Uzun zamandır dediğim gibi yine söylüyorum. Ömür yanlış iliklenen gömleğin ilk düğmesidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
4-2-3-1'de 8 de olmaz, 10 da olmaz. Sırtı dönük top alıp takımı yönlendirecek mental, teknik ve fiziksel özellikleri yok.
4-3-3'te üzerine büyük bir rol biçmeyeceğin takımda iki 8'den biri olur. İyi pres yapar, geçiş hücumunda iyi top taşır. Bu kadar.
Eskiden sağ kanatta iyi pas yapar, iyi top saklardı, o özellikleri kaybetti. İki sakatlık o konuda bitirdi onu.
Şut eleştirilerine hak veriyorum. Yahu insan hiç mi şutunu geliştiremez.
Ayrıca fizik olarak fazla kalınlaşmamalı. Çabukluğundan gider. Yere sağlam basamıyorsun zaten istediğin kadar üstünü kuvvetlendir pek fark etmez.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi nasıl oluyor da bir sakatlık bu kadar genç bir oyuncuyu böylesine futboldan siliyor, 8 filan yazılıyor da Ömür 8 de denendi ve olmadı.
Yorum
-
Her topu ayağından geç çıkardı. Rakibin orta sahada topla döndürmediği düzende sıfır. Bu adam mı aslında 8 numara? Yahu 8 numara oyuna hükmeder. Top ayağıma gelmesin diye dua etmez. Önde bastı evet ama takım önde basmıyor ki, ne anladım o işten. İşe yaramıyor o zaman.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum