Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllardır bu takımdasın. Ha olacak ha oldu derken her zaman şans buldun. Her zaman sana yer açıldı kadroda. Mevkini hala oturtamadın.
    Asıl yeri orası değil diye diye beklemekten artık bence misyonunu tamamlamak üzeresin Abdüş.
    Beklentiler çok büyüktü ama yerli kuralında kadroya ilk sıradan yazılamıyorsan sorun sende,kusura bakma.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bence sezona gayet iyi başladı. Mevcut performansının eleştirilmesini hakkaniyetli bulmuyorum.

Yorum

• çok sık sakatlanıyor bundan dolayı avrupa ya gidemeden futbolu bizde bırakacak gibi.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Seneye takasta kullanılır. Bir insan nasıl kendini bir gram geliştiremez çok ilginç

Yorum

• İlk olarak BrtnPnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok iyi pres yapıyor ve iyi korner atıyor. Bunun dışında iyi yaptığı bir şey yok. Hocanın da 8 oynatmayacağı kesin zaten artık. Çünkü size'ı çok küçük ve her temasta kendisini atıyor. Bence denenir ama denemek istememesini de anlayabiliyorum. Savunma arkasına koşuyor ama bunlar çok faydasız koşular çünkü ne hava topu alabilecek boyu var ne de tek kontrolde karşı karşıya kalabiliyor. Sürekli kendisini atıyor bu pozisyonlarda da. Çapraza yem koşular atıp stoperleri çekerek arkadaşlarına alan açabilir aslında ama denenmedi bu şu ana kadar.

Özetle kendisinin de 5-10 ne gelirse yollanması taraftarıyım. Kimsenin 10 vereceğini sanmıyorum ayrı konu. Kendisine de hiç kızmıyorum. Ahmet Ağaoğlu mahvetti adamın kariyerini. Tarihimizde sattığımız en pahalı oyuncu olabilecekken iyi niyetli bir zargana oldu. Olay oyunculukta değil yöneticilikte. TS efsanesi olabilirdi bu adam.

Kamu spotu vol. 4649: Formdayken satın kardeşim şu oyuncuları. Deli etmeyin beni
            Her yerde yazmaya devam edeceğim. Citynin teklifi gerçek değil, fiyatı yükselsin diye uydurulmuş bir yalandır. City hiçbir zaman teklif yollamadı. Bizzat 1. ağızdan biliyorum. 10 milyon euroluk teklif gelmişti ama o doğru ama o da bizede çok az geliyordu o zamanlar abdüş için

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her yerde yazmaya devam edeceğim. Citynin teklifi gerçek değil, fiyatı yükselsin diye uydurulmuş bir yalandır. City hiçbir zaman teklif yollamadı. Bizzat 1. ağızdan biliyorum. 10 milyon euroluk teklif gelmişti ama o doğru ama o da bizede çok az geliyordu o zamanlar abdüş için
              Ne desem bilemedim hocam. Teşekkürler bu bilgi için AA'ya salladığım bölümü geri aldım o zaman

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                enteresan

(UEFA)

Yorum

• Abdülkadir Ömür'ün oyun aklı, meziyetleri ve fizikî yapısı itibariyle yıllardır "Messi" rolünde yani hücuma aklıyla yön veren ve inisiyatif alan serbest rolde hücum futbolcusu olarak oynaması gerektiğini düşünmüş biri olarak Bjelica'nın da ondan bu yönde yararlanmaya çalışmasını bekliyorum. Abdülkadir Ömür gibi bir yeteneği hücumda, rakip ceza sahası etrafında, içerisinde rakiplere zorluk çıkarmaya zorlamaktansa oyunun savunma yönünde yormak hiç futbol mantığımla örtüşmemiştir. Bunun için ayrıca A.kadir Ömür'ün de üzerine düşeni yapması, hücumdaki ürkek görüntüsünü üzerinden atması lâzım, yaşı halâ gelişime müsait. Bir söz de taraftara şu 23 milyonluk teklif mevzusunu artık kenara koymak lâzım, dönemin başkanının bu konuda kamu nezdindeki açıklaması o tecrübedeki bir yönetici için başlı başına hataydı, kaldı ki o günün şartlarında, o günün takım oyunu anlayışında ve futbolcunun yaşına göre o teklifin geri çevrilmesi bence yanlış bir karar değildi, tartışmaya açık, sonraki süreç kötü yönetildi, sakatlıklar oldu vs. Zira Abdülkadir gibi bir futbolcu özellikle hücum futbolunda değer kazanır ve değerini gösterir. Abdullah A. döneminde oynanan oyunda takım şampiyon olmasına rağmen hangi futbolcunun ne kadar değer kazanıp/kaybettiği ortada. Biraz da futbolun gerçeği bu.

