Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iyi bile dayanmis bu yonetim hocanin kaprislerine..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlla şu haklı şu haksız demek mi lazım? Birliktelik yürümedi yollar ayrıldı. Daha uzatmanın manası yokken ona buna tehditler, küfürler, hakaretler etmenin manası nedir? Tek haksız olanlar işte bu kişilerdir.

Yorum

• Başkanın hoca ile ilgili açıklamaları

- "Hocayı göreve getirirken çoğunluk eleştirdi, medyada bir sürü isim yazıldı sadece Ü.K. ile görüştük ve anlaştık."
        - "Malatya maçından sonra istifasını verdi, sakin olup Pazartesini bekleyelim dedim. Onur-Burak ve hoca arasında seçim yapmamız gerekti hocayı seçtik."
        - "Devre arasında (transfer yasağı varken) hocanın galiba transfer yapılamayacak, ben istifa edeyim (futboldan sorumlu yöneticiye) açıklaması var."
        - "AEK maçından sonra transferleri ben yapmadım dedi ama Avdijaj ve Andjusic hariç hepsinden haberin vardı sen onay verdin."
        - "Hocanın duygusal açıdan kırılgan yapısı var, ona destek olmak için son 6-7 ay her maç kampında yanında oldum."
        - "Krasnodar maçından sonra söylemekte zorlandığım şeyler var açıklamasını basına değil bana yapmalıydı"
        - "Sivas maçından sonra ben ayrılsam daha iyi olacak demiş.(yakınındakilere)"
        - "Konya maçından sonra yaptığım açıklamalar var. Ben 2 aydır oynanan kötü futbolun sorumlusu benim diyorum zaten bu bir özeleştiridir"
        - "Maçtan önce oyunculara gidip de dönmemek var, ben devam edersem herkes ayağını yere basacak başkan da dahil demiş."
        En son Arda' tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 18:55.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• başkanım yabancı teknik personel alacakmış .süper.

alacaksan alman veya ingiliz al başkanım
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet Ağaoğlu'nun Ünal Karaman için söylediği "büyüklerinin yönlendirmesiyle hareket etti" lafındaki büyükler kim?
            Hacisalihoglu galiba.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanın hoca ile ilgili açıklamaları

- "Hocayı göreve getirirken çoğunluk eleştirdi, medyada bir sürü isim yazıldı sadece Ü.K. ile görüştük ve anlaştık."
              - "Malatya maçından sonra istifasını verdi, sakin olup Pazartesini bekleyelim dedim. Onur-Burak ve hoca arasında seçim yapmamız gerekti hocayı seçtik."
              - "Devre arasında (transfer yasağı varken) hocanın galiba transfer yapılamayacak, ben istifa edeyim (futboldan sorumlu yöneticiye) açıklaması var."
              - "AEK maçından sonra transferleri ben yapmadım dedi ama Avdijaj ve Andjusic hariç hepsinden haberin vardı sen onay verdin."
              - "Hocanın duygusal açıdan kırılgan yapısı var, ona destek olmak için son 6-7 ay her maç kampında yanında oldum."
              - "Krasnodar maçından sonra söylemekte zorlandığım şeyler var açıklamasını basına değil bana yapmalıydı"
              - "Sivas maçından sonra ben ayrılsam daha iyi olacak demiş.(yakınındakilere)"
              - "Konya maçından sonra yaptığım açıklamalar var. Ben 2 aydır oynanan kötü futbolun sorumlusu benim diyorum zaten bu bir özeleştiridir"
              - "Maçtan önce oyunculara gidip de dönmemek var, ben devam edersem herkes ayağını yere basacak başkan da dahil demiş."
              Konya maci oz ellestiri degil, kimseyi kandirmasin baskan. Orda hata yapti, olabilir, ders cikartmasi lagzim.
              Diger soyledikleri dogruysa eger, buda Unal hocanin bu isi duygusal oldugu icin yurutememe olayi oldugunu gosteriyor.
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkanım yabancı teknik personel alacakmış .süper.

alacaksan alman veya ingiliz al başkanım
                Ya Eren herhalde sonunda istediklerin olacak
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ahmet Ağaoğlu'nun Ünal Karaman için söylediği "büyüklerinin yönlendirmesiyle hareket etti" lafındaki büyükler kim?
                  Agaoglu'na muhalif ic dinamikler olabilir.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne Çimşiri ya bende 3 yaşında girdim camiaya bende hoca olayım ozaman. Mantığa bakar mısın.
                    Takimin yardimci teknik direktörü kimdi biliyormusun? H.Cimsir..Aaa ne süpriz..Dünyada bir cok klüp son örnek Bayern Münih yardimci teknik direktör ile yoluna devam etme karari alabiliyor..Madem hicbir önemi yok bundan sonra kaldiralim yardimci teknik direktörlügü..Ne ise yariyor ki su mantiga göre..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Baskan dahil herkes ayagini yere basacak demek basli basina bir kovulma sebebidir. Dilerse son 10 sezonda 11 tane sampiyonlar ligi kupasi kazanmis olsun.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Neden Resmi siteden tesekkür edilmedigi soruldu mu ?

