Mesele para mıymış? Eğer öyleyse sıkıntı büyük.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Derdi paraymış dedirtecek kadar iyi oynamadı bence. Ön tarafta presi gecen sene de iyi yapıyordu zaten. Problem top bizdeyken top almaması, aldığında hep garanti oynamasıydı. Ben farkli Ömür göremedim, he biraz daha iyiydi Larsen falan da ileri çıktı pas opsiyonu arttı buna bağlıyorum.
Bizim maçtan sonra yarim saat Arda izledim yetti Ömüre kızmama. Aldi verdi geriden çıkardı. Milleti yönlendirdi. Savunma arkasına vurdu. Adam eksiltti. Ömür hepsini daha elit şekilde yapıyordu zamanında.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın başından oyundan alınana kadar gösterdiği performans herkesi şaşırtmıştır ve mutlu etmiştir ama mutlu edişin bir de "Demek derdi paraymış" tarafı var işte.
Sıkıntı.
Takimda yedek oturup ondan fazla para alan varsa omurun hakkini istemesi paragozluluk falan degil
Yorum
-
Geçin bu işleri. Beğenmiyorsa ve daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorsa sözleşme bitiş zamanı masaya güçlü oturur veya daha çok veren takıma gider.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimda yedek oturup ondan fazla para alan varsa omurun hakkini istemesi paragozluluk falan degil
Yorum
-
Istersin ve külüp vermez ise gidersin bukadar basit. Ama kontratin var ise oynamalisin bu cocuk isi degil. Yok yerliler yeterince alamiyor yok su yok bu. Kardesim senin agzin yokmu, avukatin yokmu. Istesene. Ama Ömürün kötü performansi para ile ilgili degil, yetersizlikdir cok net. Trabzonsporda max seviye budur, fazlasi olmaz. Avrupada bi denesin kendini akli basina gelir ve 100.000 TL ye kabul edip dönmeye can atar.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi burda bu çocuğu benim kadar eleştiren yoktur ama sen kalkıp önüne gelene 1,5,2 milyon Euro civarı para verirsen bu çocukların da ona yakın bir para istemelerinin hakları olduğunu düşünmeye başladım.TRABZONSPOR 1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum