Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynayamayacak kadar sakatlığı olduğuna inanmıyorum.
    Anadolu takımı topçusu...
    ***GeNÇ***

Yorum

• Sakatlamasaydılar taraftar stada gömecekti. Yerinde bir hamle olmuş.

Yorum

• Psikolojik sakatlıktir
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Abdülkadir Ömür

Bugün çok katkı verdi. En çok katkıyı oynamadığı maçlarda veriyor.
          En son omondoles tarafından düzenlendi; 28.08.2022, 23:57.

Yorum

• Müzmin sakat beyimiz tribünden maç iyi izlendi mi?

Yorum

• Güzel kardeşim benim. Kulağını tıka ve çalışmaya devam et.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Zeki Uzundurukan A Spor'da hakkinda aciklamalar yapiyor. Eger bu aciklamalar dogruysa derhal kadro disi birakilmali.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zeki Uzundurukan A Spor'da hakkinda aciklamalar yapiyor. Eger bu aciklamalar dogruysa derhal kadro disi birakilmali.
                  Zeki Uzundurukan

Abdulkadir Ömür: Ben oynamak istemiyorum ben gitmek istiyorum.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Yalniz cok büyük iddia bunlar. Kulüp aciklama yapmali.

Yorum

• Alın size ömür....okçular tepesini terkedenlerden bi farkı yok..burda 2 3 milyona satılsın dediğimde itiraz edenler oldu..bu arkadaşlarını yarı yolda bırakan şeref yoksunu adamı acilen kadro dışı bırakmalı yönetim..bundan para kazanmayıda düşünmemeli.bunu idmana bile sokmayacaksın tesise..bu adam herzaman böyleydi.siz hala savunun..Ah Trabzonsporum ahhh...sen bu adamlaramı kaldın be.

Yorum

• Haber bana pek inandırıcı gelmedi. Hadi maçı tribünden takip etmemiş olsa şüphe uyandırırdı ama böyle bir şey de yok...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alın size ömür....okçular tepesini terkedenlerden bi farkı yok..burda 2 3 milyona satılsın dediğimde itiraz edenler oldu..bu arkadaşlarını yarı yolda bırakan şeref yoksunu adamı acilen kadro dışı bırakmalı yönetim..bundan para kazanmayıda düşünmemeli.bunu idmana bile sokmayacaksın tesise..bu adam herzaman böyleydi.siz hala savunun..Ah Trabzonsporum ahhh...sen bu adamlaramı kaldın be.
                          Insan bu aciklamalara inanmak istemiyor. Kulüp seni buralara getirmis emek vermis herkes sana güvenip deger vermis karsiligi bu olmamali. Bu konu dogru veya yanlis kulüp derhal beklemeden aciklama yapmali. Basit bir konu degil.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Insan bu aciklamalara inanmak istemiyor. Kulüp seni buralara getirmis emek vermis herkes sana güvenip deger vermis karsiligi bu olmamali. Bu konu dogru veya yanlis kulüp derhal beklemeden aciklama yapmali. Basit bir konu degil.
                            Ah be kardeşim rıdvan dilmene telefon açıp gitmek istiyorum araya gir diye yalvaran adamdan ne bekliyorsunuz..yalansa çıksın açıklasın.bunu ben çok önce dile getirdim ama buradaki arkadaşlar bunada inanmadı ne diyim..herkeste bir ömür sevicilik var.adamı bukadar şımartıesan seni böyle yarı yolda satar..

Yorum

• Burak abisi kadro dışı kaldığında kulübe 1 ay trip atan adamdan beklerim

Yorum

• Farklı bir taraftan sesli düşüneceğim. Zeki a spor müdürü. Ömür genç ve Trabzon'un şu anlık simge oyuncularından. Bu iddiayı Zeki'nin bu şekilde Ömür'ü bir nevi suçlayarak haber olarak vermesi iddianın çok güçlü bir yerden yani doğrudan başkandan veya vekillerinden geldiğine işaret ediyor.

Peki bu şekilde değilse o zaman bu fitneyi Zeki çıkarabilir mi bilemem? Geniş mide lazım bunu Trabzonspor kabul ediyorsa yani sessiz kalıyorsa.

Gelelim iddianın yönetim tarafından salındığı kısmına. Ömür 2-3m gibi bir rakama gidecekse eleştirileri hafifletmek için yol yapıyorlar. Yarın Yes'te aynı iddiayı girerse şaşırmam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X