Sözün özü Abdülkadir Ömür için ben diyeyim Messi, siz deyin Foden rolünde ama ben oyun aklını, takımdaki rolünü hafife almıyorum, oyun içi liderliği halâ üstlenebilir ve bunun için klasik anlamda 8 rolünde oynaması şart değil, bilakis oyunun savunma yönünde yük vermek hücum yönünden yeterince faydalanılamamasında, onu futbolda özel kılan özelliklerini gösterememesinde etken oluyor diye değerlendiriyorum. Bu konuda teknik heyet gerekli yaklaşımı gösterir de oyuncu karşılık vermezse zaten geriye yapacak çok bir şey kalmıyor. Kendisi eski bir röportajında galiba 8 rolünü kendine uygun bulduğunu ifade etmiş, bu da ilginç ama zamanla fikri değişmiş olabilir, değişmemişse de stoperken forvet, forvetken stoper olan futbolcular gördük, duyduk, 8'den serbest hücumcu futbolcuya evrilmesi bence özüne kavuşması olur. Topla statik oyunu hem yeteneklerini göstermesini kısıtlıyor, hem takıma katkısını düşürüyor, hem de onu sıradanlaştırıyor. Bilmediğimiz bir sakatlık vs. durumu yoksa halâ umut var, doğru oyun anlayışında ve doğru rolde yine adından söz ettirebilir.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abdülkadir Ömür'ün oyun aklı, meziyetleri ve fizikî yapısı itibariyle yıllardır "Messi" rolünde yani hücuma aklıyla yön veren ve inisiyatif alan serbest rolde hücum futbolcusu olarak oynaması gerektiğini düşünmüş biri olarak Bjelica'nın da ondan bu yönde yararlanmaya çalışmasını bekliyorum. Abdülkadir Ömür gibi bir yeteneği hücumda, rakip ceza sahası etrafında, içerisinde rakiplere zorluk çıkarmaya zorlamaktansa oyunun savunma yönünde yormak hiç futbol mantığımla örtüşmemiştir. Bunun için ayrıca A.kadir Ömür'ün de üzerine düşeni yapması, hücumdaki ürkek görüntüsünü üzerinden atması lâzım, yaşı halâ gelişime müsait. Bir söz de taraftara şu 23 milyonluk teklif mevzusunu artık kenara koymak lâzım, dönemin başkanının bu konuda kamu nezdindeki açıklaması o tecrübedeki bir yönetici için başlı başına hataydı, kaldı ki o günün şartlarında, o günün takım oyunu anlayışında ve futbolcunun yaşına göre o teklifin geri çevrilmesi bence yanlış bir karar değildi, tartışmaya açık, sonraki süreç kötü yönetildi, sakatlıklar oldu vs. Zira Abdülkadir gibi bir futbolcu özellikle hücum futbolunda değer kazanır ve değerini gösterir. Abdullah A. döneminde oynanan oyunda takım şampiyon olmasına rağmen hangi futbolcunun ne kadar değer kazanıp/kaybettiği ortada. Biraz da futbolun gerçeği bu.

Sözün özü Abdülkadir Ömür için ben diyeyim Messi, siz deyin Foden rolünde ama ben oyun aklını, takımdaki rolünü hafife almıyorum, oyun içi liderliği halâ üstlenebilir ve bunun için klasik anlamda 8 rolünde oynaması şart değil, bilakis oyunun savunma yönünde yük vermek hücum yönünden yeterince faydalanılamamasında, onu futbolda özel kılan özelliklerini gösterememesinde etken oluyor diye değerlendiriyorum. Bu konuda teknik heyet gerekli yaklaşımı gösterir de oyuncu karşılık vermezse zaten geriye yapacak çok bir şey kalmıyor. Kendisi eski bir röportajında galiba 8 rolünü kendine uygun bulduğunu ifade etmiş, bu da ilginç ama zamanla fikri değişmiş olabilir, değişmemişse de stoperken forvet, forvetken stoper olan futbolcular gördük, duyduk, 8'den serbest hücumcu futbolcuya evrilmesi bence özüne kavuşması olur. Topla statik oyunu hem yeteneklerini göstermesini kısıtlıyor, hem takıma katkısını düşürüyor, hem de onu sıradanlaştırıyor. Bilmediğimiz bir sakatlık vs. durumu yoksa halâ umut var, doğru oyun anlayışında ve doğru rolde yine adından söz ettirebilir.
                    %100 Katılıyorum, her bir yazdığına arkadaşımızın 2019 da olan hali arkadaşın bahsettiği bu rol için ne kadar hoş olduğunu gösteriyor:
                    Merak edenler video seyredebilir:

Malesef sakatlandıktan sonra kendisi psikolojik olarak hiç bir şekilde o eski özel yeteneklerine geri dönüş yapamadı, Cesaretini ciddi seviyede kaybetti,
                    HATTA ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK yaşıyor diyebiliriz sakatlandıktan sonra yetenekleri üzerine olan cesareti konusunda... gerekli mental destek ve teknik heyet desteğiyle eski formuna kavuşabilir hatta kat be kat daha iyi olabileceğine inanıyorum... Eğer mental destek verecek biri yoksa bir psikolog olarak ben bu konu da elimi taşın altına koymaya hazırım...
                    Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Tam bir boş levha.

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence sezona gayet iyi başladı. Mevcut performansının eleştirilmesini hakkaniyetli bulmuyorum.
                        Bu çocuğun âhı gönderir hocayı, ben diyeyim

Yorum

• Serkan Asan için ettiğim duaları sana da ediyorum. en kısa zamanda köyünde dön.
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• elinden geleni yaptı en azından savunma anlamında

Yorum

• Mücadele etmiyor diyemem ama eskiden top ayağına geldiğinde ayağa kaldıran Abdulkadir giderek bu misyonunu terk ediyor...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• muhtemelen sene sonu yolcu. son senesini geçiriyor. misyonunu tamamladı bizde.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X