İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecity e gidecekti.büyük hata yapıldı o dönem
Yorum
-
Performansının dalgalı olmasında yeterli değeri vermemizin ve en ağır eleştirileri yapmamızın etkisi var diye düşünüyorum.
Buna rağmen 160 lig maçında 52 skor katkısı var Ömürün. Lig standartlarının üzerinde.
Hızlı çıkışları, kilit pasları ve oyun aklı 8 numaraya evrilebilecek seviyede diye düşünüyorum.
Az maç oynasa da en yüksek skor katkısını da bu bölgede yapmış.
Hoca denese de görsek.
Ömür çok önemli bir değer, yaşı henüz 24; umarım bu sene itibarı ile olgunluk yıllarına geçişi ve daha yüksek performansını görürüz.BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle çok büyük bir hata yaptı ahmet başkan.
ona gelen en buyuk teklif 12 milyon luk bi teklifti. burda satilmamasida bir hata
Yorum
-
Savaşmaya devam.
Yorum
-
Çok iyi pres yapıyor ve iyi korner atıyor. Bunun dışında iyi yaptığı bir şey yok. Hocanın da 8 oynatmayacağı kesin zaten artık. Çünkü size'ı çok küçük ve her temasta kendisini atıyor. Bence denenir ama denemek istememesini de anlayabiliyorum. Savunma arkasına koşuyor ama bunlar çok faydasız koşular çünkü ne hava topu alabilecek boyu var ne de tek kontrolde karşı karşıya kalabiliyor. Sürekli kendisini atıyor bu pozisyonlarda da. Çapraza yem koşular atıp stoperleri çekerek arkadaşlarına alan açabilir aslında ama denenmedi bu şu ana kadar.
Özetle kendisinin de 5-10 ne gelirse yollanması taraftarıyım. Kimsenin 10 vereceğini sanmıyorum ayrı konu. Kendisine de hiç kızmıyorum. Ahmet Ağaoğlu mahvetti adamın kariyerini. Tarihimizde sattığımız en pahalı oyuncu olabilecekken iyi niyetli bir zargana oldu. Olay oyunculukta değil yöneticilikte. TS efsanesi olabilirdi bu adam.
Kamu spotu vol. 4649: Formdayken satın kardeşim şu oyuncuları. Deli etmeyin beni
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum