Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artik 5 hafta kadro disi kalsin yeter
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bakasetas'ın sakatlandığı iyi oldu, Ömürle top oynayacağız, Baka takımı bozuyor.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakasetas'ın sakatlandığı iyi oldu, Ömürle top oynayacağız, Baka takımı bozuyor.
        Reis pek iyi günler seni beklemiyor bu forumda bence sen ayın 29 bekle
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerçekten mevkisiz kaldı.

Gayet iyi performans sergilediği maçlar oluyor ama hiçbir zaman tam olmuyor. Kanada koyuyorsun, "Hayır merkezde iyi" görüşü çıkıyor. Merkeze koyuyorsun, hiçbir şekilde sorumluluk alamıyor. Sıkıntı.

Mevkiler bitmez olmadi ofansif bek oynar

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Reis pek iyi günler seni beklemiyor bu forumda bence sen ayın 29 bekle
            nenad bir kazanıp bir kaybediyordu. hunter hocam bir kazandı bir kaybetmedi. fb maçına kadar iki edit izlerim keyfim yerine gelir yapacak bir şey yok.

fbyi tokatlarsak terör estireceğim burada hazır ol
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nenad bir kazanıp bir kaybediyordu. hunter hocam bir kazandı bir kaybetmedi. fb maçına kadar iki edit izlerim keyfim yerine gelir yapacak bir şey yok.

fbyi tokatlarsak terör estireceğim burada hazır ol
              Umarım kazanırız ama buna kendin bike inanmıyorsun bence sen bu Hunterı ölümüne korumaya falan devam edersen bu forum Hunter ile beraber seni de yer bence biraz ortalı yorumlar yap çünkü gidişat ilk gittiğinden daha kötü gibi görünüyor ve Hunter bu işim altından kalkabilecek kapasitede bir adam hiç değil.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umarım kazanırız ama buna kendin bike inanmıyorsun bence sen bu Hunterı ölümüne korumaya falan devam edersen bu forum Hunter ile beraber seni de yer bence biraz ortalı yorumlar yap çünkü gidişat ilk gittiğinden daha kötü gibi görünüyor ve Hunter bu işim altından kalkabilecek kapasitede bir adam hiç değil.
                ben kimim de forum beni yiyecek

neye inanıyorsam onu yazıyorum. geri pas yan pas de sesim çıkmaz ama şu maçta isabetli şut yok diye hocaya sallamak ben futboldan anlamıyorum demek kimse kusura bakmasın.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbolu ne zaman bırakacak acaba
                  Hala genç yetenek olduğu için muhtemelen 40 yaşına kadar bekleriz.

Yorum

• Belçika ligine felan kiralamak lazım, çevresinden bir kopsun.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• senin bu takımdan kovulduğun gün kutlama yapacağım üsküdar meydanında...

Yorum

• hem de rencide edilerek kovulman lazım

Yorum

• Abdülkadir Ömür

Senin kadar tembel bir futbolcu daha tanımadım. Ulan hiçbir şeyin gelişmez mi be çocuk? Bu vizyonla senin Avrupaya gitmen zaten mucize olurdu. Topla nasıl gidemiyorsun oğlum? Senin olayın buydu lan. Artık yanlış yanlış kütle kazanman mı sebep oldu bilmiyorum ama seni sen yapan hiçbi özelliğin kalmadı. Senin gibi ilk çıktığı zamanlarda tüm ülkeyi heyecanlandıran topçu şimdilerde sadece koşuyor diye övülür mü be? Üzülüyorum ama 2-3 seneye saçma sapan takımlarda takılabilirsin. Seni çok sevdik hala seviyoruz ama yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 30.10.2023, 00:38.

Yorum

• sahada 90 dakika kadar tutacak ve Teklic den dahami iyiki bukadar sans veriliyor hala kendisine.
                            eger Trabzonsporu seviyorsa, hemen sözlesmesini fes etmeli
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Bir de senelerce şu çocuğu savundular
                              Senelerce dedim ki kendine saygısı olmayan adamdan bi bok olmaz
                              Ya en basitinden bi insan 6 sene boyunca sert şut özelliğini geliştiremez mi ? En basiti bu ya 3 ay da gelişebilecek birşey
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Kangren gibi yapıştı kaldı takıma. Elde var diye oynatıyorlar her maç 10 kişi kalıyoruz.
                                Eskisi gibi heyecan da yaratamıyor artık. Devri bitti ilk teklifte satmak lazım 3e 5e bakmadan.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim