Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sonraki senenin planlamasını iyi yapmalı başkan. hüseytinle devam etme gibi bir hataya düşmez diye bekliyorum. bu saatten sonra şampiyonluk bizim için hayal. bundan sonra lille gibi futbolcu yetiştirip satıp para kaznana bi takım olabiliriz ancak

Yorum

• şenol hoca gelse bile bir şey değişmez. abi takımda yedek yok her maç aynı adamlar oynuyor yürüyecek halleri kalmadı.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Saha dışına bakacak yerde sahaya da bak artık

En başta akıllı bir teknik direktör ile anlaşıp işi çabuk bitir

Gaz verme işlerini bırak
        Bu iş gazla olmaz

Artık şu tatlı yalanları da bırak

Yorum

• Ya kardesim tamam eksikler var ama gercekten takimim8z iyi takim son siradaki 10 kisi kalmis rakibe sut ceke eyecek kadar kalitesiz degil.
          Sadece kaliteli tecrubeli bir hocaya ihtiyac var bu kritik donrmde acilen huseyinin kovulmasi lazim

Yorum

• Cimşiri de kov başkan bi de Bilazer'i deneyelim.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yönetim çok pasif kalıyor çok

Yorum

• getir şenol güneşi en azından tr kupasını alalım.

Yorum

• Bundan sonra o tenekeyi Trabzon’a getirene kadar siyah formayla çıkalım, zira lige RENK katmaktan sıkıldık.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: “Trabzonspor genç bir takım. Kalecimiz dahil kadromuzun bir çoğu bugün sınava girdi. Maçımızı pazartesiye alın dedik almadılar. Bari sınavı erteleselerdi. YÖK umarım mutlu uyur.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Sanırım yarınki Gs-Başak maçının sonucu bekleniyor artık. Başak alırsa çok kelle gidecek belli ki.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Olan oldu söyleyecek çok sey var ama yutkunma zamani.
                        Eskiden ders alarak su kadroyu dagitmayalim, dogru hoca ve burkaç takviyeyle yine sampiyon oluruz.
                        Yönetime kadroyu muhafaza etme konusunda baski yapilmali.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Alanya'yi başakşehir'e karşı oynamamakla şuçladik, sonra bu futbolu oynadik, biz de mi işin içindeyiz acaba ?

Yorum

• ortahisar belediye başkanı ak partili ahmet metin genç ve chp trabzon milletvekili ahmet kaya dışındaki tüm siyasilerin gerçek yüzünü gördük. korkularından hepsi sus pus oldular. a sporda bile tüm yorumcular açıkça başakşehire ve göksel gümüşdağa neler ima ettiler ama bizim siyasilerimiz kafasını kuma gömdüler. 10 puanımız falan hiç edildi. tüm bu rezillikleri yaşadığımız gibi bir de devletin, hükümetin takımı diye adımız çıktı. 1 bakan inşallah trabzonspor şampiyon olur diyince rajon kesen sayın cumhurbaşkanı yaveri göksel gümüşdağın türk futbolunu ele geçirmesine tek kelime laf etmedi.
                            gs ile başakşehir yarıştayken akpspor 1 gs 2 diye tivit atan meral akşener yarışta trabzonspor olunca suspus oldu...
                            ne iktidar yüzümüze baktı ne muhalefet, bu ülkede ırkçılık var arkadaş, bu ülke trabzonu hazmedemedi...
                            ben daha sandıkta oy kullanmam, benim vatanım da partim de trabzonspordur gerisi size kalsın.

Yorum

• Başkan ligi kaçırdık. Kupayı kaçırmayalım. Çimşir’i gönder. Kupa için ve gelecek sezon için hakiki bir teknik adamla anlaş. Yanına da iyi kondisyonerler ve iyi bir sağlık ekibi ver. 5 hafta kupa maçına hazırlansınlar. Sonra da gelecek sezona.

Yorum

• Trabzon milliyetçiliğine yenik düşüp Ünal Karaman'ın Trabzon şubesini takımda hoca yapıp sonuna kadar onu savunması ve Ünal Karaman'ın hemen kellesini almasıyla teknik direktör konusunda zaten sınıfta kaldığını ispatlamıştı. Bir kumar denedi ve devre arasından tutmayacağı belliydi. Bundan sonra isterse Kloop gelsin bu şok ile bu takım uzunca bir süre şampiyonluk beklentisine giremez. Bu kadronun bir kısmı seneye dağılır ve muhtemelen seneye başka şekilde sorunlarımız zuhur eder. Geleceğe dair bu yönetimle fazla umut emaresi görmüyorum. Geleceğimiz en iyi nokta budur. Finansal fair play hafifletilirken bundan sonraki bir iki sene İstanbul takımlarıyla yarışmamız zor görünüyor.

Ayrıca zamanında düzgünce ve doğru kanallardan (sosyal medya ve resmî web site açıklamaları) bu takımın hakkı aranmadı. Zafer sarhoşluğuyla gereksiz muhabbetlere girildi. Şuna inanırım ki ziyan olan büyük emeklerden sonra yeniden umutla geleceğe bakmak zordur. Hele bizim gibi tff, mhk, siyaset tarafından hor görülen bir takımsanız. Bunların yanı sıra yönetim, teknik ekip ve sağlık sorunları da olunca hüsran yine bizim kaderimiz oluyor.

Söylenecek fazla söz yok, başkan kendi yaptı, kendi yıktı. Sınav, şu-bu bunlar bahane olamaz. Biraz cesursa ve adaletliyse gider Hüseyin Çimşir'e tepkisini gösterir ve sene sonunda yollar. Aksi hâlde geleceğe dair umudum kalmayacak.
                                En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 02:43.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X