Birde Baskan Ünal Hoca birilerinin lafina bakti demis, kimleri kast ediyor ???
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Başkan buraları okuyor D yedirmeyiz başkanımızı ben umutluyum ondan bilimsel çalışmalara önem verecektir bazılarınız acaba eren gizli danışmanlık mı yapıyorda istedikleri olabilir diyebilir şaka bir yana buraları okuması güzel.yabancı alırız bir tane de demesi güzel bu yabancı davası ufak da olsa gelişmedir.bir tane bile olsa.hüseyinden bir şey olmaz tabi .lider stoper şart.hüseyine bu adamları alacağız ama hüseyinin yanına alınacak adamlar önemli ki bu futbolcu ve personel transferi hüseyin için değil Trabzonspor için alınmalı.Hüseyin takımı oynatabilir mi? hayır.takım oynar mı ? oynar.hüseyinle şampiyon olamayız.
                          İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya Eren herhalde sonunda istediklerin olacak
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu üyeliği iptal edilsin.Adamın adının geçtiği her yerde kaos var.

Yorum

• Baskan kendi gerekcelerini aciklamis..Ben dinlemedim..Burda yazilanlari okudum..Ünal in da kendince hakli nedenleri olabilir ama sonucta artik bozulan isbirligini devam ettirmeninde bi anlami yoktu..Olay bu noktaya gelmis ise gec bile kalinan bir adimmis ama her iste vardir bi hayir diyelim..H.Cimsir in teknik sorumluluga getirilmesi baskanin gerekeni yaptiginin bir göstergesi benim icin..En azindan istikrarin devam etmesi acisindan cok olumlu buluyorum..Yine "büyüklere" ilham olacak bir karar..Seneye E.Bulut Fb ye O.Buruk Gs de olursa sasirmam..Kesinlikle bu ikisinden geri kalir bir yani oldugunu düsünmüyorum Hüseyin in..Eksik yerlere dogru transferler yapilsin..Isimize bakalim.
                              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 19:17.
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bugünkü açıklamalar beni genel mânâsıyla tatmin etti ama eleştireceğim birkaç nokta var.

• Konyaspor maçındaki beyânının arkasında yine durmadı. "Evet, Başkan olarak tüm eleştirileri üstüme aldığımı defaatle açıkladım. Maçtan sonra da tarafıma yöneltilen soruya açık yüreklilikle yanıt verdim, bu noktada ben nasıl eleştirileri üstüme alıyorsam takımı yöneten hocanın da eleştirileri kabûl etmesinde beis görmem" gibi bir şey diyebilirdi.

• Sosyal medyadaki tepkinin başka takım taraftarlarınca kurgulandığı vurgusu... Dün aynı şeyi AKP milletvekilleri ve belediye başkanları da ileri sürdü ki aklıselim insanlar için hezeyandan öteye gitmiyor bu. Ünal Karaman'ın eleştiri kabûl etmeyen yapısının, sosyal medyadaki "Ünal Karaman Tugayları" tarafından yoğun bir şekilde desteklendiği ve korunduğu zâten biliniyordu. İnsanımız da kesinlikle zekî değil, olsa bile sosyal medyada bu tepkiye sonradan dâhil olan kitlenin yaş ortalaması 18, 19'u geçmez zâten. Yönlendirilmeye açık bir ortam vardı ve taraftarlar çok güzel yönlendirildi, bundan henüz aralık ayında "Duyumcu" olarak açılan troll hesaplar da "Mehmet Yiğit Alp şunu yasakladı", "Sosa, 'Ünal Karaman yoksa ben de yokum' dedi", "Ünal Karaman siyâseten gönderildi" gibi sıçmıklarla istifâde etti.

• Eren Bülbül vurgusu... Hiç lüzûmu olmayan bir PR çalışmasıydı. Ünal Karaman her mevzûda nasıl vatan millet edebiyatı yapıp bayağılaşıyorsa, Ahmet Ağaoğlu da bu hamlesiyle işi aynı noktaya getirdi. Belki de derdi Ünal Karaman'ın üzerindeki özellikle ideolojik olarak büyüyen haddinden fazla "romantik desteği" kırmaktı, bilemiyorum ama bana güzel bir "Öf" dedirtti.

Ötesinde söyledikleri Ünal Karaman'ın neden gönderildiğini gâyet net açıklar nitelikteydi. Lâkin kısa süre içerisinde teşekkür edilmezse bu konuda da yönetimi eleştiririm. Öyle veyâ böyle, kurulmaya çalışılan sağlam yapının taşı olma görevini 1,5 yıl ifâ etti. Ersun Yanal gibi bir ismin dahi kulüpten teşekkür edildiği yerde Ünal Karaman'ın çiçeklerle uğurlanması şart.

*
                                Bu konunun en kısa sürede kapanıp devre arası kampına ve takviyelere odaklanılması gerekiyor. Ben artık takımın eksikliklerinden konuşan, teknik ekibe kimin dâhil edilmesi gerektiğini düşünen bir taraftar topluluğu görmek istiyorum. İnanıyorum ki yarışta çok daha ciddî bir konuma geleceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X