Ben ona yardımcı bulmakta arayacağım enerjiyi hoca aramakta kullanırdım ama başkan yenilgisiyle anlaştığı an abiler dediği tayfaya koz verecek. Bak iste anlaşmışsınız diye yaygara koparacaklar diye farklı biriyle anlaşmıyorlar bence.
Milletin salakliginin cezasını yine Trabzonspor taraftarı çekmez umarım.( ゚д゚)
Yorum
-
Bişeyi merak ediyorum, Sosa hoca ile ilgili bi veda paylaşımı yaptı mı? Yapmadıysa size de garip gelmiyor mu?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum