Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bravo başkanım. Düşman yaratmaya devam et. Kesin üstündeki baskıyı azaltır bu taktik..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• kendileri işin içinde olmayınca takımın şampiyonluğunu da istemiyorlar bu nasıl trabzonluluk yazık.. takımı böyle akbabalardan kurtarmak lazım..

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam müdür şampiyonluk yolunda Çimşir ile başarılar diliyorum.
        müdür hüseyin cimşir şampiyon yapar yapamaz bunu ne sen nede ben bilebiliriz bence başkan büyük risk aldı yaşarsak göreceğiz ama ünal karaman olayı çok abartıldı sen benim ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınki tepki dahi göstermedin çünkü ünal karaman çok iyi biliyorki bu takımda 40 senede kalsa şampiyon yapamaz zaten son basın toplatısında bunu açık açık söyledi .

Yorum

• Başkan kendine ve kulübe yazık etti maalesef. Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyorum, ancak öyle ya da böyle süreci yönetemedi.

Yorum

• Ne Çimşiri ya bende 3 yaşında girdim camiaya bende hoca olayım ozaman. Mantığa bakar mısın.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 saat önce koyu ünalcıydım
              başkanı dinledikten sonra ünal hoca nın gözümde hiç değeri kalmadı

ünal hoca meğersem 3 hafta da bir ben gideyim ben gideyim diye serzenişte bulunmuş,aklı kafası burda değildi
              ha öyle derken yarın hoca olarak yine ünal hocanın takıma gelmesini isterim
              müdür geçen seneki malatya maçı sonrası bu seneki aek maçı sonrası ve gene bu seneki sivas maçları sonrası toplam 3 defa istifa kararı zaten almış son olaylar hariç ayrıca transfer yasağı yediğimiz dönemde ben bırakayım demiş kabul edilmemiş yani burada ünal akraman için yanıp tutuşanlara duyurulur.

Yorum

• Her şeyi anladık da teknik direktör tercihi " bu takimi izlemeyin takip de etmeyin" demektir.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ufuk seni tanımıyorum ama ölçülü olmanda fayda var. Meseleyi uzatmamak adına daha farklı konuşmak istemiyorum. İnanacağın şeye inanabilir o noktaya yorabilirsin. Herkes içine sineni yapsın diyorum bu kadar.
                  Gayet ölçülü yazdım zaten. Ne hakaret ettim, ne de seviyesiz bir kelime kullandım. Burası forum birşey yazmışsın bende cevap yazdım tartışmak istediğini düşünerek. He yok benim görüşüm sabit, fikrim asla değişmez tartışmak istemiyorum diyorsan o ayrı. Onun içinde burası doğru mecra mi tartışılır gerçi ama çok da önemli değil.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Insallah Hüseyin Cimsir basarili olur. Ünal Karaman geldigi zaman düsmekten korkanlar sonra neden sampyion olamadi diye sitem ettiler.

Ikisi biribine yazik etti. Allah yardimcimiz olsun.
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Rezalet bir süreç yönetimi. Bir de bu açıklamalardan tatmin olanlar olmuş. Evet arkadaşlar, algı operasyonları, kulübe yapılan saldırılar falan filan. Bi' "Fetöcü bunlar fetöcü!" demediği kaldı sayın başkanın. "Kimsiniz?" diyor başkan hocayı yedirmeyiz diyenlere. Kulübü Trabzon'daki o taraftar gruplarından ibaret sanıyor besbelli. Bu açıklamalardan memnun olanlar başından beri hocanın gönderilmesini savunanlar olabilir ancak. Apaçık bir şekilde güç zehirlenmesi yaşıyor sayın başkan. Hocaya destek çıkanlar "siz", diğerleri gerçek Trabzonspor taraftarı

Bu "gerçek Trabzonsporlular" vurgusunu da çok kez yaptı. Hocanıza bir teşekkür mesajı yayınlayıp olayı bir nebze hafifletebilecekken agresifliği doruklarda yaşayın. Tebrikler.
                      En son B61 tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 18:07.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Baskanin Eren Bülbül'ün ailesine tesekkür etmesinden istanbulun taraftarlari kendi platformlarinda rahatsiz olmuslar. Kuduruyolar Bilal'e anlatir gibi Ünal Karaman süreci tane tane anlattigi icin.
                        Haha Bilal'e anlatir gibi.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Adam gibi adam Ahmet Ağaoğlu.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne Çimşiri ya bende 3 yaşında girdim camiaya bende hoca olayım ozaman. Mantığa bakar mısın.
                            Kesinlikle bu kararın doğruluğunu tartışacağımız yerde neleri konuşuyoruz.

Başkan diyor ki hoca beni ortada bıraktı, tek çarem Hüseyin. Ben ona yardımcı bulmakta arayacağım enerjiyi hoca aramakta kullanırdım ama başkan yenilgisiyle anlaştığı an abiler dediği tayfaya koz verecek. Bak iste anlaşmışsınız diye yaygara koparacaklar diye farklı biriyle anlaşmıyorlar bence.

Milletin salakliginin cezasını yine Trabzonspor taraftarı çekmez umarım.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Bişeyi merak ediyorum, Sosa hoca ile ilgili bi veda paylaşımı yaptı mı? Yapmadıysa size de garip gelmiyor mu?
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hüseyin hoca'nın Mecnun'un kankasından daha başarılı olacağını düşünüyorum.
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X