Acaba güçsüzlüğünü kas kütlesinin eksik olmasından kaynaklandığını mı düşündü yada o şekilde yönlendirildi? Vücuda kas kütlesi eklemek hele ki kısa boylu bir insan için ciddi mobilite değişikliklerini beraberinde getiriyor. Bu değişimi yapan sporcular çok titiz bir şekilde yaparlar. Zamanında Serkan Balcı bunun sıkıntılarını kariyeri boyunca yaşamıştı aynı senaryoyu Ömürde görüyorum. Hatta geçtiğimiz senelerde de Ekuban da sakatlık sonrası Ciddi bir kas kütlesiyle geri dönüp performans olarak ciddi geriye gitmişti. Diyetisyen ve/veya fitness ekibiyle alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ya bölümler arası kordinasyon problemi var yada ilgili uzmanlar? yetersiz. Başka bir açıklaması yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Beyinsiz olunca öyle olur,, kas meraklisi bunlar ama faydasiz kas, nasil kas yapiyorlarsa içi bos fuzuli kas, o da yetmiyormus gibi çeviklik ve hiz konusunda da geriye gidiyorlarAcaba güçsüzlüğünü kas kütlesinin eksik olmasından kaynaklandığını mı düşündü yada o şekilde yönlendirildi? Vücuda kas kütlesi eklemek hele ki kısa boylu bir insan için ciddi mobilite değişikliklerini beraberinde getiriyor. Bu değişimi yapan sporcular çok titiz bir şekilde yaparlar. Zamanında Serkan Balcı bunun sıkıntılarını kariyeri boyunca yaşamıştı aynı senaryoyu Ömürde görüyorum. Hatta geçtiğimiz senelerde de Ekuban da sakatlık sonrası Ciddi bir kas kütlesiyle geri dönüp performans olarak ciddi geriye gitmişti. Diyetisyen ve/veya fitness ekibiyle alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ya bölümler arası kordinasyon problemi var yada ilgili uzmanlar? yetersiz. Başka bir açıklaması yok.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Adam 24 yaşına geldi hala şut atamıyor.Yorum
-
-
o attigi sutun berbatligini geçtim, sut muydu pas miydi ? alâkasiz saçma yere gitti top, ve o kadar yakin olmasina ragmen top kaleden 2 metre o yanda sekti, nasil yapiyor bunlari anlamiyorum...
kale araksinda top toplayiciya pas verdi dense daha gerçekçi gelir bana, ne pok yedi orada o derece anlamadim
takima hareketlilik getirdi o ayri ama o hareketliligi Mehmet de getirdi, Enis deTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
-
Yorum
-
sanırım "türk altenatif" statüsünden öteye gidemeyecek artık. yazdım bir kaç kez siopis'in topla ilişkisi biraz daha iyi olanı şeklinde bir futbolcu profilinden devam edebilirYorum
-
-
Olmuyor abi bu çocuktan olmuyor takıma taşıyamıyor ileri
Bi insan senelerdir şut çalışmaz mı ?
Kız gibi topa vuruyorYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Yas olmus 24 ama hala cocuk gibi duruyor sahada. Fizigi cok yetersiz. O komik sutu herseyi özetliyor. Yedekten fazlasi olamaz. Son 20 dakikalik bir oyuncu, o da Türk oldugu icin.Yorum
-
ahmet ağaoğlu tarafından kariyeri bitirilmiştir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum