İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiziğini geliştir biraz. Çalı gibisin
tam boy atma yasinda, simdi kaslara yüklenirse boy atmasi imkansiz olur
İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvin den cikma kardesim
Sakin takilma Trabzon sokaklarinda. Okey mokey,bataj 51 falan.. aman diyim.
Tesislerden cikmaman ve gece gunduz calsiman tek temennim.
Inşallah bozmazsin.
Allah yolunu acik etsin ki bizim de iyi bir 10 numaramiz olmus olur
böyle bir risk yokmus gibi duruyorEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 21:57."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvin den cikma kardesim
Sakin takilma Trabzon sokaklarinda. Okey mokey,bataj 51 falan.. aman diyim.
Tesislerden cikmaman ve gece gunduz calsiman tek temennim.
Inşallah bozmazsin.
Allah yolunu acik etsin ki bizim de iyi bir 10 numaramiz olmus olur- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Ya Barış Memiş'lere, Alişen Kandil'lere de umutlar bağlamıştık ama.. bu çocuk bambaşka..
Müthiş yetenekli ama daha önemlisi..
Barış Memiş'te olmayan bir şey daha var..
Çok zeki bi çocuk. Vücut dili, hareketleri.. Soğukkanlı.. Kararları çok dopru.
Oyuncu tekniği kadar oyun tekniği de üst düzey.. çevre kontrolü, top gelmeden karar verme..
Saf doğal yetenek..
Büyük futbolcu olacaksın Abdülkadir. Trabzonspor'u şampiyon yapacaksın.
Yorum
-
İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Barış Memiş'lere, Alişen Kandil'lere de umutlar bağlamıştık ama.. bu çocuk bambaşka..
Müthiş yetenekli ama daha önemlisi..
Barış Memiş'te olmayan bir şey daha var..
Çok zeki bi çocuk. Vücut dili, hareketleri.. Soğukkanlı.. Kararları çok dopru.
Oyuncu tekniği kadar oyun tekniği de üst düzey.. çevre kontrolü, top gelmeden karar verme..
Saf doğal yetenek..
Büyük futbolcu olacaksın Abdülkadir. Trabzonspor'u şampiyon yapacaksın.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Memiş de çok kaliteliydi, o bjk ve diyarbakır maçıydı sanırım hatırlıyorum da üst düzey futbolcu gibiydi sonradan ne olduysa bozuldu kayboldu gitti.
Şimdi nerede belli değil.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvatarımın karşısında dimdik duruyor.
Beğeniyorum Abdülkadir'i, inşallah bozmaz.
Yorum
-
Ebû Mûsâ el-Eş’arî radıyallahu anh şöyle dedi:
Nebî sallallahu aleyhi ve sellem, bir adamın bir kişiyi övdüğünü ve övmede çok ileri gittiğini işitti. Bunun üzerine:
“Adamı mahvettiniz (veya adamın bel kemiğini kırdınız)” buyurdu.
Bu hadisin üzerine birde bizim milleti, gençleri düşünün. Fazla övmeye gerek yok. Daha çok yolu var.
Loading %61..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum