Son 6 maçta hakem konuşmama kararı alması baskıyı azaltması adına mantıklı görünse de takım doğranınca da canımızı fena yakıyor. İst takımları, Tff ve hakemler zaten bir noktada görüş birliğine varıyor. Lakin Trabzonspor bu şekilde yalnızlığa itiliyor. Kulüpler Birliği başkanlığını bırakması da aslında fena olmaz. Onun sorumluluğu da ayrı bir dert.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Başkan tekrar hayırlı olsun...
Kouassi ile Avcının tıkır tıkır işleyen ana planı KANAT FORVETLİ yapı tamir görür, normal şartlarda mevcut sonuçlar devam eder.
Ammaaaa, 96 dan beri her dümeni gören bir camia olarak, bu hafta kafası yarılan Cornelius yerine Koitayı tüyler diken diken izledik, şansa bala iş düşmedi ona, mutlaka SAKAT Koita yollanıp papaz forvet almalısın kulübeye, FB-GS nin her şampiyonluğunda şike vs yanında klübe planlaması da var, yedek Necati-adem-umut-webo-semih unutulmamalı, mevcut ligimizden PAPAZ forvet (Diouf-Pesiç-Bamba iş yapar) almalısın ya da giden Sörloth-Bopendzayı kiralamalısın...
Ama hepsinde futbol endüstrisi baronları kupasız bıraktı bizi…
Devre arası FORVET AL BAŞKAN bu ligde her mevki tolere edilir ama FORVET EDİLMEZ!
Devre arasında AL FORVETİ bitir işiTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Baskan ilk yapacagin sey nwakaeme ile uzatmak olsun fakat limitleri asmadan yoksa gidebilir sezon sonuEn son KARAGOZLUM tarafından düzenlendi; 12.12.2021, 14:41.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir takım %100 transfer başarısı yakalayamaz.
Mevcut yönetim bu konuda 3 yılın 2 sinde başarılı, birinde başarısız oldu.
Hangi yüzde ile transfer başarısı olduğuna bakarak, başarısız transferlerden kaynaklanan masrafları bir takım oyunculara dağıtmak gibi örneğini hiçbir kulüpte de şirkette de göremeyeceğiniz uygulamalar yoktur.
2 tane kötü transfer yaptım, o transferlerin parasını Wakame ye vereyim.
Maşallah.
Aynı mantıkla Sosa ve Novak'a da yağdıralım deniyordu.
Bunun ne mantığı var, ne de başarılı olmuş bir örneği var.
Hele bu kadar sıkıntılı ekonomik şartlarda 3-3,5 milyon Euro bir oyuncuya verilmez.
Tekrar ediyorum, asla...
Altını boşuna doldurmaya çalışmayın.
Bu saçma talebin altı dolmaz.
Varsa 3,5 milyon veren gidebilir.
Bu sene hakkı ile işini yapsın, uğurlarız talepleri değişmez ise.
Yola gelir ise baş üstünde yeri var.
3-3.5 hic kimse alamaz hele 32 yasinda
alacagi belli 2 ve bonus ile max 2.5
sampiyon yapsin bizi gitsin bencede nereye isterse paranin pesine
pek gozumu tutmuyor zaten son zamanlar
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bonuslar hariç 3 milyon euro istiyor Nwakaeme...
Bonuslarla 3,5 a dayanacak.
Asla bu fiyatlara anlaşılmamalı.
Marek Hamsik'in herşey dahil 2,2 milyona oynadığı yerde, aynı yaşta 3,5 milyon istenmez.
Asla.....
Ama fikrim tamamen degisti antalya maci ile beraber.cunku nwakame cikinca tepkisiz kaldik hucumda.
Sonraki seneler umrumda degil.
Eger bu sene sampiyon olmak istiyorsak, fiyati ne olursa olsun Nwakame ile devam etmeliyiz.
Sozlesme uzatamazsak malesef ciddi bir verim sorunu yasayacagiz bu sene ozelinde.
Nwakamesiz bu takim bu sene sampiyon olabilir diyen var mi.
Cevap hayir ise o sozlesme kaca malolursa olsun imzalanacak.
Cevap evet ise nwakame olmadan nasil sampiyon olabilirizi aciklayabilir mi.
Cunku bu sene sampiyon olamamak.yibe cok buyuk yikim olur bizler icin.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 12.12.2021, 14:45.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereye isterse gitsin hiç önemi yok
Trabzonspor'un 3 milyon euro maaş verebilecek lüksü asla yok
kendimize gelelim
yaşı artan oyuncuya fazla para vermek nedir?
hem yaşı artacak hem de yüksek maaş alacak!!
istanbul'a giden ne hale geliyor görüyoruz!
eskisi gibi değil artık
Bu adam 1 ay sonra fbye bile imza atabiliyor. Sizce fb bu imkani kacirir mi. Emin olun ikinci devre cok sikma sana 5 milyon euro bile veriririm diyebilir ali koc.
Bunun olmayacaginin garantisinu kim verebilir.
Ben sezon sonuna kadar akli tamamen sahada, tam performans veren, fedakarlik yapan nwakame istiyorum.
Bunu yonetim birsekilde saglamali.
Gerekirse bu sene sonuna kadar ek bonuslar eklesin. Seneye de nereye giderse gitsin.
Dun antalya macinda umarim yaniliyorumdur ama sanki cok kolay cikmak istedi sahadan, hic denemedi bile.(tabi mac oncesi de sakatligi varsa orasi ayri)
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene sonu nereye giderse.gitsin ancak bizi bu sene sampiyon yapabilecek oyuncularin en basinda geliyor nwakame.
Bu adam 1 ay sonra fbye bile imza atabiliyor. Sizce fb bu imkani kacirir mi. Emin olun ikinci devre cok sikma sana 5 milyon euro bile veriririm diyebilir ali koc.
Bunun olmayacaginin garantisinu kim verebilir.
Ben sezon sonuna kadar akli tamamen sahada, tam performans veren, fedakarlik yapan nwakame istiyorum.
Bunu yonetim birsekilde saglamali.
Gerekirse bu sene sonuna kadar ek bonuslar eklesin. Seneye de nereye giderse gitsin.
Dun antalya macinda umarim yaniliyorumdur ama sanki cok kolay cikmak istedi sahadan, hic denemedi bile.(tabi mac oncesi de sakatligi varsa orasi ayri)
Para dağıtma yarışına girdiğinde geride kalacağın kesin.
Ali Koç 5 milyon verdiğinde buna evet diyecek adam senin 3 milyonun için 5 milyondan vazgeçmez.
Şu bakıştan bir vazgeçin.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bunu yapacak bir karaktere sahipse zaten yapar. Senin vereceğin 3 milyona mı kanacak?
Ali Koç 5 milyon verdiğinde buna evet diyecek adam senin 3 milyonun için 5 milyondan vazgeçmez.
Peki nwakameye vermedigin 3 milyon euro sonucu ile sampiyonluk kacarsa bunun maliyetini cikardiniz mi. Ben 50 milyon euro ve onarilamaz manevi sorunlar diyorum.
Ben 3 milyon euro verelim demiyorum, maliyeti ne olursa olsun nwakame gibi bir oyuncudan vazgecemeyiz diyorum.
Bunu bonuslarla yaparein baska turlu yaparsin bilemem.
Ancak trabzonporun bir sampiyonluk daha kaciracak ne maddi olanagi ne manevi dayanagi kalmamistir.
Bu arada duyumlar yanlis mi bilemem., adam 3 milyon euro verin kalayim demis. Rakamini soylemis.
Abubakar bjk olayini kimse unutmasin.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 12.12.2021, 15:36.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bunu yapacak bir karaktere sahipse zaten yapar. Senin vereceğin 3 milyona mı kanacak?
Amac trabzonsporun lige renk katmasiysa aynen devam.
Basaksehir viscayi neredyse 10 yildir elinde tutabiliyorsa, trabzonsporda buyuk klubum diyorsa kaca malolursa olsun nwakame tutulmali.(selcuk, sosa, novak tutulmaliydi kadroda).
Ya da lige renk katan takim, sempatik takim olmaya devam ederiz, sizler gibi dusunuluyorsa.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni zamanda 2011 yilinda selcuk olayinda, 2020 sosa ve novak olayinda sizin gibi dusunuldugu icin resmi olarak sampiyon olamadik. 2021 yilinda da benzer dusunulurse bilemem.
Amac trabzonsporun lige renk katmasiysa aynen devam.
Basaksehir viscayi neredyse 10 yildir elinde tutabiliyorsa, trabzonsporda buyuk klubum diyorsa kaca malolursa olsun nwakame tutulmali.(selcuk, sosa, novak tutulmaliydi kadroda).
Ya da lige renk katan takim, sempatik takim olmaya devam ederiz, sizler gibi dusunuluyorsa.
Trabzonspor oyun gücü ile şampiyon olur. Oyunculara para dağıtma, kim daha fazla verecek yarısında bizim öne geçme şansımız yok.
Eğer takım 1 oyuncu olmadan işlevsiz hale geliyorsa çıkış o oyuncuya para yağdırma değil, sistemi kişiye bağımlı halden çıkarmaktır.
Para.dagitma işinde sizden çok daha zengin, çok daha nüfuz sahibi takımlar var.
O yol, bizim kazanabilecegimiz bir yol değil, nesini anlamak istemiyorsunuz?
Eğer oyuncu para ile ikna olacak ise, hep daha fazlasını verebilecek kulüpler var.
Bu yöntemi sürekli gündeme getirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk sonuna kadar oynadı.
Trabzonspor oyun gücü ile şampiyon olur. Oyunculara para dağıtma, kim daha fazla verecek yarısında bizim öne geçme şansımız yok.
Eğer takım 1 oyuncu olmadan işlevsiz hale geliyorsa çıkış o oyuncuya para yağdırma değil, sistemi kişiye bağımlı halden çıkarmaktır.
Para.dagitma işinde sizden çok daha zengin, çok daha nüfuz sahibi takımlar var.
O yol, bizim kazanabilecegimiz bir yol değil, nesini anlamak istemiyorsunuz?
Eğer oyuncu para ile ikna olacak ise, hep daha fazlasını verebilecek kulüpler var.
Bu yöntemi sürekli gündeme getirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum!
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTespit bence de doğru, Nwakaeme'yi inanılmaz önemseyen biri olarak söylüyorum. 4 senedir hemen hemen onun olmadığı hiçbir maçta iyi olmamamızın izahı olamaz. Bu apayrı bir konu. Fakat durum şudur ki burada sözleşme her şartta uzatılmalıdır diyen taraftarların bunu söyleme sebebi bana göre sene sonunda ipi göğüsleme isteğidir. Yani şu anda kimse niye iyi oynamıyoruz, sistemimiz niye tek isme bağlı, bunu ortadan kaldırmalıyız demiyor. Mevcut halimizle şampiyonluk olasılığımız Nwakaeme'nin şu anda, kafası rahat bir şekilde ve her şeyini vererek takımda kalmasına bağlı diyor. Bu konu belki önümüzdeki senelerde çözülmesi gereken bir problem olarak kenarda dursun. Biz şimdi şampiyonluk istiyoruz. Sistem bozuk da olsa, bu sistemi bir şekilde işleten önemli parçalardan biri de şayet Nwakaeme ise, bu sistemi öyle ya da böyle sene sonuna kadar götürebilmeliyiz. Şampiyon olmalıyız. Yeter artık.
Futbolcuya baglilik cok kotu bir sey.
Ama suan o durumdayiz.
Nwakameyw mecburuz. Ve bu mecburiyeti bu sene sonuna kadae ortadan kaldirabilecek tek bir care bile yok.
O yuzden bu konu biran once cozulmeli.
Kaca malolursa olsun.
Bu saatten sonra hicbir sey sampiyonluktan degerli degil.
Bu sehir bir kaybedisi daha kaldirqmaz.
Daha sonra bu sehre bir daha asla innadiramazsin.
Yorum
-
Şehir şampiyonluk kaçtığı zaman herşeyini kaybetmediğini, aslıl olanın sürekli yarışmak olduğunu anlamadiysa zaten ona birşey anlatmaya çalışmanın kıymeti yok.
Neye mal olursa olsun Wakame ye istediğini vermeliyiz.
Bak bir daha söylüyorum, asla...
Kulübün kendine belirlediği sınırlar vardır.
Bu sınırlar hedefler yükseldikçe yukarı güncellenebilir.
Ama bu sistemin kararı ile olur.
Ne oyuncu tehdidi ile ne de taraftar histerisi ile.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum