Artik 5 hafta kadro disi kalsin yeter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Reis pek iyi günler seni beklemiyor bu forumdaİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'ın sakatlandığı iyi oldu, Ömürle top oynayacağız, Baka takımı bozuyor.
bence sen ayın 29 bekle
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten mevkisiz kaldı.
Gayet iyi performans sergilediği maçlar oluyor ama hiçbir zaman tam olmuyor. Kanada koyuyorsun, "Hayır merkezde iyi" görüşü çıkıyor. Merkeze koyuyorsun, hiçbir şekilde sorumluluk alamıyor. Sıkıntı.
Mevkiler bitmez olmadi ofansif bek oynar
Yorum
-
nenad bir kazanıp bir kaybediyordu. hunter hocam bir kazandı bir kaybetmedi. fb maçına kadar iki edit izlerim keyfim yerine gelir yapacak bir şey yok.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis pek iyi günler seni beklemiyor bu forumda
bence sen ayın 29 bekle 
fbyi tokatlarsak terör estireceğim burada hazır ol
( ゚д゚)
Yorum
-
Umarım kazanırız ama buna kendin bike inanmıyorsun benceİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenenad bir kazanıp bir kaybediyordu. hunter hocam bir kazandı bir kaybetmedi. fb maçına kadar iki edit izlerim keyfim yerine gelir yapacak bir şey yok.
fbyi tokatlarsak terör estireceğim burada hazır ol
sen bu Hunterı ölümüne korumaya falan devam edersen bu forum Hunter ile beraber seni de yer bence biraz ortalı yorumlar yap çünkü gidişat ilk gittiğinden daha kötü gibi görünüyor ve Hunter bu işim altından kalkabilecek kapasitede bir adam hiç değil.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
ben kimim de forum beni yiyecekİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım kazanırız ama buna kendin bike inanmıyorsun bence
sen bu Hunterı ölümüne korumaya falan devam edersen bu forum Hunter ile beraber seni de yer bence biraz ortalı yorumlar yap çünkü gidişat ilk gittiğinden daha kötü gibi görünüyor ve Hunter bu işim altından kalkabilecek kapasitede bir adam hiç değil.
neye inanıyorsam onu yazıyorum. geri pas yan pas de sesim çıkmaz ama şu maçta isabetli şut yok diye hocaya sallamak ben futboldan anlamıyorum demek kimse kusura bakmasın.( ゚д゚)
Yorum
-
Hala genç yetenek olduğu için muhtemelen 40 yaşına kadar bekleriz.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolu ne zaman bırakacak acaba
Yorum
-
Abdülkadir Ömür
Senin kadar tembel bir futbolcu daha tanımadım. Ulan hiçbir şeyin gelişmez mi be çocuk? Bu vizyonla senin Avrupaya gitmen zaten mucize olurdu. Topla nasıl gidemiyorsun oğlum? Senin olayın buydu lan. Artık yanlış yanlış kütle kazanman mı sebep oldu bilmiyorum ama seni sen yapan hiçbi özelliğin kalmadı. Senin gibi ilk çıktığı zamanlarda tüm ülkeyi heyecanlandıran topçu şimdilerde sadece koşuyor diye övülür mü be? Üzülüyorum ama 2-3 seneye saçma sapan takımlarda takılabilirsin. Seni çok sevdik hala seviyoruz ama yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 30.10.2023, 00:38.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum