Rezalet bir süreç yönetimi. Bir de bu açıklamalardan tatmin olanlar olmuş. Evet arkadaşlar, algı operasyonları, kulübe yapılan saldırılar falan filan. Bi' "Fetöcü bunlar fetöcü!" demediği kaldı sayın başkanın. "Kimsiniz?" diyor başkan hocayı yedirmeyiz diyenlere. Kulübü Trabzon'daki o taraftar gruplarından ibaret sanıyor besbelli. Bu açıklamalardan memnun olanlar başından beri hocanın gönderilmesini savunanlar olabilir ancak. Apaçık bir şekilde güç zehirlenmesi yaşıyor sayın başkan. Hocaya destek çıkanlar "siz", diğerleri gerçek Trabzonspor taraftarı
Bu "gerçek Trabzonsporlular" vurgusunu da çok kez yaptı. Hocanıza bir teşekkür mesajı yayınlayıp olayı bir nebze hafifletebilecekken agresifliği doruklarda yaşayın. Tebrikler.
Ben tatmin oldum, seni bilemem. Hoca değişikliğinin şu süreçte ne kadar saçma olduğuna dair 10 larca mesajım var, yöneticisin ya arar bulursun. Ama Başkanı dinleyince kendisine hak verdim. Sürekli istifa etmeye yeltenen, psikolojisi bozulmuş bir insanla çalışmak zor. En başta yanlış transferlerle bu iş bu noktaya geldi ama hocaysan istemediğin adamı aldırmayacaksın.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Bişeyi merak ediyorum, Sosa hoca ile ilgili bi veda paylaşımı yaptı mı? Yapmadıysa size de garip gelmiyor mu?
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Bakın Beyler son maçlarda sosa mücadele etmiyordu.Mutsuz du.Son birkaç haftadır bir tuhaflik var bu işte diyordum.Bugun başkan konuşunca sanırım sebep anlaşılmış oldu.. Ünal değilde şehirde ki biz yoksak kulüp başarılı olamaz diyen yapı hacisalih grubu sanırım.Yönetimde iken başkan gibi kafasına göre konuşuyor du.Baska aklıma gelen grup yok çünkü.
Bastan sona dinledim, ve Ahmet Agaoglu‘nun bu takim icin ne kadar büyük sans oldugu kanaatine vardim tekrardan. Dedigi hemen hemen her sey zaten genel bilinen bilgiler ile uyusuyor, gerek Ünal Karaman‘in zirt pirt istifa etmek istemesi, gerek maddi anlamda söyledigi seyler. Su noktadan itibaren Ünal Karaman konusu kapanmistir ve herkes destek olmalidir. Destek olmayan ise köstek olmamalidir.
Baskan‘in ima ettigi cok önemli bir nokta var: Zamanin kendi Asbaskani Hacisalioglu hakkinda agir konustu. Simdi sormazlar mi adama, bu kisiyi niye kadrona aldin o zaman ? Demek ki, her Baskan adayinda oldugu gibi, Baskan‘in elinde olmayan kadroya giren isimler var (özellikle Trabzon kanadindan), ki bu herkesin malumu zaten.
Kendisi su an yönetimde degil, yerinde kim var ? Mehmet Yigit Alp. Peki su an icin en cok dedikodu yapilan, ve en cok elestiri alan kisi kim ? MYA ! Ki Baskan kendisi diyor, an itibari ile en büyük destekcim MYA diye.
O zaman bu suni kriz ortami kim tarafindan olusturuluyor, fazla uzakta aramaya gerek yok!
Bişeyi merak ediyorum, Sosa hoca ile ilgili bi veda paylaşımı yaptı mı? Yapmadıysa size de garip gelmiyor mu?
Tam tersi benim bakis acima tamamiyle uyuyor. Sosa kesinlikle Ünal Karaman ile iyi anlasan biriydi bence, ki profesyonellik bunu gerektirir. Ama öyle burda yazildigi gibi „o giderse, bende giderim“ diye birsey bence asla yoktu. Keza öteki oyuncularda da öyle. Sturridge, Mikel dünyaca ünlü hocalar, deha taktisyenler ile calismis kisiler. Tam olarak ne icin tesekkür/veda edeceklerdi ?
Rezalet bir süreç yönetimi. Bir de bu açıklamalardan tatmin olanlar olmuş. Evet arkadaşlar, algı operasyonları, kulübe yapılan saldırılar falan filan. Bi' "Fetöcü bunlar fetöcü!" demediği kaldı sayın başkanın. "Kimsiniz?" diyor başkan hocayı yedirmeyiz diyenlere. Kulübü Trabzon'daki o taraftar gruplarından ibaret sanıyor besbelli. Bu açıklamalardan memnun olanlar başından beri hocanın gönderilmesini savunanlar olabilir ancak. Apaçık bir şekilde güç zehirlenmesi yaşıyor sayın başkan. Hocaya destek çıkanlar "siz", diğerleri gerçek Trabzonspor taraftarı
Bu "gerçek Trabzonsporlular" vurgusunu da çok kez yaptı. Hocanıza bir teşekkür mesajı yayınlayıp olayı bir nebze hafifletebilecekken agresifliği doruklarda yaşayın. Tebrikler.
Yanlış anlamışsın işte.. Orda şunu dedi... Kötü sonuçlardan sonra Bir kısım Ünal’a hakaretler ediyor, diğer bir kısımda Karamanın yanında konsolide oluyor hocayı yedirmeyiz diyor.. Kimse sorunu çözmüyor kutuplaşıyor, suni gündem yaratıp kendi Trabzonsporlarını dizayn etmeye çalışıyorlar tarzında konuştu.. Sonunda da siz kimsiniz dedi!! Bu kulübün başkanı var kim kimi yiyor dedi!!!
Birde Hacısalihoğlu denilen akil tüm camiayı karşına alıp inadına Zeki Yavruyu alıp.. ben yaptım oldu diyen zat değil mi?
Vay arkadaş 1.5 yıl önce anketlerde Tamer Tuna ,Kemal Özdeş önde giderken adam tuttu Ünal Karaman'ı getirdi diye yerden yere vuranlar simdi Ünal Karaman'ı gonderiyor ve 1 tane sebep açıklayamıyor diye eleştiriyorlar.
Ben başkanın yanındayım.
Unal Karaman'ın yolu açık olsun.
Özellikle başkanın "Ünal Karaman'ın akıl abileri " dediği kişilerden çok rahatsızım.
Ben Onur ve Burak giderken de burada otoritenin yanında oldum bugün de öyle olacağım.
Bu klupte otoritenin içinin boşaltıldığı günlere özlem duymayın.
Transfer yasağı aldığımız günler uzak değil.
50 tane teknik.adam harcasalar kimsenin çıkıp birşey demeye hakkı yok bu yönetime
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Ünal hoca ile Berat Albayrak arasında geçtiği söylenen konuşmaya dair taraflardan bir yalanlama geldi mi acep? Yani bu ayrılık hikayesinde bir siyasi ayak yoktur umarım. Aksi halde ileride Ağaoğlu da aynı siyasi ayağın zılgıtını yiyebilir.
Ünal hoca ile Berat Albayrak arasında geçtiği söylenen konuşmaya dair taraflardan bir yalanlama geldi mi acep? Yani bu ayrılık hikayesinde bir siyasi ayak yoktur umarım. Aksi halde ileride Ağaoğlu da aynı siyasi ayağın zılgıtını yiyebilir.
Sen anlamakmı istemiyorsun derdin nedir git başkanın açıklamalarının hepsini izle maşa olma Trabzonsporlu olll
sehit ailesi ile ilgili konusmasi basitlik, bu konu uzerinden yola cikmak duygulara oynamak eksikligini tamamlamis oldu...aciklamalarin geri kalan kisimlari bos, sorumlulugu almis riskleri almis bekleyip gorecegiz nolacak,
Ağaoğlu'nun açıklamalarından tatmin olunmaz. Sadece onun gözünden değerlendirilir zira Ahmet başkan da kendine yontarak değerlendiriyor. yanlış yanlıştır. Kimse de R yapmaz. Ünal Hoca da çıkıp bu şekilde kendini anlatmak için konuşmaz. Konuşmaz çünkü Ağaoğlu gibi bir hakarete maruz kalmadı ve kendi tarzı da bu değil.
Ağaoğlu da Karaman da birbirlerinden çok farklı değil. Ünal hoca bana daha samimi daha babacan gelir ama Ağaoğlu da daha profesyonel.
Camia içindeki münafıklar da ölmeden kimse rahatlamaz. Her kim iseler. Diş mihraklar muhabbetine döndü
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
onlarca kere ünal hoca gitmesin ama kafa yapısını değiştirelim diye mesajım var..
ama şu durumda BAŞKANA çok net destek veriyorum..
yalnız başkan SOSA ve NOVAK ile uzlaşma sağlanmalı hatta perera ilede sahada bu adamlar bizi taşıyacak bu adamlar lider..
Başkan dik duruyor ortaya bir iddia koyuyor..bunu yapıyorsan akıllı olmak lazım..gel şu sözleşmeleri yap..seninde başın öne eğilmesin..
...........
ya bide bıdı bıdı bıdı bi susun kardeşim..afedersin karı gibi şu şöyle dedi bu böyle dedi..
herşeyin ıcığını cıcığını inceleyecekseniz ZORLU CENTER ı inceleyin..
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
onlarca kere ünal hoca gitmesin ama kafa yapısını değiştirelim diye mesajım var..
ama şu durumda BAŞKANA çok net destek veriyorum..
yalnız başkan SOSA ve NOVAK ile uzlaşma sağlanmalı hatta perera ilede sahada bu adamlar bizi taşıyacak bu adamlar lider..
Başkan dik duruyor ortaya bir iddia koyuyor..bunu yapıyorsan akıllı olmak lazım..gel şu sözleşmeleri yap..seninde başın öne eğilmesin..
...........
ya bide bıdı bıdı bıdı bi susun kardeşim..afedersin karı gibi şu şöyle dedi bu böyle dedi..
herşeyin ıcığını cıcığını inceleyecekseniz ZORLU CENTER ı inceleyin..
Bu oyuncular ve menejerleride biliyor baskan'in onlara ihtiyaci oldugunu. O yuzden elleri guclenmis durumdalar. Para konusunda abarti birsey isterseler buda klubu zor duruma sokar. Iki taraf fedarkarlik etmeyecekse olmasin zaten. Baskan'i bu konuda pek baski altina almamamiz gerektigini dusunuyorum. Hayirlisi olur insallah.
Yorum